LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
7 Συμβουλές για αποτελεσματική αντιμετώπιση κυτταρίτιδας

Ο δήμος Θεσσαλονίκης «ξηλώνει» τις αφίσες του Τσίπρα

«Υπάρχει κανονισμός του δήμου που απαγορεύει την αφισοκόλληση και την τοποθέτηση διαφημιστικού υλικού στις κολώνες»

Δημοσίευση 13/12/2018 | 13:59

Ο δήμος Θεσσαλονίκης «ξηλώνει» τις αφίσες του Τσίπρα

Συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης κατεβάζουν από το πρωί της Πέμπτης τις αφίσες και τα μπάνερ που μπήκαν σε κολώνες για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή.

Ο πρωθυπουργός είναι προγραμματισμένο να μιλήσει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο σε κομματική εκδήλωση με τίτλο «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης, όχι στο μίσος και τον εθνικισμό».

Από προχθές το βράδυ οι κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης γέμισαν από αφίσες για την ομιλία του πρωθυπουργού με αποτέλεσμα ο δήμος Θεσσαλονίκης να μπει σε διαδικασία αφαίρεσής τους.

Όπως δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας Λάζαρος Ζαχαριάδης, έδωσε εντολή σε συνεργεία του δήμου να ξεκρεμάσουν ότι έχει τοποθετηθεί πάνω στις κολώνες φωτισμού ενώ εντός της ημέρας θα βγει και γερανοφόρο όχημα του δήμου να συνδράμει στην αποξήλωση των μπάνερ. «Υπάρχει κανονισμός του δήμου που απαγορεύει την αφισοκόλληση και την τοποθέτηση διαφημιστικού υλικού στις κολώνες» ξεκαθαρίζει ο κ. Ζαχαριάδης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δίκη Αλκη Καμπανού: «Ζώα, ζώα!» αναφώνησε η μητέρα του ακούγοντας από την ιατροδικαστή για τα τραύματά του

Σήμερα
Η μητέρα του 19χρονου αντέδρασε ακούγοντας από την ιατροδικαστή τα τραύματα που επέφεραν το θάνατο του γιού της

Έπαιρναν 14χρονη από ίδρυμα στην Αθήνα και την εξέδιδαν ‑ Τέσσερις συλλήψεις

Σήμερα
Ο ρόλος του «Ταχίρ» από την Ελευσίνα - Την υπόθεση «ξεκλείδωσε» κοινωνική λειτουργός

Έκτακτο επίδομα 1000 ευρώ σε 120.000 ανέργους ‑ Λήγουν οι αιτήσεις την Τετάρτη

Σήμερα
Το πρόγραμμα αφορά την αναβάθμιση δεξιοτήτων

«Με εκβίασαν και με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν»: Πρωτοφανές σοκ για την Ελισάβετ Μουτάφη έξω από εκκλησία

Σήμερα
Η ηθοποιός προχώρησε σε μια καταγγελία ενός αρκετά τρομακτικού γεγονότος που βίωσε.

Τέμπη: Αχτίδα ελπίδας για τον 20χρονο Γεράσιμο που δίνει μάχη στη ΜΕΘ ‑ Ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι

Σήμερα
Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας, και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Τρομακτικές εικόνες σε κέντρο για παιδιά ΑμεΑ: 11χρονος ακροβατεί στο περβάζι του 3ου ορόφου

Σήμερα
Για το περιστατικό συνελήφθησαν η υπεύθυνη του κέντρου και τρεις ακόμη εργαζόμενοι

Σοκ στη Φλώρινα: Βρέθηκε πτώμα σε σπίτι

Σήμερα
Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Πέθανε η μητέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα

Σήμερα
Ακύρωσε το πρόγραμμά του ο Αλέξης Τσίπρας.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.