E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλλιστεία ρατσισμού για τη «Μις Χίτλερ»

Σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δημοσίευση 21/10/2014 | 00:00

Καλλιστεία ρατσισμού για τη «Μις Χίτλερ»

Κι όμως, δεν πρόκειται για κάποιο αστείο, αλλά είναι πραγματικότητα πως τις τελευταίες ημέρες εξελίσσεται στο «Vkontakte», το ρωσικό Facebook, ένας διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της... «Mις Χίτλερ». Πρόκειται για μια ιδέα που εμπνεύστηκε μια ομάδα Ρώσων και Ουκρανών νεοναζί και που προκαλεί σε όλους μας ανατριχίλες, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν νέες κοπέλες που θέλουν να συμμετέχουν σε μια εκδήλωση που υποστηρίζει το μίσος και τον ρατσισμό.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό της «Mις Όστλαντ» (περιοχή της Ουκρανίας, όπου δολοφονήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Εβραίοι) ή κοινώς «Mις Χίτλερ», είναι η εκδήλωση φρονημάτων υπέρ του Χίτλερ και του Γ' Ράιχ. Κάθε κοπέλα πρέπει να στείλει μια δική της selfie, στην οποία από κάτω θα εξηγεί για ποιους λόγους αγαπά τον Χίτλερ.

Φυσικά, το αποκορύφωμα είναι τα σχόλια των υποψηφίων, στα οποία αναφέρουν ότι ο Χίτλερ είχε δίκιο σχετικά με τον διαχωρισμό των φυλών, όχι μόνο λόγω εμφάνισης, αλλά και ευφυίας, ότι οι ιδέες του ήταν αληθινές και μεγαλοφυείς, ενώ μια άλλη έγραψε ότι ο Χίτλερ είναι ο «διαχρονικός ηγέτης της Φυλής» και ότι έχει κερδίσει αιώνια ζωή.

Οι τυχερές του διαγωνισμού θα είναι εκείνες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα like, ενώ θα κερδίσουν ειδικά σχεδιασμένα κοσμήματα με σύμβολα του Χίτλερ και του ναζισμού.

Όπως φαίνεται, τα νέα εξαπλώθηκαν μέσω των κοινωνικών δικτύων και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες παγκοσμίως, οι οποίοι αναρτούν συχνά ότι πρόκειται για μια ρατσιστική επίθεση η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαμά, τι έχει το lunchboxάκι μου σήμερα; Η νέα εποχή του κολατσιού διχάζει, αλλά γιατί;

Απόψεις 20.07.2025
Το σχολικό ταπεράκι, δεν είναι πεδίο μάχης

Τα τραγικά συμβάντα στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λίγοι γνωρίζουν

Πρόσωπα 20.07.2025
Η «Εθνική μας σταρ» είχε βιώσει πολλά χτυπήματα της μοίρας

Το παράξενο «club 300» της Ανταρκτικής δεν είναι αυτό που νομίζεις

Stories 20.07.2025
Ούτε να το σκεφτούμε δεν μπορούμε

Η κοπέλα που χάθηκε σε κρουαζιέρα και έγινε θρύλος – Νέες αποκαλύψεις από το FBI

Stories 20.07.2025
27 χρόνια αγωνίας, θεωρίες, φήμες και ένα νέο ντοκιμαντέρ φέρνουν ξανά στο φως τη μυστηριώδη υπόθεση της Amy Bradley, της 23χρονης που χάθηκε χωρίς ίχνος από κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean

Το νησί που δεν σταματά να τρέμει: Πάνω από 1.800 σεισμοί μέσα σε 3 εβδομάδες

Stories Χτες
Η γη τρέμει ασταμάτητα στο Ακουσεκίτζιμα: Μια κοινότητα σε διαρκή συναγερμό

Γιατί η νέα γενιά γυρίζει πλάτη στο Tinder

Νέα Εποχή Χτες
Τέλος οι οθόνες;

«Η νέα σεμνότητα»: Μόδα ή παγίδα για το γυναικείο σώμα;

Απόψεις Χτες
Όταν η ευπρέπεια έχει φύλο

H ιστορία της κοπέλας που δραπέτευσε από την κοινότητα των Αμις

Πρόσωπα Χτες
Η Kate Stoltzfus τα άφησε όλα πίσω της

Οι πιο διάσημες «φωνές» της ελληνικής TV

Retro Χτες
Χαρακτηριστικοί εκφωνητές που θυμόμαστε ακόμα και μετά από πολλά χρόνια!