E-Daily

Δάκης για τη μάχη με τον καρκίνο: Μου έδιναν έξι μήνες ζωή

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ

Δημοσίευση 24/2/2021 | 14:30

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Εκείνος και ο άλλος» παραχώρησε ο Δάκης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο, αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο

Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός. Όχι επισκέψεις. Τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Η μητέρα μου πουλούσε στον παλαιοπώλη τα πράγματά μας, βάζα και άλλα για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Έκανα μαθήματα φωνητικής, κρυφά από τον πατέρα μου. Με την αφορμή να βοηθήσω την οικογένεια υπέκυψε ο πατέρας μου που δεν ήθελε να γίνω τραγουδιστής και με άφησε να πάω να τραγουδήσω.
Κάποτε με είπαν χουντικό αλλά εγώ δεν είχα ιδέα. Με δυο πράγματα δεν ασχολήθηκα. Με την πολιτική και τον αθλητισμό. Έχω ψηφίσει και ΚΚΕ.
Ζητάγανε οι θαυμάστριες να με φιλήσουν, ζητούσαν ένα κουμπί μου, έρχονταν κάτω από το σπίτι μου. Μου άρεσε που με θαύμαζαν αλλά μέχρι ένα σημείο. Οι δημοσιογράφοι με θεωρούν «ελαφρό» ότι δε έχω πει σπουδαία τραγούδια, επειδή είπα το «Τσάι με λεμόνι».

Δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά

Καλά που δεν παντρεύτηκα. Ή θα είχα χωρίσει ή δεν θα είχα κάνει καριέρα. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά. Ήμουν πολύ ζηλιάρης αλλά δεν ήμουν πιστός. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου με παιδιά. Ήμουν κοντά στο γάμο αλλά δεν έγινε.

Η μάχη με τον καρκίνο

Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη. Είμαι δειλός αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο. Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπιση και εγώ δεν έκανα. Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω 6 μήνες ζωής. Ήταν μαζί μου οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου. Δεν μου το λέγανε. Φαίνεται ότι τη γλίτωσα. Δεν φοβήθηκα… Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαίρη Λίντα: Το συγκινητικό αντίο της Finos Film στη θρυλική τραγουδίστρια

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε τη Μαίρη Λίντα με συγκινητική ανάρτηση, θυμίζοντας τη μεγάλη της προσφορά στον ελληνικό κινηματογράφο και τραγούδι.

Μαίρη Λίντα: «Μεγάλο μου λάθος ήταν ο χωρισμός από τον Χιώτη» ‑ Τι είχε εξομολογηθεί για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο έρωτας που σημάδεψε μια ζωή, το βραχιόλι που έγινε η αιτία του χωρισμού και οι τύψεις μετά τον θάνατό του

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βουτιές σε ποταμό με μαύρο μπικίνι

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η παρουσιάστρια αναζήτησε δροσιά σε κρυστάλλινα νερά ποταμού μέσα σε καταπράσινο δάσος, μακριά από τους 40 βαθμούς της Αθήνας.

Pedro Pascal και Ebon‑Moss Bachrach στην Ελλάδα: Σε ποιο νησί τους εντόπισε τουρίστας με το μαγιό

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ένας Γερμανός τουρίστας τους κατέγραψε στην παραλία και το βίντεο έγινε viral στο TikTok.

Σάκης Ρουβάς: Για πρώτη φορά απαντά στις φήμες διαζυγίου με την Κάτια Ζυγούλη – To post που τα λέει όλα

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο τραγουδιστής έβαλε τέλος στα σενάρια διαζυγίου με μια κοινή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Η Σοφία Βεργκάρα στη Μύκονο: «Νύχτες στην Ελλάδα» ‑ βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Στο Νησί των Ανέμων έφτασε εδώ και λίγες ώρες η εντυπωσιακή Σοφία Βεργκάρα παρέα με φίλους της, για να χαρεί τις διακοπές της

Ο Μαρκ Αντονι έγινε πατέρας για 8η φορά – το όνομα που επέλεξε με τη Νάντια Φερέιρα

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η 27χρονη σύζυγός του γέννησε το δεύτερο κοινό τους παιδί, μια κόρη, με το ζευγάρι να μοιράζεται τα χαρμόσυνα νέα μέσω Instagram.

Eίναι η κόρη πασίγνωστης ηθοποιού ‑ Σνομπάρει το Hollywood και ασχολείται με τις σπουδές της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Επέλεξε να χαράξει τη δική της πορεία, μακριά από τη λάμψη της showbiz

Η ασυνήθιστη συμφωνία της Cameron Diaz με τον σύζυγό της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ανατρεπτική πρόταση της για έναν ευτυχισμένο γάμο

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο πριν δουν τον Κάρολο

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι φέρεται να υπεβλήθη σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας πριν από τη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο στο Χάιγκροουβ

Ποιες επαναλήψεις κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ‑ Το top 10 της Nielsen

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ALPHA κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, με «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μπαμπά Σ`Αγαπώ» να ξεχωρίζουν στη Δευτέρα.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της