Tα ζαχαρωτά sprinkles υπάρχουν πάρα πολλά χρόνια.
Συγκεκριμένα από τα τέλη του 18ου αιώνα, όταν οι Γάλλοι chef τα χρησιμοποιούσαν ως διακοσμητικά στα γλυκά τους.
Σήμερα, το χρώμα ζαχαροπλαστικής, το μαγειρικό λίπος και η ζάχαρη αναμιγνύονται με ζεστό νερό για να σχηματίσουν μια χρωματιστή ζύμη η οποία κόβεται σε λεπτές λωρίδες.
Οι λωρίδες αυτές σπάνε στα μικροσκοπικά κομματάκια όπως βλέπουμε έπειτα στα κέικ, τα ντόνατς, τα μπισκότα και το παγωτό!
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ
Body+Mind
28.04.2024
Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι
Ο νόστιμος ξηρός καρπός που θα σταματήσει τις λιγούρες σου
Food
28.04.2024
Έχει επίδραση στο κέντρο αυτοελέγχου του εγκεφάλου
Λαύκος: Το ελληνικό χωριό που απαγορεύονται τα αυτοκίνητα
Ταξίδια
28.04.2024
Το πανέμορφο χωριό του Πηλίου που πρέπει να επεισκεφθείς
Πώς να φτιάξεις εύκολα το δικό σου πρωτομαγιάτικο στεφάνι
Σπίτι
Χτες
Ο πιο ωραίος τρόπος για να νιώσεις από κοντά την πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση!
Το εκπληκτικό μυστικό για την ανατροφή των παιδιών που κανείς δεν αναφέρει ποτέ
Family
Χτες
Ποιο είναι αυτό;
Αυτές είναι οι απαραίτητες πρωτεΐνες και βιταμίνες για το δέρμα σου
Body+Mind
Χτες
Ανάλογα τις ανάγκες σου, βάλτα στην καθημερινότητά σου
Η καλύτερη άσκηση για να καθυστερήσουμε τη γήρανση
Body+Mind
Χτες
Ποια άσκηση μας κάνει βιολογικά νεότερους;