E-Daily

Στα δικαστήρια ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή για τις κόντρες που έχει ανοίξει με τον Λευτέρη Πανταζή και την Άντζελα Δημητρίου.

Δημοσίευση 3/8/2020 | 13:25

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή για τις κόντρες που έχει "ανοίξει" με τον Λευτέρη Πανταζή και την Άντζελα Δημητρίου.

«Πώς δεν υπάρχει, είχαμε και δικαστήρια. Ο Λεύτερης Πανταζής. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο και τον συγχώρησα δύο φορές αλλά τα ίδια κάνει συνέχεια, τα ίδια παντελάκη τα ίδια Παντελή μου. Δεν πειράζει ας κάνει ότι θέλει.»

«Την κ. Δημητρίου την συμπαθούσα πάρα πολύ. Βρεθήκαμε τις προάλλες στην Θεσσαλονίκη και λέει αρχίζουμε σε ένα μαγαζί και θέλουμε άλλον έναν τραγουδιστή γιατί το αφεντικό πιστεύει ότι εγώ κι ο τραγουδιστής που θα τραγουδήσουμε δεν θα γεμίσουμε το μαγαζί, οπότε να ‘ρθεις εσύ. Έρχομαι εδώ Αθήνα και με παίρνουν τηλέφωνο από αυτό το μαγαζί. Λέω η Άντζελα σας είπε; Όχι λένε η Άντζελα δεν μας είπε τίποτα. Κλείνω ραντεβού, πηγαίνω στο μαγαζί κι έρχεται η Άντζελα. Της λέω εσύ τους είπες; Και μου λέει "όχι το είχα ξεχάσει βρε Γιάννη".»

«Όχι δεν συνεργαστήκαμε κι είπε να σου πω και κάτι φεύγω, δεν γουστάρω να δουλέψω με οικογένεια Φλωρινιώτη. Και λέω δεν θες μία κυρά μου, δεν θέλω εκατό. Εσύ με κάλεσες στο μαγαζί; Τελικά έτρεξαν οι επιχειρηματίες πίσω και λέω όχι εγώ αν δουλέψω με αυτήν θα τσακωθώ, θα σκοτωθώ». Για το αν έχουν συναντηθεί ξανά ανέφερε: «Με είδε μια φορά στην κηδεία του Ψάλτη, δεν την γνώρισα, ήταν άβαφτη. Με χτυπάει και μου λέει Γιάννη, Γιάννη.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μακαλιάς: Ο Τσίπρας μπορεί να τα καταστρέψει όλα σε μια νύχτα, γιατί να πληρώνουμε την εκκλησία που είναι επιχείρηση με αδήλωτο χρήμα

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Τι είπε για τον Αδωνι Γεωργιάδη και την εμπειρία του από το «ποτηράκι» και την επαφή με άτομα που έχουν φύγει από τη ζωή

Η Kate έκλαιγε στην Αγγλία και ο William φλέρταρε στο Αιγαίο – Η άγνωστη ιστορία πίσω από το παλάτι

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η αριστοκράτισσα που μάγεψε τον William στις ελληνικές θάλασσες

Η Χέιλι Μπίμπερ βάζει «φωτιά» ποζάροντας με εσώρουχα από τη σειρά της Κιμ Καρντάσιαν

E-Daily 3.Left Χτες
Το 29χρονο μοντέλο πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για την εταιρεία της τηλεπερσόνας

«Τρελάθηκε» η Σερένα Γουίλιαμς με την μετακίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Χιτ: «Μου φτιάξατε τη μέρα», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σερένα Γουίλιαμς με τον σύζυγό της μαζί με την οικογένεια Αντετοκούνμπο έχουν επενδύσει σε golf club στο Λος Αντζελες

Μαρία Αντωνά: Oταν εμφανίστηκε ξαφνικά καρχαρίας στις Μαλδίβες

Social Χτες
Η παρουσιάστρια βρέθηκε τετ α τετ με καρχαρία στα νερά του Ινδικού Ωκεανού και η αντίδρασή της εντυπωσίασε.

H τρυφερή στιγμή που μοιράστηκε η Ζεντάγια με τον σύζυγό της από τη Ρώμη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφία φιλιού με τον Τομ Χόλαντ στην ιταλική πρωτεύουσα, κατά τη διάρκεια των προωθητικών εκδηλώσεων για το «Spider-Man: Brand New Day».

Ποιος ψαράς άφησε άναυδο τον Λιάγκα με αυτά που είπε για τους λαγοκέφαλους στις ελληνικές θάλασσες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Κρητικός ψαράς Νίκος Ασπετάκης αποκάλυψε 198 περιστατικά δαγκωμάτων μόνο στην Κρήτη και προέβλεψε οικολογική καταστροφή στα επόμενα χρόνια.

Ναταλία Δραγούμη: Δείτε πώς μια topless φωτογραφία της στην Ύδρα της εξασφάλισε τις πρώτες της δουλειές

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός εξήγησε πως η συγκεκριμένη φωτογράφιση δεν είχε τίποτα το χυδαίο, αλλά αντιθέτως μια «παιδική χαρά».

Παπανώτας κατά Κοψιάλη: «Θα σας σηκωθεί η τρίχα με τα βίντεό του ‑ Μην τα ανεβάσω εγώ...»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δημοσιογράφος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο το περιεχόμενο που αναρτά ο γνωστός YouTuber στα social media, συμβουλεύοντάς τον να είναι πιο προσεκτικός.

Σάκης Τανιμανίδης: Από όλα τα πράγματα με τα οποία ασχολούμαι, θέλω να πετύχω στο να είμαι καλός μπαμπάς

Tabloid Χτες
Αν είμαι καλός μπαμπάς είμαι ευτυχισμένος, σχολίασε ο παρουσιαστής

Μίνα Αρναούτη: Βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια και ξέσπασε

Tabloid Χτες
Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα Τρίτη 23/6 η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, στο πλαίσιο της υπόθεσης που αφορά την καταγγελία

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Η ανάρτηση των γονιών του που τον εξόργισε ‑ «Θέλω να με αφήσουν ήσυχο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η οικογενειακή κόντρα φαίνεται να συνεχίζεται