E-Daily

Αυτός ο Κινέζος πουλάει σε μια μέρα όσα πουλάει ένα εμπορικό σε έναν χρόνο

Ο πιο επιτυχημένος πωλητής live streaming!

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 5/4/2021 | 00:36

Ο Xin Youzhi, γνωστός και ως Xinba, είναι μια διαδικτυακή προσωπικότητα, γνωστή ως ο βασιλιάς των live streaming πωλήσεων της Κίνας, και κατάφερε πρόσφατα να πουλήσει περισσότερα προϊόντα σε μια μέρα από ό, τι ένα εμπορικό κέντρο στο Χονγκ Κονγκ σε ένα χρόνο. Ο τύπος είναι κοινώς, φωτιά!

Γεννημένος σε ένα μικρό χωριό στη βορειοανατολική Κίνα, ο Xinba κατάφερε να ξεχωρίσει φεύγοντας από την ιδιαίτερη πατρίδα του και πηγαίνοντας στην πόλη, αφού έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς διαδικτυακές προσωπικότητες στην Κίνα, καθώς και τον πιο επιτυχημένο πωλητή live streaming!

Λειτουργώντας στην κινεζική πλατφόρμα ροής Kuaishou, ο νέος επιχειρηματίας ειδικεύεται στην προώθηση όλων των ειδών προϊόντων στους θαυμαστές του και προσπαθεί να τους κάνει να αγοράσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής του εκπομπής. Είναι πολύ καλός σε αυτό, όπως αποδεικνύεται από το τελευταίο του επίτευγμα, πουλώντας αγαθά αξίας άνω των 300 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια ροής 12 ωρών!

Οι πωλήσεις ζωντανής ροής ήταν ήδη πολύ πετυχημένες στην Κίνα, αλλά η πανδημία Covid-19 και οι περιορισμοί που επέβαλε η κυβέρνηση ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο τις διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Ο Xinba πρόσφατα πέρασε 12 ώρες προωθώντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από σαμπουάν έως κινητά τηλέφωνα, σε πάνω από 40 εκατομμύρια θαυμαστές του. Στο τέλος του μαραθωνίου ροής, η Xinba είχε πουλήσει περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια γιουάν (305,7 εκατομμύρια δολάρια) σε αγαθά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρναούτογλου για παρέλαση στο Σύνταγμα: «Βλέπει όλος ο πλανήτης και ένας δεν έβαψε πάλι τις γραμμές»

Tabloid 25.03.2026
Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω Instagram story, επισημαίνοντας ότι οι γραμμές του οδοστρώματος δεν ήταν φρεσκοβαμμένες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτομαι συχνά να γίνω ταξιτζής – Είμαι τόσο άχρηστος που δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά»

Tabloid 25.03.2026
Ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid 25.03.2026
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid 25.03.2026
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid 25.03.2026
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 25.03.2026
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid 25.03.2026
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Χτες
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Χτες
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους

Μαριγκόνα: «Αντρες Παναθηναϊκοί μου λένε ότι έγιναν Ολυμπιακοί για χάρη μου»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μαριγκόνα την Τρίτη 24 Μαρτίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η γνωριμία με τον Ορλάντο Μπλουμ ‑ «Τον κοίταζα σαν χάνος»

Tabloid Χτες
Τις συναντήσεις της με διεθνείς σταρ θυμήθηκε και περιέγραψε στην εκπομπή «The 2night show» η Ντορέττα Παπαδημητρίου