E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

10 μαγαζιά στην Αθήνα που σου φέρνουν σπίτι απίθανα γλυκά

Για εσένα που είσαι γλυκατζής!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 30/1/2021 | 00:36

10 μαγαζιά στην Αθήνα που σου φέρνουν σπίτι απίθανα γλυκά
@ Bruna Branco

Γλυκό! Μια λέξη που κρύβει μέσα της μόνο όμορφα συναισθήματα και σιροπιαστές εικόνες! Αυτό που ζητάς το πρωί για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου, και αυτό που θες μετά το μεσημεριανό φαγητό σου! Αυτό που πάει τέλεια με τον απογευματινό καφέ σου και αυτό που θες τα βράδια παρέα με τις ταινίες στο Netflix!

Και τι κάνεις όταν θες γλυκό και δεν έχεις; Κάνεις save αυτό το άρθρο, διαλέγεις αυτό που σου κάνει click από την παρακάτω λίστα και παραγγέλνεις! Η μόνη προϋπόθεσή είναι να μένεις στην Αθήνα, και να σου αρέσουν τα γλυκά!

LUKUMADES

Αγαπημένο γλυκό για όλες τις ώρες, και αγαπημένο spot για τη μεγάλη ποικιλία του! Και μη σκας, αν δεν τα πας καλά με τη σοκολάτα μπορείς να γεμίσεις τους λουκουμάδες σου, με κρέμα λεμονιού ή κρέμα μπανάνας!

Choureal

Το καλύτερο προφιτερόλ του κέντρου θα το φας εδώ και είναι δεδομένο! Διαλέγεις ατομικό ή οικογενειακό. Αποφασίσεις αν θα το φτιάξεις με υλικά της επιλογής σου ή θα πάρεις κάποιο έτοιμο και στέλνεις την παραγγελία σου! Εκτός από το προφιτερόλ, δώσε και μια ευκαιρία στα καταπληκτικά εκλέρ του!

Bon Bon Fait Maison

Και μπορεί να είσαι στο σπίτι σου, που είναι στην Αθήνα, αλλα μπορεί μια γεύση να σε ταξιδέψει μέχρι τη Γαλλία! Μιλάμε για τα Canelé του Bon Bon Fait Maison, που είναι αριστουργηματικά! Με μυρωδάτη κρέμα μέσα, και παχιά καραμελωμένη κρούστα απέξω είναι πραγματικά το απόλυτο Γαλλικό γλυκό… και έρχεται σπίτι σου!

Ζουμπουρλού

Στη νοσταλγική Ζουμπουρλού θα βρεις όλα τα γλυκά των παιδικών σου χρόνων, και κάποια νέες γεύσεις. Όλα αυτά συνυπάρχουν μαζί και απαρτίζουν ένα μεγάλο κατάλογο με μεγάλη ποικιλία! Εδώ επίσης, εκτός από τα υπέροχα γλυκά θα βρεις και energy bowls!

Sweet Alchemy

Γλυκά και Παρλιάρος πάνε μαζί! Εδώ τα υπέροχα βαζάκια με τα πεντανόστιμα γλυκά έρχονται στην πόρτα σου… και μπαίνουν και στο ψυγείο σου για την επόμενη! Το αξίζουν! Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις και τις καταπληκτικές μαρμελάδες του!

Kokakias

Το λέει και το όνομα του, ο βασιλιάς των κωκ είναι αυτός εδώ και τον τιμάει ιδιαίτερα τον τίτλο! Κωκ κλασσικά ή με μπουένο ή black forest ή εκμέκ κωκ ή πολλά ακόμα ή! Όρεξη να έχετε και σπίτι στην Αθήνα για να στείλει ο Kokakias τις λιχουδιές του!

Dickie Dee

Και επειδή σκεφτήκαμε ότι μπορεί να είσαι από αυτούς που τρώνε παγωτό όλο τον χρόνο, είπαμε να βάλουμε στη λίστα μας και το Dickie Dee με τα καταπληκτικά παγωτά του (και όχι μόνο). Το παγωτό θα φτάσει σίγουρα στην κατάλληλη θερμοκρασία και θα γίνει από τα αγαπημένα σου!

Χατζής Σύνταγμα

Ναι, το θρυλικό γλυκατζίδικο που λειτουργεί στο Σύνταγμα από το 1908 είναι και αυτό στα delivery app και ευτυχώς να λέμε! Μπακλαβάδες, κανταΐφια, γαλακτομπούρεκα, καρυδόπιτες και σαραγλί! Όλα αυτά τα κοσμήματα είναι εδώ και περιμένουν καρτερικά να σου κάνουν παρέα!

Jerry's the Sweet Foodtruck

Οι συστάσεις είναι περιττές για το συγκεκριμένο spot! Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και έχει κατακτήσει όλη την Ελλάδα με τα πιο instagraμικά του προϊόντα! Πραλίνες και donuts παντού, έτσι να χορτάσει και το μάτι όχι μόνο το στομάχι!

Kakau Worship

Για σένα που προσέχεις τι τρως και προσέχεις τη διατροφή σου, υπάρχει ένα σοκολατένιο μαγαζί! Σοκολάτες υγείας, σοκολάτες από όλο τον κόσμο, plant based προϊόντα και κακάο στα καλύτερα του! Αυτό είναι το Kakau Worship, και του αξίζει να είναι στη λίστα μας!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Cocktail trends για το 2024

Food 23.04.2024
Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

Όλες οι αλλαγές στο dating, που ίσως να μην γνωρίζεις

Σχέσεις 23.04.2024
Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που γνωρίζουμε κόσμο

Τι είναι τα προβιοτικά καλλυντικά και γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;

Body+Mind 23.04.2024
Τα προβιοτικά συμβάλλουν σε μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

Οι 10 καθημερινές συνήθειες που μας κάνουν εξυπνότερους

Body+Mind Χτες
«Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα… για να λειτουργήσουν πρέπει να είναι ανοιχτά», όπως λέει και διάσημο ρητό

Το μόνο μπουφάν που χρειάζεσαι την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι αυτό

Style Χτες
Προσθέτει μια νότα casual κομψότητας σε κάθε σύνολο

Ο βασικός «ένοχος» για καρδιακά προβλήματα

Body+Mind Χτες
Πως μπορούμε να μειώσουμε την επίδραση του

Kαθάρισε το πρόσωπό σου σωστά: Πώς να το κάνεις σαν επαγγελματίας

Body+Mind Χτες
Μαθαίνουμε από τις celebs που έχουν στις ομάδες τους, τους καλύτερους beauty experts

Κόλπα στο μακιγιάζ για να φαίνονται τα μάτια σου μεγαλύτερα

Style Προχτές
Τα tips που θα κάνουν τη διαφορά