LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Κορινθίου: Ο λόγος που έχει χάσει πολλές δουλειές σε θέατρο και τηλεόραση

Τι είπε στην κάμερα του “Ευτυχείτε”

Δημοσίευση 17/12/2019 | 19:52

Μαρία Κορινθίου: Ο λόγος που έχει χάσει πολλές δουλειές σε θέατρο και τηλεόραση

Συνέντευξη στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου, με αφορμή τον μονόλογο “Τζόρνταν” που παρουσιάζει στο θέατρο Alhambra. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχθεί στον θεατρικό χώρο αυτά τα χρόνια.

“Μου έχει τύχει, όπως σε πολλούς. Συνήθως συμβαίνει στις περισσότερες δουλειές μου να πάρει κάποιος και να πει “γιατί την Μαρία, όχι την Κορινθίου”. Σε κάθε δουλειά” ανέφερε χαρακτηριστικά η κούκλα πρωταγωνίστρια.

“Ξέρω πριν ανακοινωθεί, πριν μαθευτεί οτιδήποτε ότι θα υπάρξει κάτι τέτοιο” πρόσθεσε η Μαρία Κορινθίου. “Παρόλα αυτά δεν θα κόψω ποτέ δουλειά, εγώ προσωπικά, σε κανέναν. Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Πολλές φορές με έχουν πάρει να με ρωτήσουν γνώμη για κάποιον και, ενώ ξέρω πως μπορεί για παράδειγμα να με έχει σχολιάσει άσχημα, δεν θα πάρω θέση πάνω σε αυτό το κομμάτι” συμπλήρωσε.

“Έχω χάσει έτσι δουλειά και στο θέατρο και στην τηλεόραση για αυτό το λόγο” σημείωσε η όμορφη ηθοποιός. Όσον αφορά τις προτάσεις που κατά καιρούς δέχεται για παρουσίαση εκπομπής, η Μαρία Κορινθίου επιλέγει να απαντά λιτά πως “είναι ηθοποιός”.

“Μου έχουν γίνει τρεις, τέσσερις, πέντε φορές καλές προτάσεις για παρουσίαση και έχω πει κάθε φορά όχι πολύ συνειδητά” κατέληξε η Μαρία Κορινθίου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δέσποινα Βανδή: Παντρεύεται με τον Βασίλη Μπισμπίκη;

Χτες
Το σχόλιο και το δημοσίευμα που… έβαλαν φωτιά!

Μια περίεργη θεωρία για εpωτικό περιεχόμενο στο λογότυπο των McDonald`s

Χτες
Πολλές θεωρίες έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για τις περίφημες και φημισμένες Χρυσές Αψίδες στο λογότυπο των McDonald`s

Καψόνια του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Προσποιήθηκα πως έκανα σeξ σε ένα τραπέζι»

Χτες
Αυτό που έζησε ώστε να γίνει αποδεκτός από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ήταν κάτι που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί

Τα Νούμερα: Αυλαία για τη σειρά του Δεληβοριά στην ΕΡΤ

Χτες
Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει τι έγραφε το «χαρτάκι» που προκάλεσε την αποβολή του από το Survivor

Χτες
Με ένα story στο Instagram, ο παίκτης που αποβλήθηκε από το ριάλιτι, εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί

Ευγενία Σαμαρά ‑ Γιάννης Ποιμενίδης: Οριστικός ο χωρισμός τους ‑ «Μουδιασμένη» η ηθοποιός

Χτες
Tράβηξαν διαφορετικούς δρόμους ύστερα από 9 χρόνια κοινής πορείας.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.