LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Onika The Dog: Η Ελληνίδα σκυλίτσα με τους 13 χιλιάδες followers

Ένα προφίλ στο instagram που πρέπει να τσεκάρεις αμέσως αν αγαπάς τα σκυλιά!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 22/11/2021 | 10:10

Onika The Dog: Η Ελληνίδα σκυλίτσα με τους 13 χιλιάδες followers

H αγάπη που παίρνεις από ένα κατοικίδιο είναι κάτι μοναδικό και είναι κάτι που μπορεί να καταλάβει μόνο όποιος, έχει μεγαλώσει κάποιο ή έχει ζήσει για λίγο διάστημα με ένα σκύλο ή μια γάτα. Τα μικρά αυτά πλάσματα μας αγαπούν πραγματικά μόνο και μόνο επειδή τους προφέρουμε φαγητό, στέγη και χάδια. Μια αγάπη που δεν έχει εμπόδια ή δυσκολίες και που είναι το απόλυτο θεραπευτικό σε όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας. 

Πολύ συχνά, όταν πέφτω σε προφίλ ζώων στο instagram κάθομαι με τις ώρες και χαζεύω τις όμορφες στιγμές τους. Δεν είναι cringe, είναι ένα ωραίο φωτογραφικό αφιέρωμα για μια ψυχούλα που αγαπάς. Κάπως έτσι έπεσα πάνω στην Onika. Είναι η σκυλίτσα του  Δημήτρη Τσεντεκίδη aka Tsede The Real. Αν βλέπεις Youtube θα τον έχεις δει σίγουρα, μιας και είναι ένας από τους πετυχημένους Έλληνες Youtubers. Σε κάποια από τα video πρωταγωνιστεί η Onika. Όπως αυτό εδώ: 

 

H Οnika βρέθηκε στα χέρια του Δημήτρη μέσω ενός συγγενή, "Είχε γαλλικό μπουλντόγκ και έκανε ένα κουταβάκι (την ονικα). Η αλήθεια είναι ότι δε μου την έδωσε του την απαίτησα γιατί πάντα  Τρελαινόμουν για τη συγκεκριμένη ράτσα" μας λεει ο Δημήτρης και συνεχίζει με κάτι που πρέπει να ακουστεί:  "και θα μου πεις γιατί δεν αγόραζες έναν γαλλικό μπουλντόγκ τόσο καιρό, η απάντηση είναι απλή, διότι είμαι  κάθετος στο εμπόριο σκύλων."

Συμφωνούμε και εμείς απόλυτα! Κανείς δεν πρέπει να αγοράζει όταν εκεί έξω υπάρχουν πάρα πολλά σκυλάκια για υιοθεσία. Τον ρωτάω πως προέκυψε το όνομα και διαβάστε την ιστορία που μου λέει: 

"Πέρα από την Onika έχω και άλλο ένα σκυλί, την Alice που είναι ημίαιμο τζακ ρασελ με κοκονι. Όταν πρώτο πήραμε την Alice ψάχναμε να βρούμε τι όνομα θα της δώσουμε, εγώ ήθελα να την ονομάσουμε Onika που είναι το πραγματικό όνομα της Nicki Minaj, αλλά σε κάναν άλλον από την οικογένεια μου δεν άρεσε οπότε με το που πήρα την ONIKA της έδωσα αυτό το όνομα, το είχα καημό. Στην αρχή βέβαια μου φαινόταν πολύ αστείο όταν τη φώναζα με αυτό το όνομα, ακόμα και ο κόσμος όταν με ρωτάει πως τη λένε, δεν καταλαβαίνουν τίποτα χαχα ! Να σημειωθεί εδώ ότι η γιαγιά μου η Tουτουλα, δεν μπορεί να το μάθει με τίποτα το όνομα της και τη φωνάζει Ο ΟΝΙΚΑΣ. Πλέον όμως μου φαίνεται αστείο όταν ακούω να φωνάζουν τη Nicki Minaj, Onika, μου ακούγεται πολύ αστείο. 

O Δημήτρης έχει ένα  έρωτα με Nicki Minaj για όποιον δεν το κατάλαβε. Και πως προέκυψε το πολύ προσεγμένο isntagram account της σκυλίτσας; Του άρεσε πάντα μου λέει να παρακολουθεί προφίλ με ζώα στο instagram και έτσι, όταν η Onika ήρθε στο σπίτι απέκτησε και δικό της λογαριασμό. "H ανταπόκριση του κόσμου ήταν Τεράστια. Ευτυχώς, δεν εισέπραξα καθόλου κράξιμο από τον κόσμο παρόλο που πολλοί δεν το θεωρούν σωστό να υπάρχουν τέτοιου είδους προφίλ."

Έχω περίεργα να μάθω αν όντως τα Γαλλικά Μπουλντόγκ είναι τόσο ήρεμα όσο μερικοί λένε και του ζητάω να μου πει. "Δεν ισχύει καθόλου, είναι μονίμως μέσα στην όρεξη και στην τρέλα εκτός από όταν κοιμάται. Εκεί, ησυχάζουμε όλοι. Κατά τη διάρκεια της μέρας, υπάρχει πολύ παιχνίδι, πολύ κλάμα για φαΐ, πολύ γάβγισμα και πολλά φιλία! Γενικά σε  αυτό το σκυλί είναι όλα σε υπερθετικό βαθμό.

Και πως να μην είναι θα πω εγώ, αφού είναι αξιαγάπητη. Το βλέπεις από τις φωτογενείς φωτογραφίες της στο isntagram. Το σκυλί αυτό και όλα τα σκυλιά του κόσμου, αξίζουν την αγάπη μας. "Σημαντικό είναι να καταλάβει επιτέλους ο κόσμος ότι δεν πρέπει να αγοράζουμε κατοικίδιο αλλά να υιοθετούμε! Δε λέω, και εγώ πριν 16 χρόνια είχα αγοράσει το πρώτο μου σκυλί, αλλά ήταν άλλες εποχές πλέον όλα αυτά έχουν αλλάξει πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Είναι τραγικό να υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες αδέσποτα και σκυλιά που χαρίζονται και εμείς να επιλέγουμε να αγοράσουμε τη ράτσα, επειδή μας αρέσει εμφανισιακά" και συνεχίζει "Επίσης, το κατοικίδιο γιατί δεν είναι απλή υπόθεση, έχει πολλές ευθύνες και πρέπει να είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε στο 100% την αγάπης μας όπως θα κάναμε και σε ένα παιδί". Δε θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο με τον Δημήτρη. 

Απολαύστε μερικές στιγμές της Onika και μην ξεχάσετε να την κάνετε και follow εδώ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 τροφές που πρέπει να εντάξεις στη διατροφή σου

Body+Mind 17.04.2024
Το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί

Η ευρωπαϊκή πόλη στην οποία είναι παράνομο να ... πεθάνεις

Ταξίδια 17.04.2024
Κι όμως, ένας υπάρχει τέτοιος νόμος

Δεν λέει ποτέ συγγνώμη: Τι λένε οι ψυχολόγοι για αυτούς τους συντρόφους

Σχέσεις 17.04.2024
Ο θυμός και η λύπη μπορεί να κυριαρχήσουν, οδηγώντας τη σχέση σε χωρισμό

Τα 5+1 πιο ινσταγκραμικά καφέ της Αθήνας

Ραδιόφωνο 17.04.2024
Ό,τι πρέπει για να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες για το Instagram στην παραμυθένια τους διακόσμηση!

Cozy Cardio: Κάνει δουλειά η χαλαρή γυμναστική;

Body+Mind Χτες
Μια νέα φιλοσοφία που ίσως σε κάνει να αθληθείς παραπάνω

Οι επιστήμονες σε παρακαλούν να μειώσεις το κόκκινο κρέας: Tι έδειξαν νέες έρευνες

Body+Mind Χτες
Η αντικατάσταση κόκκινου κρέατος με ψάρι θα μπορούσε να σώσει 750.000 ζωές, σύμφωνα με μελέτη

Τα sneakers που επέστρεψαν και κάνουν χαμό

Style Προχτές
Ήταν τεράστια μόδα στα 00s και τώρα επανήλθαν!

Τυροπιτάκια νηστίσιμα, χωρίς μαγιά, χωρίς αναμονές

Food Προχτές
Τα πιο νόστιμα και εύκολα νηστίσιμα τυροπιτάκια που θα τα λατρέψετε

Τα wide‑leg jeans είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για άψογο στυλ κάθε στιγμή της ημέρας

Style Προχτές
Όσο και αν αγαπάς τα skinny jeans, δε γίνεται να μη σε κερδίσει η άνεση που προσφέρουν τα wide – leg jeans!