LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBT Feed
E-Daily

Μακαρόνια πίτσα: Η πιο πολύχρωμη μακαρονάδα που λάτρεψε το ίντερνετ

Είναι πεντανόστιμη και εντυπωσιάζει οπωσδήποτε

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 2/3/2021 | 00:09

Μακαρόνια πίτσα: Η πιο πολύχρωμη μακαρονάδα που λάτρεψε το ίντερνετ

Για πολλούς ανθρώπους, η πίτσα είναι η τέλεια επιλογή για οποιοδήποτε γεύμα. Ντελίβερι για δείπνο το βράδυ; Σίγουρα. Κρύα πίτσα για πρωινό πριν ξεκινήσετε για το γραφείο; Ναι!

Αλλά δεν μπορείτε να παραγγείλετε ειλικρινά πίτσα για κάθε γεύμα, σωστά; Εκεί έρχεται αυτή η συνταγή που θα έρθει να τα ταιριάξει όλα γλυκά!

Είτε σας αρέσει η πίτσα με πιπεριές και κρεμμύδια, ή η μαργαρίτα ή η πίτσα πεπερόνι, αυτό το πιάτο είναι για εσάς. 

Ξεκινήστε - χρειάζεστε ένα κουτί ριγκατόνι, ένα βάζο με σάλτσα μαρινάρα, μισό φλιτζάνι νερό, ένα κόκκινο κρεμμύδι, μια πιπεριά, δύο σκελίδες σκόρδο, καρυκεύματα, πεπερόνι και τυρί μοτσαρέλα. 

Για να προσαρμόσετε την πίτσα σας, μη διστάσετε να προσθέσετε και άλλες γεύσεις που σας αρέσουν στα υλικά. 

Ξεκινήστε κόβοντας το σκόρδο. Ξεφλουδίστε τις σκελίδες και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την επίπεδη πλευρά ενός μεγάλου μαχαιριού για να σπάσετε τις σκελίδες σε μια σανίδα κοπής. Κόψτε το σκόρδο σε λεπτά κομμάτια με το μαχαίρι. Κόψτε το κρεμμύδι σας στη μέση κα μετά σε κύβους - κάντε και το ίδιο με την πιπεριά.

Για το πεπερόνι, θα θελήσετε να κόψετε ένα μέρος του σε μικρότερα κομμάτια. Βγάλτε τα δύο τρίτα τoυ πεπερόνι από τη συσκευασία. Αποθηκεύστε το υπόλοιπο πεπερόνι για το τελείωμα της συνταγής!

Ζεστάνετε μια κατσαρόλα και ψεκάστε την με σπρέι μαγειρέματος για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά σας δεν κολλάνε στο κάτω μέρος της κατσαρόλας κατά το μαγείρεμα.

Ξεκινήστε μαγειρεύοντας το σκόρδο έως ότου είναι ελαφρώς χρυσό και, στη συνέχεια, προσθέστε τα κομμένα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε κύβους. Αφήστε τα λαχανικά να μαγειρευτούν για τρία έως πέντε λεπτά για να απελευθερώσουν τις γεύσεις τους και να μαλακώσουν.

Μόλις μαγειρευτούν τα λαχανικά, ρίξτε το κομμένο πεπερόνι. Συνεχίστε το ανακάτεμα έως ότου το πεπερόνι να ενσωματωθεί καλά στο μείγμα λαχανικών. Εάν επιλέξετε να προσθέσετε και άλλα υλικά, όπως ελιές ή μανιτάρια, μαγειρέψτε τα στο μείγμα σε αυτό το βήμα.

Βράστε τα μακαρόνια σας και ρίξτε τα στο μείγμα. Έπειτα προσθέστε την σάλτσα και αφήστε τα να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Kylie Jenner μας δίνει 5 ιδέες για ανοιξιάτικα μανικιούρ στο Tiktok 

Σήμερα
Κάνε save το αγαπημένο σου για το επόμενο μανικιούρ

Τα ζώδια σήμερα: 15 Aπριλίου

Σήμερα
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Η μισάωρη προπόνηση Hiit που θα σε βοηθήσει να κάψεις λίπος από όλο το σώμα

Σήμερα
Ξεκίνα από σήμερα και βγες θεά στην παραλία

Γιατί όλοι έχουν πάθει παράκρουση με την boutique του Louis Vuitton στην Ιαπωνία;

Σήμερα
Όποιος την επισκεφθεί δεν μπορεί να την ξεχάσει

7 μαγαζιά στην Αθήνα, που ξέρουν από καλό κοτόπουλο

Σήμερα
Για dine in (σε λίγο) ή για take away όλες τις ώρες τις ημέρας, εδώ είναι τα πιο νόστιμα κοτόπουλα!

Στέλλα Αστυρακάκη: H Kρητικιά σομελιέ που θα σου μάθει να διαλέγεις κρασί


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Σήμερα
Από το Οικονομικό του ΑΠΘ στον οινοτουρισμό της Κρήτης

Γιατί δεν πρέπει να τρως ποτέ σοκολάτα πριν τον ύπνο;

Χτες
Αν το συνηθίζεις, να ξέρεις ότι κάνεις κακό στον οργανισμό σου

Ανακάλυψε όλα τα νέα κομμάτια στην ανοιξιάτικη συλλογή με γυναικεία παπούτσια Nike

Χτες
Η νέα, ανοιξιάτικη συλλογή για Παπούτσια NIKE γυναικεία θα σε ενθουσιάσει

Γιατί ακούς συνέχεια για τη Ρετινόλη; 

Χτες
Ένα απο τα πιο δημοφιλή συστατικά του skincare σήμερα

3+1 tips για να αντιμετωπίσεις τις χειριστικές συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται

Χτες
Δεν πρέπει να τις δέχεσαι και πρέπει να τις αναγνωρίζεις άμεσα για να είσαι καλά με τους ανθρώπους γύρω σου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.