E-Daily

Δάκης για τη μάχη με τον καρκίνο: Μου έδιναν έξι μήνες ζωή

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ

Δημοσίευση 24/2/2021 | 14:30

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Εκείνος και ο άλλος» παραχώρησε ο Δάκης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο, αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο

Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός. Όχι επισκέψεις. Τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Η μητέρα μου πουλούσε στον παλαιοπώλη τα πράγματά μας, βάζα και άλλα για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Έκανα μαθήματα φωνητικής, κρυφά από τον πατέρα μου. Με την αφορμή να βοηθήσω την οικογένεια υπέκυψε ο πατέρας μου που δεν ήθελε να γίνω τραγουδιστής και με άφησε να πάω να τραγουδήσω.
Κάποτε με είπαν χουντικό αλλά εγώ δεν είχα ιδέα. Με δυο πράγματα δεν ασχολήθηκα. Με την πολιτική και τον αθλητισμό. Έχω ψηφίσει και ΚΚΕ.
Ζητάγανε οι θαυμάστριες να με φιλήσουν, ζητούσαν ένα κουμπί μου, έρχονταν κάτω από το σπίτι μου. Μου άρεσε που με θαύμαζαν αλλά μέχρι ένα σημείο. Οι δημοσιογράφοι με θεωρούν «ελαφρό» ότι δε έχω πει σπουδαία τραγούδια, επειδή είπα το «Τσάι με λεμόνι».

Δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά

Καλά που δεν παντρεύτηκα. Ή θα είχα χωρίσει ή δεν θα είχα κάνει καριέρα. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά. Ήμουν πολύ ζηλιάρης αλλά δεν ήμουν πιστός. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου με παιδιά. Ήμουν κοντά στο γάμο αλλά δεν έγινε.

Η μάχη με τον καρκίνο

Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη. Είμαι δειλός αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο. Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπιση και εγώ δεν έκανα. Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω 6 μήνες ζωής. Ήταν μαζί μου οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου. Δεν μου το λέγανε. Φαίνεται ότι τη γλίτωσα. Δεν φοβήθηκα… Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα 17.07.2026
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής