E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η μητέρα του υποσμηναγού – Το σπαρακτικό της μήνυμα

«Ο Μάριος είχε όνειρα για τη ζωή»

Δημοσίευση 1/2/2023 | 17:31

Συγκλονίζει η μητέρα του υποσμηναγού – Το σπαρακτικό της μήνυμα

Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα, του υποσμηναγού που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το Phantom F-4 στο οποίο επέβαινε κατέπεσε στην Ανδραβίδα - «Ο Μάριος είχε όνειρα για τη ζωή» λέει ο πατέρας του μέσα από το παιδικό δωμάτιο του γιου του

Στο πένθος είναι βυθισμένη η οικογένεια του 29χρονου Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ακομα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το παιδί τους δε βρίσκεται πια στη ζωή και ότι αύριο Πέμπτη θα το οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Η κηδεία του υποσμηναγού θα πραγματοποιηθεί στο Πικέρμι Αρκαδίας, το χωριό που ο 29χρονος πιλότος μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια καθώς η μητέρα θέλει να τον έχει κοντά της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα του άτυχου 29χρονου, κ. Σταυρούλα βρίσκεται απομονωμένη και προσπαθεί με δυσκολία να γράψει δύο λόγια για την εξόδιο ακολουθία. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τον πόνο που βιώνει η σκέψη της είναι και στους γονείς του 31χρονου Σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ο οποίος αγνοούταν μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης. «Το μυαλό και η καρδιά μου είναι στους ανθρώπους του αγνοούμενου συναδέλφου του γιου μου, του Στάθη. Εύχομαι να έχει καλή έκβαση και να βρεθεί το παιδί τους ζωντανό», ανέφερε λίγο πριν επιβεβαιωθούν οι φόβοι όλων και ανακηρυχθεί και επίσημα νεκρός ο κυβερνήτης του μοιραίου Phantom, Ευστάθιος Τσιτλακίδης.

Συγκινεί ο πατέρας του υποσμηναγού: «Ο Μάριος είχε όνειρα για τη ζωή»
Την ίδια στιγμή ο πατέρας του αδικοχαμένου Μάριου, λίγες ώρες πριν το τελευταίο «αντίο» θέλησε να αποχαιρετίσει τον γιο του απευθύνοντας δύο λόγια για αυτόν από την κάμερα της εκπομπής «Αλήθεια με τη Ζήνα» και μέσα από το παιδικό δωμάτιο του γιου του.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Μάριου, έχοντας μπροστά του τις φωτογραφίες του, έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί που «έφυγε» γρήγορα. Έναν 29χρονο που είχε όνειρα για το μέλλον, που αγαπούσε τη δουλειά του και ονειρευόταν πάντα να πετάει μαχητικά αεροσκάφη.

«Ο Μάριος ήταν περήφανος που ήταν πιλότος. Εγώ φοβόμουν, είχα το κακό στο μυαλό μου. Εκείνος δεν το σκεφτόταν. Έλεγε στη μητέρα του ότι αυτά τα αεροπλάνα είναι ασφαλή», είπε συγκινημένος και δήλωσε ότι όταν άκουσε για την πτώση του αεροσκάφους ήταν σίγουρος ότι μέσα ήταν το παιδί του.

«Τώρα ξεκινούσε τη ζωή του. Ήταν με μια κοπέλα που συγκατοικούσαν, είχε όνειρα για το μέλλον. Τίποτα δεν πρόλαβε να κάνει», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:


Συγκλονισμένοι δηλώνουν οι συγγενείς του Σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη, 31 ετών, κυβερνήτη του μοιραίου Phantom, το οποίο κατέπεσε στον Κυπαρισσιακό κόλπο το πρωί της Δευτέρας 30/1.

Στον τόπο καταγωγής του, στον Γρανίτη Δράμας, οι κάτοικοι δηλώνουν σοκαρισμένοι και μιλούν για ένα εξαιρετικό παιδί, χαμηλών τόνων, που όνειρό του ήταν να γίνει ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο κύριος Άρης Κεραμίδης, θείος του άτυχου πιλότου, μίλησε στο newsbomb.gr και δήλωσε συγκλονισμένος από τον χαμό του ανηψιού του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Στάθης Τσιτλακίδης ήταν ένα καλό παιδί που ετοιμαζόταν να παντρευτεί και πολύ έμπειρος πιλότος. Όπως τόνισε, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Γρανίτης της Δράμας κι από μικρός έλεγε πως ήθελε να πετάξει μαχητικά αεροπλάνα. Για τους γονείς του, ο Άρης Κεραμίδης ανέφερε πως είναι σε σοκ, ότι δεν μπορούν να πιστέψουν, ότι χάθηκε έτσι ξαφνικά ο γιος τους.

Ο ίδιος, τόνισε ότι αυτό που ζητάει η οικογένεια είναι να διαλευκανθούν στο έπακρο τα αίτια της μοιραίας πτώσης του Phantom που προκάλεσε τον θάνατο του ανηψιού του και του συναδέλφου του Μάριου Τουρούτσικα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταματά η λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης για έναν μήνα

Ελλάδα Χτες
Η λειτουργία της βασικής γραμμής θα διακοπεί για έναν μήνα ενόψει της σύνδεσής της με την επέκταση προς Καλαμαριά

Το νησί που «υποδέχεται» τη νέα ταινία του Λάνθιμου, μετά το «όχι» της Ακρόπολης

Ελλάδα Χτες
Μετά το «όχι» του ΚΑΣ για γυρίσματα στην Ακρόπολη και τη δημόσια σύγκρουση με το Υπουργείο Πολιτισμού, ο Γιώργος Λάνθιμος βρήκε τοποθεσία για το φινάλε της νέας του ταινίας

Politico: Το Pfizergate δοκιμάζει τη Φον ντερ Λάιεν

Κόσμος Χτες
Το Δικαστήριο της ΕΕ αποφασίζει για τα «κρυφά» μηνύματα με τον Μπουρλά

«Πώς μπορώ να στραγγαλίσω κάποιον με ασφάλεια;»: Όταν οι ανήλικοι θεωρούν φυσιολογική τη βία στο σeξ

Κόσμος Χτες
Δάσκαλοι σeξουαλικής αγωγής αποκαλύπτουν πως έχουν ερωτηθεί από μαθητές για βίαιες συμπεριφορές κατά τη διάρκεια της εpωτικής επαφής

Εκλογές στην Αλβανία: Καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και εμπλοκή οργανωμένου εγκλήματος

Κόσμος Χτες
Σε κλίμα έντασης και σοβαρών καταγγελιών για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος διεξήχθηκαν οι βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία, με το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα να προηγείται καθαρά

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Βυτιοφόρο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα

Ελλάδα Χτες
Εκτοξεύτηκε στον αέρα ο αναβάτης

Eurovision 2025: Φιλοπαιλαιστίνιος διαδηλωτής απείλησε την εκπρόσωπο του Ισραήλ ότι θα της κόψει τον λαιμό

Eurovision Χτες
Η εκπρόσωπος του Ισραήλ είναι επιζών της σφαγής της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ Nova τον Οκτώβριο του 2023

Πώς ένα πακέτο τσιγάρα εξιχνίασε μία δολοφονία έπειτα από 48 χρόνια

Κόσμος Χτες
Η 24χρονη Jeannette διασκέδαζε ένα βράδυ με τους φίλους της σε ένα μπαρ, μέχρι που βγήκε από το μαγαζί για «δέκα λεπτά» και τελικά δεν γύρισε ποτέ

Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο γραφείο του στη ΓΑΔΑ

Ελλάδα Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι περιεργαζόταν το όπλο του και συνέβη ατύχημα