E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζούσε για 20 χρόνια με τον νεκρό γιο της χωρίς να το ξέρει

Μια τραγική ιστορία με στοιχεία θρίλερ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 22/12/2021 | 00:39

Ζούσε για 20 χρόνια με τον νεκρό γιο της χωρίς να το ξέρει
@mysteryu.com

Πρόκειται για μια ιστορία που ούτε οι μετρ των ταινιών θρίλερ δε θα σκέφτονταν. Το 2016 μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της να ζει με τον σκελετό του γιου της. Πιθανόν, για τις τελευταίες δυο δεκαετίες. Το πιο σοκαριστικό; Η γυναίκα ήταν τυφλή και μάλλον δε γνώριζε καν ότι ήταν εκεί.

Ο σκελετός βρέθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου εκείνου του έτους, όταν ένας συγγενής πήγε σπίτι της για να πάρει κάποια πράγματα και να της τα πάει στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν. Στον πάνω όροφο, ανάμεσα στα σκουπίδια, η κουνιάδα της βρήκε έναν άθικτο σκελετό, που ακόμα φορούσε τζιν, κάλτσες και μπλουζάκι, ξαπλωμένο σε ένα στρώμα στο πάτωμα.

«Ήταν σαν σκηνή από το ‘Ψυχώ’», είχε δηλώσει ένας αστυνομικός που είχε σπεύσει στην κλήση της κουνιάδας, αναφερόμενος στην ταινία του Hitchcock, όπου ο πρωταγωνιστής κρατάει τη νεκρή μητέρα του στο υπόγειο.

Μετά τις έρευνες, οι αρχές άρχισαν να πιστεύουν πως η ηλικιωμένη γυναίκα δεν γνώριζε ότι ο σκελετός βρισκόταν εκεί και πως στην ουσία ζούσε με το πτώμα του γιου της για 20 χρόνια. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο με ιστούς αράχνης και σκουπίδια, τόσα που νόμιζες ότι «ένα σκουπιδιάρικο είχε αφήσει εκεί όλο το φορτίο του», είχαν δηλώσει πηγές της αστυνομίας.

Όταν η αστυνομία μίλησε με τη γυναίκα, εκείνη απαντούσε σαν να πίστευε ότι ο γιος της απλά είχε μετακομίσει. Ο αδερφός της παραδέχθηκε ότι δεν ήταν και πολύ κοντά για χρόνια και πως το πανέμορφο σπίτι είχε μετατραπεί σε αχούρι.

Οι αρχές έφτασαν στο συμπέρασμα πως ο γιος της πέθανε από φυσικά αίτια. Σύμφωνα με τα δημόσια αρχεία, η γυναίκα είχε δυο γιους, τον Michael και τον Louis. Οι συγγενείς δήλωσαν πως είχαν να δουν τον Louis 20 χρόνια, ενώ ο Michael είχε πεθάνει 13 χρόνια νωρίτερα.

Το συμπέρασμα που προέκυψε λοιπόν ήταν πως η γυναίκα ζούσε με το πτώμα του γιου της για δυο δεκαετίες χωρίς να το ξέρει, πιστεύοντας πως εκείνος είχε απλά μετακομίσει. Τραγική ιστορία με στοιχεία θρίλερ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το χωριό‑φάντασμα της Ελλάδας που εγκαταλείφθηκε, αλλά κάτι εκεί δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Στις ανατολικές ακτές του Αμβρακικού Κόλπου, ένας οικισμός-φάντασμα κρατά ζωντανή τη μνήμη του με έναν απρόσμενο τρόπο

Δεν θέλουμε πια ξαπλώστρα; Γιατί οι Έλληνες εγκαταλείπουν τα νησιά και ανακαλύπτουν ξανά τα βουνά

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Από τα beach bars στα ποτάμια και από τα ακτοπλοϊκά-σοκ στα πέτρινα χωριά: η μεγάλη στροφή των καλοκαιρινών διακοπών έχει ήδη ξεκινήσει

Η μάχη για τον δημόσιο χώρο και το μεγάλο πρόβλημα με τις ομπρέλες στη Χαλκιδική

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Στο μικροσκόπιο η αυθαίρετη «κράτηση» θέσεων

Νέα έρευνα: Έχουμε τους πιο κακοπληρωμενους εκπαιδευτικους στην ευρωπη

E-Daily 3.Left Χτες
Πτυχιούχοι με τεράστια ευθύνη, αλλά από τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρώπη – Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία για τους Έλληνες εκπαιδευτικούς

Οι πιο γοητευτικοί άντρες για το 2026: Η λίστα που προκάλεσε αντιδράσεις και η θέση‑έκπληξη της Ελλάδας

E-Daily 3.Left Χτες
Μια νέα διεθνής κατάταξη για το 2026 επιχειρεί να ορίσει πού ζουν οι πιο όμορφοι άντρες του πλανήτη - και τα ευρήματά της έχουν ήδη πυροδοτήσει έντονο διάλογο.

Η γυναίκα που οραματίστηκε έναν κόσμο χωρίς ανδρική κυριαρχία – Έναν αιώνα πριν ο φεμινισμός γίνει μόδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μπεγκούμ Ροκέγια τόλμησε να φανταστεί μια κοινωνία όπου οι γυναίκες κυβερνούν και μορφώνονται, σε εποχή που οι περισσότερες δεν είχαν καν δικαίωμα φωνής.

Μουντιάλ 2026: Οι μόλις 8 χώρες που έχουν κατακτήσει τα 22 προηγούμενα τρόπαια

E-Daily 3.Left Χτες
Η μεγαλύτερη έκπληξη, λοιπόν, του 23ου Μουντιάλ θα είναι να το κατακτήσει μια ομάδα που δεν το έχει καταφέρει στο παρελθόν

Η «εξέγερση των φλαμίνγκο» στην Αλβανία ‑ Γιατί κατέβηκαν στους δρόμους;

E-Daily 3.Left Χτες
Τα φλαμίνγκο ως σύμβολο της αντίστασης

Το πιο ακριβό σπίτι της Βρετανίας μένει άδειο – Εκτός από έναν άστεγο που ζει στη βεράντα του

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ακριβά ακίνητα του Ηνωμένου Βασιλείου