E-Daily

Δάκης για τη μάχη με τον καρκίνο: Μου έδιναν έξι μήνες ζωή

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ

Δημοσίευση 24/2/2021 | 14:30

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Εκείνος και ο άλλος» παραχώρησε ο Δάκης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο, αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο

Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός. Όχι επισκέψεις. Τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Η μητέρα μου πουλούσε στον παλαιοπώλη τα πράγματά μας, βάζα και άλλα για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Έκανα μαθήματα φωνητικής, κρυφά από τον πατέρα μου. Με την αφορμή να βοηθήσω την οικογένεια υπέκυψε ο πατέρας μου που δεν ήθελε να γίνω τραγουδιστής και με άφησε να πάω να τραγουδήσω.
Κάποτε με είπαν χουντικό αλλά εγώ δεν είχα ιδέα. Με δυο πράγματα δεν ασχολήθηκα. Με την πολιτική και τον αθλητισμό. Έχω ψηφίσει και ΚΚΕ.
Ζητάγανε οι θαυμάστριες να με φιλήσουν, ζητούσαν ένα κουμπί μου, έρχονταν κάτω από το σπίτι μου. Μου άρεσε που με θαύμαζαν αλλά μέχρι ένα σημείο. Οι δημοσιογράφοι με θεωρούν «ελαφρό» ότι δε έχω πει σπουδαία τραγούδια, επειδή είπα το «Τσάι με λεμόνι».

Δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά

Καλά που δεν παντρεύτηκα. Ή θα είχα χωρίσει ή δεν θα είχα κάνει καριέρα. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά. Ήμουν πολύ ζηλιάρης αλλά δεν ήμουν πιστός. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου με παιδιά. Ήμουν κοντά στο γάμο αλλά δεν έγινε.

Η μάχη με τον καρκίνο

Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη. Είμαι δειλός αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο. Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπιση και εγώ δεν έκανα. Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω 6 μήνες ζωής. Ήταν μαζί μου οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου. Δεν μου το λέγανε. Φαίνεται ότι τη γλίτωσα. Δεν φοβήθηκα… Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2026: Ποιοι έμειναν εκτός εθνικού τελικού

Tabloid 05.01.2026
Γνωστά ονόματα έμειναν εκτός στην κούρσα της διεκδίκησης…

Critics Choice Awards: Οι καλοντυμένες του κόκκινου χαλιού

Tabloid 05.01.2026
Η τελετή άνοιξε επίσημα τη σεζόν των βραβείων, φέρνοντας στον ίδιο χώρο ηθοποιούς, σκηνοθέτες και δημιουργούς από τον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης

Η Μαρία Νικόλτσιου για πρώτη φορά: «Έκανα τις ενέσεις που όλοι κάνουν και έχασα 15 κιλά»

TV Buzz 05.01.2026
Ποδαρικό στην εκπομπή «Happy Day» έκανε η Μαρία Νικόλτσιου τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου.

Παπαδάκης – Συγκλονισμένος ο Μικρούτσικος: «Είναι αδόκητος για μένα αυτός ο θάνατος»

TV Buzz 05.01.2026
Συγκλονισμένος εμφανίστηκε σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Λιάγκας για Παπαδάκη: «Μεταφέρθηκε νεκρός στο Λαϊκό! Ήταν μπαμ και κάτω»

TV Buzz 05.01.2026
«Πρώτη φορά το λέω αυτό, δεν ήθελα να το πω ποτέ, μου έλεγε ότι είμαι ο διάδοχός του και ότι μόνο εγώ θα μπορούσα να το κάνω»

Τάσος Αρνιακός: Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι πια κοντά μας

TV Buzz 05.01.2026
Ιδιαίτερα φορτισμένος εμφανίστηκε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1

Ανησυχία για τον Morrissey: Ακύρωσε την πρώτη συναυλία του 2026

Tabloid 05.01.2026
Προβληματισμός για την υγεία του

Aπίστευτη ερωτική εξομολόγηση στα βραβεία Critics Choice Awards

Tabloid 05.01.2026
«Σ’ αγαπώ, δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εσένα»

Μίκι Ρουρκ: Καμπάνια οικονομικής στήριξης για τον ηθοποιό μετά την απειλή έξωσης από το σπίτι του

Tabloid 05.01.2026
Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 46.981 δολάρια στο GoFundMe με στόχο τις 100.000

Κατερίνα Βρανά: Έχασα μεγάλο κομμάτι της σεξουαλικότητάς μου, όταν έμεινα ανάπηρη

Social 05.01.2026
Δεν έχω την ίδια αυτοπεποίθηση με πριν, εξήγησε η stand-up comedian