E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

#TiNaDeis: H Barbie και το νέο Bird Box

Οι προτάσεις της εβδομάδας από την ομάδα του E-Daily.gr

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 20/7/2023 | 01:18

#TiNaDeis: H Barbie και το νέο Bird Box
Nextweb Studio

Η Barbie είναι η ταινία που ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα, αφού είναι το πιο πολυσυζητημένο blockbuster του καλοκαιριού με την Margot Robbie και τον Ryan Gosling στους πρωταγωνιστικούς ρόλους να μας έχουν εξάψει την περιέργεια για το αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ακόμα τρεις ταινίες, ένα γαλλικό θρίλερ που η πλοκή δεν θα σας αφήσει σε ησυχία, μια... οικογενειακή ταινία τρόμου αλλά και μια ακόμα γαλλική ιστορική ταινία, με τον Johnny Depp να εξασκεί τα γαλλικά που έμαθε τόσα χρόνια που ήταν ζευγάρι με την Vanessa Paradis.

Η ταινία - φαινόμενο του Netflix το 2018, που ακόμα και σήμερα είναι 3η σε θεάσεις στην πλατφόρμα όσον αφορά τις παραγωγές του Netflix, πάει Βαρκελώνη, με το Bird Box να αποκτά ισπανικό sequel, η spinoff αν προτιμάτε.

Σας προτείνουμε μια βρετανική ταινία για τη Μύκονο, που θα σας ταξιδέψει στο νησίο των ανέμων τη δεκαετία του ‘80, όταν η Μύκονος ήταν πολύ διαφορετική και οι παλιοι την αναπολούν.

Σας πρεοτείνουμε επίσης κάτι για να διαβάσετε και όχι να δείτε, αλλά και για όσους είναι κοντά στο Πόζαρ, προτείνουμε να επισκεφτείτε το τριήμερο φεστιβάλ που ξεκινά στις 21/7.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ5 ΘΕΜΑΤΑ
Φεστιβάλ

11ο Φεστιβάλ Πόζαρ 2023

ΕΔΕΣΣΑαπό 21/07 έως 23/0717
Σινεμά

Η 80s ταινία που δείχνει την πανέμορφη, αθέατη πλευρά της Μυκόνου

Μια ταινία που αναδεικνύει τις ομορφιές του διάσημου Νησιού των Ανέμων
Paper