Θα χρειαστούμε:
- 12 γαρίδες Νο4 (καθαρισμένες)
- 1 μέτριο κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες)
- 100ml ούζο
- 350g σάλτσα τομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
- 1κ.σ εστραγκόν
- 100g φέτα (τρίμματα)
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 50g ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Πάμε να τις ετοιμάσουμε:
- Ετοιμάζουμε τις γαρίδες. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σοτάρουμε για 5-6 λεπτά μέχρι να μαραθούν και προσθέτουμε τις γαρίδες. Συνεχίζουμε να σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά και σβήνουμε με το ούζο. Αφήνουμε να εξατμιστεί για 1 λεπτό και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, το εστραγκόν, ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10-15 λεπτά.
- 2-3 λεπτά πριν τελειώσει το μαγείρεμα προσθέτουμε τη φέτα. Αφήνουμε για 5 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία και σερβίρουμε.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Είναι ο έρωτας της ζωής σου; Αυτά τα 5 σημάδια θα σου πουν
Πώς θα καταλάβεις ότι έχεις βρει τον ιδανικό σύντροφο σου
Γιατί δεν πρέπει να απλώνουμε ρούχα μέσα στο σπίτι ‑ Τι είναι η ασπεργίλλωση που ελάχιστοι γνωρίζουμε
Δείτε από τι κινδυνεύουμε
Μήπως οι αγαπημένες σου Uggs κάνουν κακό στα πόδια σου;
Γνωρίζεις το σκοπό που φτιάχτηκαν αρχικά;
Ζώδια Εβδομάδας: Δεύτερες σκέψεις, άγχος και πιεστικές καταστάσεις
Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
Δες το μακιγιάζ της Ελένης Φουρείρα που προβλέπεται να γίνει top trend
Το είδαμε ήδη στις πασαρέλες
Πού στην Αθήνα τρώμε αυθεντικό ντονέρ;
Για σένα που αγαπάς το ντονέρ και θα πήγαινες ακόμα και σε μια μακρινή γειτονιά στης Αθήνας για να το απολαύσεις!
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.