LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

5 σειρές που πρέπει να δεις μέσα στο καλοκαίρι

Αν δεν τις πήρατε χαμπάρι, τότε είναι ώρα να τις δείτε

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 8/7/2020 | 00:00

5 σειρές που πρέπει να δεις μέσα στο καλοκαίρι
@forbes.com

Οι σειρές δεν έχουν εποχή. Μπορεί να σκέφτεστε το χειμώνα όταν φαντάζεστε τον εαυτό σας να κάθεται απέναντι από την τηλεόραση, αλλά στην πραγματικότητα, οι σειρές (όπως και οι ταινίες) είναι για όλες τις εποχές. Έτσι και αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να δείτε μονοκοπανιά όλες τις σεζόν των 5 παρακάτω σειρών, ώστε το χειμώνα να έχετε περισσότερες εκκρεμότητες...

All American (CW – 2 σεζόν)

Για τους fans των sports dramas, το «All American» είναι μια από τις καλύτερες επιλογές αυτή τη στιγμή. Βασίζεται στην ιστορία της ζωής του παίκτη του American Football, Spencer Paysinger, που το 2011 υπέγραψε συμβόλαιο με τους New York Giants, έχοντας μείνει εκτός επιλογών draft. Η 3η σεζόν θα ξεκινήσει μάλλον τον Ιανουάριο του 2021. Οπότε έχετε πολύ καιρό να προλάβετε.

Atypical (Netflix – 3 σεζόν)

Ο 18χρονος Sam που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού, αποφασίζει να βρει κοπέλα και αποζητά περισσότερη ανεξαρτησία από την οικογένειά του. Αυτή η απόφαση ζωής αλλάζει τα πράγματα όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για ολόκληρο το περιβάλλον του, με τους ανθρώπους που τον αγαπούν να ψάχνουν τα δικά τους νέα μονοπάτια. Μια εξαιρετική και αισιόδοξη σειρά που μας διδάσκει πολλά μαθήματα ζωής.

Young Sheldon (CBS – 3 σεζόν)

Για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι και υπήρξαν λάτρεις του «The Big Bang Theory», υπάρχει από το 2017 το «Young Sheldon» που δείχνει τη ζωή του Sheldon Cooper στην ηλικία των 9 ετών. Κι αυτή με την υπογραφή του Chuck Lorre, αρχικά μας φαινόταν σαχλή σαν ιδέα, αλλά αν δείτε την σειρά σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη, όπως αλλάξαμε κι εμείς.

The Mandalorian (Disney+ - 1 σεζόν)

To «The Mandalorian» έγινε πέρσι η πρώτη live action σειρά του franchise του Star Wars. Χρονολογικά είναι τοποθετημένο 5 χρόνια μετά το «The Return of the Jedi» και 25 χρόνια πριν το «The Force Awakens». Και ναι, είναι Star Wars. Η δεύτερη σεζόν μάλλον θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο, οπότε πρέπει να δείτε αμέσως τα 8 επεισόδια, πόσο μάλλον που η Disney έχει ανανεώσει από τώρα τη σειρά και για 3η σεζόν.

Sex Education (Netflix – 2 σεζόν)

Το Netflix ανανέωσε την σειρά για μια ακόμα σεζόν και τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν τον Μάιο. Ωστόσο λόγω του κορωνοϊού, μάλλον θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Περιστρέφεται γύρω από παιδιά στην εφηβεία, τα οποία κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο σeξ και τις σχέσεις. Και η 2η σεζόν σταμάτησε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

ΝΕΑ Χτες
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

ΝΕΑ Χτες
Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

ΝΕΑ Προχτές
Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Ταινίες που διαδραματίζονται στα 70s και πρέπει να δεις

ΝΕΑ 14.04.2024
Τρεις ιδέες για ταινίες της Κυριακής

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

ΝΕΑ 13.04.2024
Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση

Millenium: Η σουηδική σειρά μυστηρίου στο Ertflix που θα τεντώσει τα νεύρα σου

TV Σειρές 12.04.2024
Αλλο ένα αριστούργημα από τη Σουηδία

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη

ΝΕΑ 10.04.2024
Θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Και λίγο να κλάψεις!