LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σαραντάχρονος κατήγγειλε πως ο πατέρας του τον βίαζε για 20 χρόνια

Η τελευταία φρικτή επίθεση

Δημοσίευση 3/2/2023 | 17:42

Σαραντάχρονος κατήγγειλε πως ο πατέρας του τον βίαζε για 20 χρόνια

Η τελευταια φρικτή επίθεση του 68χρονου στον γιο του, που στάθηκε αφορμή για να ξεσκεπαστεί η αδιανόητη υπόθεση, σημειώθηκε στις 11 το πρωί της 25ης Ιανουαρίου. Φρικιαστικές αποκαλύψεις που δεν χωράει ανθρώπινος νους.

Σαραντάχρονος κατήγγγειλε στην Αστυνομία οτι ο 68χρονος πατέρας του, τον βίαζε από την ηλικία των 20 ετων. Μάλιστα, τελευταία φορά που έζησε τη φρίκη ήταν το πρωί της περασμένης Τετάρτης, όταν τον επισκέφθηκε στην οικία του και ο ηλικιωμένος, όρμησε πάνω του και με τη χρήση σωματικής βίας, τον καθήλωσε στο πάτωμα και τον βίασε.

Η τελευταια φρικτή επίθεση που στάθηκε αφορμή για να ξεσκεπαστεί η αδιανόητη υπόθεση που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr, σημειώθηκε στις 11 το πρωί της 25ης Ιανουαρίου.

Ο άνδρας, απο την περιοχή του Χολαργού, επισκέφθηκε τον γηραιό πατέρα του στην οικία του στα δυτικά προάστια όπως ανέφερε στην Αστυνομία, εθιμοτυπικά. Μετά την πάροδο περίπου μιας ώρας και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ο πατέρας του πετάχτηκε πάνω, του χίμηξε και ασκώντας του σωματική βία και απειλές, τον ακινητοποίησε και πραγματοποίησε σε βάρος του παρά φύσιν γενετησιες πράξεις.

Ο 40χρονος σε κατάσταση σοκ έφυγε, επέστρεψε στο σπίτι του και στις 27 του μηνός, αποφάσισε να περασει το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Χολαργου και να καταγγείλει τον ιδιο του τον πατέρα ως τον βιαστή του. Το θύμα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια οσα φρικτά υποστηρίζει οτι υπέστη αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας του τον βίαζε απο τα 20 του χρόνια.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η κοινωνική οργή στη Γαλλία «έκλεισε» μέχρι και το μουσείο του Λούβρου

Σήμερα
Παραμένει «στο πόδι» ολόκληρη η Γαλλία για την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 54 έτη

Απίστευτο και όμως αληθινό ‑ Γιατί ο Κιμ επέβαλλε lockdown σε αυτήν την πόλη

Σήμερα
Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβαλλε lockdown σε μία ολόκληρη πόλη.

Θεσσαλονίκη: Νέο σοκ με ξυλοδαρμό μαθήτριας

Σήμερα
Την ξυλοκόπησαν και ανέβασαν βίντεο στο TikTok

Έκρυθμη κατάσταση στο Ισραήλ: Οργισμένοι διαδηλωτές επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του Νετανιάχου

Σήμερα
«Μέχρι εδώ, αρκετά! Αυτό πρέπει να σταματήσει! Αυτός ο πρωθυπουργός δεν νομιμοποιείται πλέον» φώναζαν έξω από το σπίτι του Νετανιάχου

Τέμπη: 90χρονος ζητά 2.000 ευρώ επειδή «πατήθηκε» το χωράφι του κατά την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης

Σήμερα
Υποστηρίζει ότι περίμενε να βγάλει τέσσερις τόνους σιτάρι από το χωράφι αυτό

Καβάλα: Αμετανόητος ο 55χρονος που σκότωσε την 43χρονη Αΐντα ‑ Έβαλε τα γέλια στο δικαστήριο

Σήμερα
«Όταν μου είπε ότι χωρίζουμε ένιωσα ότι γκρεμίζεται η εκκλησία που είχα χτίσει τόσα χρόνια και την σκότωσα» είπε ο συζυγοκτόνος

Γνωστός τράπερ θύμα ξυλοδαρμού έξω από κινηματογράφο

Σήμερα
Οι δράστες τον χτύπησαν και τον έγδυσαν για να τον διαπομπεύσουν
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.