E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
#TiNaDeis: H Barbie και το νέο Bird Box

11ο Φεστιβάλ Πόζαρ 2023

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Το ομορφότερο φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει και θα είναι εκρηκτικό!

Δημοσίευση 18/7/2023 | 16:22

11ο Φεστιβάλ Πόζαρ 2023
ΕΔΕΣΣΑ
Ημερομηνίες: από 21/7/2023 έως 23/7/2023
ΙΟΥΛ 2023
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Εισιτήρια από 17€


ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική και αξέχαστες εμπειρίες στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία, στο μαγικό καταπράσινο φαράγγι - εκεί που όσοι έχουμε βρεθεί έστω και μια φορά θέλουμε πάντα να επιστρέψουμε!

Ανυπομονούμε να ξαναζήσουμε παρέα τη μαγεία των συναυλιών κάτω από τα αστέρια - κάτι που θα μας θυμίσει πως η μουσική είναι η απάντηση σε όλα! 

Το ομορφότερο φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει και θα είναι εκρηκτικό! Τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική και αξέχαστες εμπειρίες στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία, στο μαγικό καταπράσινο φαράγγι - εκεί που όσοι έχουμε βρεθεί έστω και μια φορά θέλουμε πάντα να επιστρέψουμε! 

Ανυπομονούμε να ξαναζήσουμε παρέα τη μαγεία των συναυλιών κάτω από τα αστέρια - κάτι που θα μας θυμίσει πως η μουσική είναι η απάντηση σε όλα! 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

Η Παρασκευή ξεκινά με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και την μπάντα του!Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις, οι σπουδαίοι μουσικοί παρουσιάζουν για δεύτερο καλοκαίρι ένα πρόγραμμα συναυλιών γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία, μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε!

Η νύχτα όμως συνεχίζει με έναν άλλον κορυφαίο καλλιτέχνη! O Γιάννης Χαρούλης και η παρέα του και αυτό το καλοκαίρι μας καλούν να ανταμώσουμε για να τραγουδήσουμε δυνατά, να χορέψουμε, να γελάσουμε και να συγκινηθούμε.

Μαζί λοιπόν, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, παλιά και νεότερα, φρέσκιες ενορχηστρώσεις, ροκ ηλεκτρισμό και τη δύναμη της παράδοσης!

ΣΑΒΒΑΤΟ

XATZIFRAGETA - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

Οι Χατζηφραγκέτα σε full band σύνθεση ταξιδεύουν και τραγουδούν και αυτό το καλοκαίρι! Δεν το χάνεις με τίποτα.

Η νύχτα συνεχίζει με Σωκράτη!

Με την Ιουλία, τον Πέτρο και την μπάντα του θα μας περιμένει στη σκηνή του Φεστιβάλ Πόζαρ, για να ονειρευτούμε με τα τραγούδια του. Μια συνάντηση που περιμέναμε κι ένα πρόγραμμα που θα έχει όλα όσα αγαπάμε από τον Σωκράτη Μάλαμα αλλά και επιλογές από όσα αγαπάει κι εκείνος από την ελληνική δισκογραφία και δεν έχει σταματήσει να τραγουδάει όλα αυτά τα χρόνια. Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο και στο μπουζούκι, τον Κλέωνα Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Καλογιάννη Βεράνη στο βιολί και στην τρομπέτα, το Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα και τον Γιάννη Μάλαμα στα κρουστά.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ

VILLAGERS OF IOANNINA CITY - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το εκρηκτικό συγκρότημα που στα live του επιδιώκει να παρουσιάζει ολοκληρωμένο το καλλιτεχνικό του όραμα, οι Villagers of Ioannina City, έχει διανύσει πολλά συναυλιακά χιλιόμετρα σε ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στα μεγάλα φεστιβάλ, καταφέρνοντας διαδοχικά sold out.Ηρθε πλέον η στιγμή να τους απολαύσουμε στο Φεστιβάλ Πόζαρ!

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συμπληρώνει 5 δεκαετίες στην ελληνική μουσική σκηνή και, το γιορτάζει με μια συναυλία - γιορτή, με τον τίτλο: 50 χρόνια.

50 χρόνια έφηβος και συνοδοιπόρος μας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, έχουμε μάθει να ταρακουνάει τις ψυχές μας με την αισθαντική φωνή του, ενώ το ίδιο βράδυ θα μας χαρίσει προβολές από σπάνιο αρχειακό οπτικό υλικό, που θα προβάλλεται στη διάρκεια της συναυλίας.

Για πρώτη φορά, δεύτερο stage στο ποτάμι

Για πρώτη φορά το Φεστιβάλ προσθέτει 2o STAGE σε ένα καταπληκτικό σημείο μέσα στη λουτρόπολη, δίπλα στο ποτάμι. 

Γιαγκίνηδες, Κούπες, Tiny Jackal And the Yellow Mary, Babis Batmanidis (dj set), Mr Gore (Cult Battles, djset) θα βρίσκονται εκεί, για να δώσουν τον ρυθμό από νωρίς το μεσημέρι ως το απόγευμα, ακριβώς μέχρι να ξεκινήσει το μεγάλο πάρτυ στην κεντρική σκηνή!Και τις τρεις μέρες του φεστιβάλ, η μουσική θα ξεκινά το μεσημέρι και θα τελειώνει νωρίς το πρωί!

Μπαρ Χελώνα

Δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε το Xελώνα Βar μέσα στο δάσος, αμέσως μετά τις συναυλίες με dj sets που πηγαίνουν… ως τις πρώτες πρωινές ώρες!

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Φεστιβάλ

11ο Φεστιβάλ Πόζαρ 2023

ΕΔΕΣΣΑαπό 21/07 έως 23/0717
Σινεμά

Η 80s ταινία που δείχνει την πανέμορφη, αθέατη πλευρά της Μυκόνου

Μια ταινία που αναδεικνύει τις ομορφιές του διάσημου Νησιού των Ανέμων
Paper
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 + 1 παράξενες θεωρίες για τα Φιλαράκια που έφτιαξαν οι φαν

TV Σειρές 02.05.2024
Η μια πιο ακραία από την άλλη

Η παράξενη προέλευση 5 πολύ διάσημων τραγουδιών

Μουσική Προχτές
Δεν είναι όλα όπως τα νομίζουμε

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Eurovision 29.04.2024
Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο βίντεο από την πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision

Αρλεκιν: Ποιο ήταν το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα και ο μοναδικός Έλληνας συγγραφέας με ψευδώνυμο

Paper 27.04.2024
Τα Αρλεκιν μας αποχαιρετούν: H ιστορία των πιο πετυχημένων βιβλίων περιπτέρου

The Bear: Η σειρά που οφείλεις στον εαυτό σου να ξεκινήσεις

TV Σειρές 27.04.2024
Ανάγκασε εκατομμύρια τηλεθεατές να κολλήσουν μαζί της

Τέλος τα Αρλεκιν μετά από 45 χρόνια: Η συγκινητική ανακοίνωση του εκδότη

Paper 25.04.2024
Το τέλος εποχής για τα Αρλεκιν ανακοίνωσε ο επικεφαλής των εκδόσεων, Χάρης Νικολακάκης