E-Daily

Δάκης για τη μάχη με τον καρκίνο: Μου έδιναν έξι μήνες ζωή

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ

Δημοσίευση 24/2/2021 | 14:30

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Εκείνος και ο άλλος» παραχώρησε ο Δάκης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο, αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο

Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός. Όχι επισκέψεις. Τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Η μητέρα μου πουλούσε στον παλαιοπώλη τα πράγματά μας, βάζα και άλλα για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Έκανα μαθήματα φωνητικής, κρυφά από τον πατέρα μου. Με την αφορμή να βοηθήσω την οικογένεια υπέκυψε ο πατέρας μου που δεν ήθελε να γίνω τραγουδιστής και με άφησε να πάω να τραγουδήσω.
Κάποτε με είπαν χουντικό αλλά εγώ δεν είχα ιδέα. Με δυο πράγματα δεν ασχολήθηκα. Με την πολιτική και τον αθλητισμό. Έχω ψηφίσει και ΚΚΕ.
Ζητάγανε οι θαυμάστριες να με φιλήσουν, ζητούσαν ένα κουμπί μου, έρχονταν κάτω από το σπίτι μου. Μου άρεσε που με θαύμαζαν αλλά μέχρι ένα σημείο. Οι δημοσιογράφοι με θεωρούν «ελαφρό» ότι δε έχω πει σπουδαία τραγούδια, επειδή είπα το «Τσάι με λεμόνι».

Δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά

Καλά που δεν παντρεύτηκα. Ή θα είχα χωρίσει ή δεν θα είχα κάνει καριέρα. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά. Ήμουν πολύ ζηλιάρης αλλά δεν ήμουν πιστός. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου με παιδιά. Ήμουν κοντά στο γάμο αλλά δεν έγινε.

Η μάχη με τον καρκίνο

Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη. Είμαι δειλός αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο. Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπιση και εγώ δεν έκανα. Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω 6 μήνες ζωής. Ήταν μαζί μου οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου. Δεν μου το λέγανε. Φαίνεται ότι τη γλίτωσα. Δεν φοβήθηκα… Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σκορδά: «Γιατί τσακώθηκες;» – Ουγγαρέζος: «Δεν μπορεί να με βρίζεις και να έρχεσαι μετά να με χαιρετήσεις»

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Με αφορμή πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του σε κοινωνική εκδήλωση

Ο Ατζαράκης «τσακώνεται» με τη Γιούσεφ ντυμένος «κακάσχημη μούμια του Φαραώ»

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Του έδωσε content και δεν το άφησε να πάει χαμένο

Βάνα Μπάρμπα: Ποιος ρόλος έκπληξη την επαναφέρει στην ελληνική τηλεόραση μετά από χρόνια

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στο μικρό μας σκρίν με έναν δυναμικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Μπλε Ώρες».

Βασίλισσα Λετίθια: Πρέσβης της Δομινικανής Δημοκρατίας παραβίασε το πρωτόκολλο προσπαθώντας να τη φιλήσει

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει μετά την κίνηση πρέσβη που επιχείρησε να φιλήσει στο μάγουλο τη βασίλισσα Λετίθια, αγνοώντας το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο

Ρούμερ Γουίλις: Η κόρη της Ντέμι Μουρ κερδίζει την επιμέλεια της κόρης της ‑ Οι όροι του δικαστηρίου

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Σημαντική εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη της κόρης της Ντέμι Μουρ με τον Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας, ύστερα από μήνες αμοιβαίων κατηγοριών και έντασης γύρω από την ανατροφή της κόρης τους

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε με ποιους σταρ του Χόλιγουντ θα ήθελε να κάνει σeξ

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η 56χρονη εξέφρασε την αγάπη της για την ταινία «True Romance», σημειώνοντας ότι είχε γοητευτεί από όλο το καστ των ηθοποιών

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για την απώλεια του πατέρα του: Ένιωσα την ανάγκη να πω μέσα από τα social media ποιος ήταν

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Ο ηθοποιός εξήγησε για ποιον λόγο θέλησε να μοιραστεί τη δυσάρεστη είδηση με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Μπένσον Μπουν τραγούδησε και χόρεψε με δαντελένιο φόρεμα: «Είσαι καλά;», του έγραψαν

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Ο τραγουδιστής έκανε μία χιουμοριστική αναπαράσταση του βίντεο γνωστής TikToker

Natalie Imbruglia: Έγινε μητέρα μόνη της μέσω δωρεάς σπέρματος – Η εξομολόγηση για τη δύσκολη διαδρομή

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει την πιο δύσκολη πλευρά της εξωσωματικής

Της έλεγαν να μην κρατήσει το μωρό – Χρόνια μετά, ο γιος της έγινε από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον πλανήτη

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η συναρπαστική ιστορία της μητέρας του Τζάστιν Μπίμπερ: μια γυναίκα που αντιμετώπισε κακοποίηση, κατάθλιψη και φτώχεια πριν δει το παιδί της να κατακτά τον πλανήτη.