E-Daily

Στα δικαστήρια ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή για τις κόντρες που έχει ανοίξει με τον Λευτέρη Πανταζή και την Άντζελα Δημητρίου.

Δημοσίευση 3/8/2020 | 13:25

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή για τις κόντρες που έχει "ανοίξει" με τον Λευτέρη Πανταζή και την Άντζελα Δημητρίου.

«Πώς δεν υπάρχει, είχαμε και δικαστήρια. Ο Λεύτερης Πανταζής. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο και τον συγχώρησα δύο φορές αλλά τα ίδια κάνει συνέχεια, τα ίδια παντελάκη τα ίδια Παντελή μου. Δεν πειράζει ας κάνει ότι θέλει.»

«Την κ. Δημητρίου την συμπαθούσα πάρα πολύ. Βρεθήκαμε τις προάλλες στην Θεσσαλονίκη και λέει αρχίζουμε σε ένα μαγαζί και θέλουμε άλλον έναν τραγουδιστή γιατί το αφεντικό πιστεύει ότι εγώ κι ο τραγουδιστής που θα τραγουδήσουμε δεν θα γεμίσουμε το μαγαζί, οπότε να ‘ρθεις εσύ. Έρχομαι εδώ Αθήνα και με παίρνουν τηλέφωνο από αυτό το μαγαζί. Λέω η Άντζελα σας είπε; Όχι λένε η Άντζελα δεν μας είπε τίποτα. Κλείνω ραντεβού, πηγαίνω στο μαγαζί κι έρχεται η Άντζελα. Της λέω εσύ τους είπες; Και μου λέει "όχι το είχα ξεχάσει βρε Γιάννη".»

«Όχι δεν συνεργαστήκαμε κι είπε να σου πω και κάτι φεύγω, δεν γουστάρω να δουλέψω με οικογένεια Φλωρινιώτη. Και λέω δεν θες μία κυρά μου, δεν θέλω εκατό. Εσύ με κάλεσες στο μαγαζί; Τελικά έτρεξαν οι επιχειρηματίες πίσω και λέω όχι εγώ αν δουλέψω με αυτήν θα τσακωθώ, θα σκοτωθώ». Για το αν έχουν συναντηθεί ξανά ανέφερε: «Με είδε μια φορά στην κηδεία του Ψάλτη, δεν την γνώρισα, ήταν άβαφτη. Με χτυπάει και μου λέει Γιάννη, Γιάννη.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα για το Maestro στους Παξούς

E-Daily 3.Left Χτες
Με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media, η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά ουσιαστικά το τελευταίο γύρισμα της σειράς «Maestro» στους Παξούς

Σάκης Ρουβάς για Eurovision: «Δεν μου αρέσει που υπάρχουν επιτροπές, εγώ θέλω να ψηφίζει μόνο ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
«Από τη δική μου εποχή, η Eurovision έχει αλλάξει πολύ» είπε ο τραγουδιστής

Περικλής Κονδυλάτος κατά Akyla: «Ντροπή, ο ελληνικός λαός διασύρεται με τον κάθε κακομοίρη που περιφέρει την βλακεία του»

E-Daily 3.Left Χτες
«Σταματήστε κάπου. Όχι στην ξεφτίλα, όχι στην κακομοιριά όχι στην φτήνια»

Το βίντεο που συγκίνησε τους Eurofans: Η Δανία «υιοθέτησε» τον Βρετανό εκπρόσωπο γιατί καθόταν μόνος

E-Daily 3.Left Χτες
Οι Δανοί προσκάλεσαν στο τραπέζι τους τον Βρετανό εκπρόσωπο της Eurovision 2026, Sam Battle, καθώς καθόταν ολομόναχος κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας

Γιάννης Αϊβάζης: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, μπήκε δημοσιογράφος ντυμένος γιατρός μέσα στο νοσοκομείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Weekend Live»

Survivor: Ο Μάνος Μαλλιαρός συγκινεί για τον Σταύρο Φλώρο: «Μέσα από όλο αυτό, απέκτησα έναν αδερφό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ξέρω πως ό,τι κι αν βρεθεί μπροστά σου, θα το ξεπεράσεις», έγραψε ακόμα

Eurovision 2026: «Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους» ‑ Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Ο καλλιτέχνης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά την άφιξή του στη χώρα

Όταν η Dara συνάντησε επί σκηνής την Ελένη Φουρέιρα και χόρεψαν το Bangaranga

E-Daily 3.Left Χτες
Η Dara ήταν η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2026 για λογαριασμό της Βουλγαρίας, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά!

Τηλεθέαση Eurovision 2026: Τα ποσοστά που έπιασαν Akylas και Ferto

E-Daily 3.Left Χτες
Τα ποσοστά τηλεθέασης του Μεγάλου Τελικού

Eurovision 2026 – Δημήτρης Κοντόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας

E-Daily 3.Left Χτες
Παρά τα προγνωστικά, η Dara από την Βουλγαρία κατέκτησε την πρώτη θέση στην Eurovision 2026 με το Bangaranga, το οποίο και υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος