E-Daily

Στα δικαστήρια ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή για τις κόντρες που έχει ανοίξει με τον Λευτέρη Πανταζή και την Άντζελα Δημητρίου.

Δημοσίευση 3/8/2020 | 13:25

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή για τις κόντρες που έχει "ανοίξει" με τον Λευτέρη Πανταζή και την Άντζελα Δημητρίου.

«Πώς δεν υπάρχει, είχαμε και δικαστήρια. Ο Λεύτερης Πανταζής. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο και τον συγχώρησα δύο φορές αλλά τα ίδια κάνει συνέχεια, τα ίδια παντελάκη τα ίδια Παντελή μου. Δεν πειράζει ας κάνει ότι θέλει.»

«Την κ. Δημητρίου την συμπαθούσα πάρα πολύ. Βρεθήκαμε τις προάλλες στην Θεσσαλονίκη και λέει αρχίζουμε σε ένα μαγαζί και θέλουμε άλλον έναν τραγουδιστή γιατί το αφεντικό πιστεύει ότι εγώ κι ο τραγουδιστής που θα τραγουδήσουμε δεν θα γεμίσουμε το μαγαζί, οπότε να ‘ρθεις εσύ. Έρχομαι εδώ Αθήνα και με παίρνουν τηλέφωνο από αυτό το μαγαζί. Λέω η Άντζελα σας είπε; Όχι λένε η Άντζελα δεν μας είπε τίποτα. Κλείνω ραντεβού, πηγαίνω στο μαγαζί κι έρχεται η Άντζελα. Της λέω εσύ τους είπες; Και μου λέει "όχι το είχα ξεχάσει βρε Γιάννη".»

«Όχι δεν συνεργαστήκαμε κι είπε να σου πω και κάτι φεύγω, δεν γουστάρω να δουλέψω με οικογένεια Φλωρινιώτη. Και λέω δεν θες μία κυρά μου, δεν θέλω εκατό. Εσύ με κάλεσες στο μαγαζί; Τελικά έτρεξαν οι επιχειρηματίες πίσω και λέω όχι εγώ αν δουλέψω με αυτήν θα τσακωθώ, θα σκοτωθώ». Για το αν έχουν συναντηθεί ξανά ανέφερε: «Με είδε μια φορά στην κηδεία του Ψάλτη, δεν την γνώρισα, ήταν άβαφτη. Με χτυπάει και μου λέει Γιάννη, Γιάννη.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision: Συγκίνησε ξανά η Klavdia με την «Αστερομάτα» ‑ Η εμφάνιση στον Α’ ημιτελικό της ΕΡΤ

TV Buzz Χτες
Ο Α’ ημιτελικός του «Sing for Greece» άνοιξε με την Klavdia, που κέρδισε τιςεντυπώσεις

Ντρού Μπάριμορ: Βγήκε η Ελληνίδα από μέσα της – Σπάει πιάτα και φωνάζει «ώπα»

Tabloid Χτες
Ο λόγος που διοργανώθηκε η εν λόγω καμπάνια

Νέο ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου για Χατζίδου – Παύλου: «Είναι πουθενάδες»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής, γι’ άλλη μια φορά, μίλησε αρνητικά για το ζευγάρι

Η Ρία Ελληνίδου στο μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Όταν οι άνδρες διαλέγουν…»

Tabloid Χτες
Το σχόλιο της Ρίας Ελληνίδου για τα νύχια στο μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο σκύλος μου είναι ο πιο πιστός άντρας που έχει υπάρξει στη ζωή μου

Tabloid Χτες
Η Instagrammer λίγες μέρες πριν δήλωσε πως έχει χωρίσει και πλέον είναι μόνη της

Η Αντζελίνα Τζολί για τα σημάδια από τη μαστεκτομή: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς ουλές»

Celebrity Stories Χτες
«Είμαι ευγνώμων που είχα τη δυνατότητα να δράσω προληπτικά για την υγεία μου»

Κατερίνα Γερονικολού: Έχω μεγαλώσει κι εγώ με το παιδί του Γιάννη Τσιμιτσέλη, είμαστε οκτώ χρόνια όλοι μαζί

Tabloid Χτες
Αποδεχόμαστε τους γονείς και τους φίλους του άλλου, πόσο μάλλον το παιδί του, σχολίασε η ηθοποιός

Φουρέιρα: Φορούσαμε παπούτσια από τη λαϊκή ή ό,τι μας έδινε η εκκλησία

Tabloid Χτες
Πρώτη φορά στην Ελλάδα έφαγα ψωμί από φούρνο

Eurovision 2026: Απόψε ο α` ημιτελικός για την ανάδειξη του ελληνικού τραγουδιού ‑ Πώς ψηφίζουμε

Eurovision Χτες
Ποιοι καλλιτέχνες διεκδικούν απόψε το εισιτήριο για τον τελικό - Αναλυτικά, το πρόγραμμα του «Sing for Greece 2026»

«Δεν βγαίνει αλλιώς η εκπομπή» ‑ Η Τσιμτσιλή πήρε την κατάσταση στα χέρια της για το κρύο στο πλατό

Tabloid Χτες
Μια μικρή… έκπληξη επιφύλασσε το πρωινό της Τετάρτης στο πλατό του Happy Day, καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα φορώντας ζακέτα

Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε πώς ήταν η ωραία Ελένη: Το τρικ του Ομήρου

Social Χτες
Το «υπέροχο» που είναι μια ανώτερη μορφή του «ωραίου»