E-Daily

Sirina TV: Τι βλέπουν οι Έλληνες τις μέρες της καραντίνας

Ποια ώρα της ημέρας μπαίνουν περισσότερο οι Έλληνες

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 2/4/2020 | 10:07

Ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν στην επισκεψιμότητα των Ελλήνων και Ελληνίδων στο site της «Sirina Tv» και στην τηλεθέαση του συνδρομητικού καναλιού Cosmote Tv, κατέγραψαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας παραγωγής ερωtικών ταινιών.

Η καταγραφή ξεκίνησε από την πρώτη μέρα επιβολής των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις έως σήμερα και διαπιστώνεται μεταξύ άλλων ότι 172.000 Ελληνίδες επισκέφτηκαν το site το παραπάνω χρονικό διάστημα για να δουν μια ερωtική ταινία της επιλογής τους, σε σύνολο 570.000 μοναδικών επισκεπτών.

Σύμφωνα με την έρευνα της Sirina, η Θεσσαλονίκη συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό θέασης ερωtικών ταινιών από γυναίκες (35%) ενώ ακολουθούν οι Σέρρες με ποσοστό 25%, η Αθήνα με 20%, η Λάρισα με 13% και τελευταία η Κρήτη με 7%.

Όσον αφορά τις ώρες αιχμής, διαπιστώνεται ότι τα μεσημέρια, από τις 14.00 έως τις 16.00 παρατηρούνται τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης και επισκεψιμότητας στο site, με τις ηλικίες 25-34 να δείχνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στα στοιχεία της έρευνας που έχουν να κάνουν με την επισκεψιμότητα ανά φύλο, οι άνδρες συγκεντρώνουν ποσοστό 67% και οι γυναίκες 33%.

Πιο δημοφιλής μέρα για την παρακολούθηση ερωtικών ταινιών στο καιρό του κορωνοϊού, αναδεικνύεται η Πέμπτη και λιγότερο δημοφιλής, η Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σοφία Βεργκάρα γιόρτασε γενέθλια με... 300 τούρτες!

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Η 54χρονη λατίνα σταρ τα έσκασε πάνω σε γιοτ με μπικίνι, μοιράζοντας στιγμιότυπα από τους εορτασμούς της μέσα από το Instagram.

Σμαράγδα Καρύδη: Πόσο πληρώθηκε στον πρώτο της ρόλο ‑ δείτε τι γίνεται όταν το μετατρέψετε σε ευρώ

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Η ηθοποιός αποκάλυψε την απόδειξη με τον πρώτο της μισθό ως κομπάρσος σε ηλικία δύο ετών, ένα ποσό που σήμερα προκαλεί έκπληξη.

Δέσποινα Βανδή και Νατάσα Θεοδωρίδου: Ποια είναι η μεγάλη κοινή τους ανακοίνωση και τι λένε για το «The Voice»

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Οι δύο κορυφαίες τραγουδίστριες ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε κοινό σχήμα, ενώ έντονες φήμες φέρουν τη Βανδή να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «The Voice» στον ΣΚΑΪ.

Αρναούτογλου και Λιανός: Η κοινή ανάρτηση μετά τον φημισένο καβγά τους στον ραδιοφωνικό αέρα

Celebrity Stories 12.07.2026
Ο παρουσιαστής δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τον 15χρονο συνεργάτη του και του αφιέρωσε ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα

Ρένος Χαραλαμπίδης για «Οδύσσεια»: «Δεν με πειράζει η Αφρικανή Ελένη» – Τι είναι αυτό που πραγματικά τον ενοχλεί (Βίντεο)

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε τη δική του άποψη για την πολυσυζητημένη ταινία του Νόλαν και αποκάλυψε τι πραγματικά τον ενοχλεί στη συζήτηση γύρω από τον ρόλο της Ωραίας Ελένης

Βαλαβάνη και Μόργκαν: Ο γιος τους έκλεισε τον πρώτο χρόνο! Δείτε το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων (Βίντεο)

Celebrity Stories 12.07.2026
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του μωρού τους με ένα συγκινητικό οικογενειακό πάρτι

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Ο Αρης Μουγκοπέτρος έπαιξε ξανά κλαρίνο ‑ ένα χρόνο μετά τον ακρωτηριασμό του

E-Daily 3.Left Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε ο μουσικός στα social media

Ελένη Μενεγάκη: Ξεφαντώνει σε πριβέ πάρτι στη Νάξο – Ποιος την προσκάλεσε (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε ξεχωριστή βραδιά στο νησί και έκλεψε τις εντυπώσεις

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

E-Daily 3.Left Χτες
Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι συνέβη στη δεύτερη sold out συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε χιλιάδες θαυμαστές στο εμβληματικό Harbiye Cemil Topuzlu Open Air Theatre με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.