E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλομοίρα: Όταν ήμουν έγκυος πέρασα κατάθλιψη, ήξερα ότι δεν θα έχω ποτέ ξανά αυτό που είχα

Αφηνα δηλαδή την παλιά μου ζωή, νομίζω πως λένε λίγο ψέματα στις γυναίκες ότι μπορούν να τα έχουν όλα, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Δημοσίευση 8/10/2025 | 18:48

Καλομοίρα: Όταν ήμουν έγκυος πέρασα κατάθλιψη, ήξερα ότι δεν θα έχω ποτέ ξανά αυτό που είχα

Τις περιόδους που υπήρξε έγκυος θυμήθηκε η Καλομοίρα, αποκαλύπτοντας πως ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη. Η ψυχολογική της κατάσταση σχετιζόταν με τη σκέψη ότι με την απόφασή της να κάνει οικογένεια αποχωριζόταν την παλιά της ζωή.

Όπως είπε η τραγουδίστρια, η κοινωνία λέει στις γυναίκες πως μπορούν «να τα έχουν όλα», κάτι που, σύμφωνα με εκείνη, δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα.

Η Καλομοίρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», το απόγευμα της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου, και μιλώντας για την κατάθλιψη εξομολογήθηκε πως στην αρχή δεν μπορούσε να εντοπίσει την αιτία, παρότι μέσα της γνώριζε την αλήθεια. «Όταν ήμουν έγκυος, πέρασα κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να βρω γιατί αλλά νομίζω ότι κατά βάθος ήξερα ότι δεν θα έχω ποτέ ξανά αυτό που είχα γιατί διάλεξα την οικογένεια. Ότι άφηνα δηλαδή την παλιά μου ζωή. Νομίζω πως λένε λίγο ψέματα στις γυναίκες ότι μπορούν να τα έχουν όλα. Δεν είναι όλο αυτό αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια υποστήριξε πως η απόκτηση παιδιών αλλάζει τον άνθρωπο, πράγμα που δεν πίστευε στην αρχή. Γι' αυτό, πρόσθεσε, είναι σημαντικό να γνωρίζουν ότι η δημιουργία οικογένειας επηρεάζει την επαγγελματική ζωή. «Δεν είσαι ξανά ο ίδιος άνθρωπος, εγώ όμως νόμιζα ότι το μπορείς. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να λες στα κορίτσια την αλήθεια για να παίρνουν τις αποφάσεις τους με βάση την αλήθεια. Ότι δηλαδή, αν είσαι με τα παιδιά, χάνεις λίγο την καριέρα», σημείωσε. 

«Αυτό συμβαίνει όσο καλή και να είσαι. Ακόμα και η μόνη που ξέρω, που όντως τα συνδυάζει, έχει πέντε ανθρώπους στο σπίτι που τη βοηθούν και έχει τέσσερα παιδιά. Είναι τέλειο και αυτό, αν μπορείς να το έχεις, απλά δεν μου αρέσει που δεν λένε την αλήθεια», συμπλήρωσε.

Η ίδια συνειδητοποίησε μετά από χρόνια πού οφειλόταν η κατάθλιψη. «Νομίζω ότι κατά βάθος σε αυτό οφειλόταν η κατάθλιψη. Γιατί πήγαινα στον γιατρό και του έλεγα πως “είμαι πολύ χαρούμενη, που έχω τα παιδιά μου, αλλά νιώθω πολύ πιεσμένη”. Μετά από χρόνια κατάλαβα ότι μάλλον είναι αυτό», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν η Madonna ζήτησε σε γάμο έναν σταρ ‑ και εκείνος την παράτησε για ... ένα βιβλίο!

Celebrity Stories 10.10.2025
Από το απόλυτο πάθος στη δημόσια ταπείνωση - πώς ένα τολμηρό βιβλίο «πάγωσε» τον πιο καυτό έρωτα των ’90s!

Ανθρωποι που στάθηκαν... πολύ τυχεροί σε τρομακτικές στιγμές

Παράξενα 10.10.2025
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Η Victoria Beckham μιλά πρώτη φορά για τη διατροφική της διαταραχή

Celebrity Stories 10.10.2025
Παραδέχτηκε πως η εικόνα του σώματός της την βασάνισε

Eurovision 2026: Αλλάζουν τα δεδομένα για το Ισραήλ μετά την Ειρήνη στη Γάζα ‑ Τα «χαρτιά» της EBU

Tabloid Χτες
Η πρόσφατη υπογραφή συμφωνίας Eιρήνης μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς μεταβάλλει ριζικά το πολιτικό κλίμα, καθιστώντας αβέβαιη την έκτακτη Γενική Συνέλευση της EBU για την ψηφοφορία αποκλεισμού του Ισραήλ από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2026

Μαριάννα Τουμασάτου για την 15χρονη κόρη της: «Πληρώνεις με πόνο το να μάθεις στο παιδί σου να είναι ελεύθερο!»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση για το παιδί που έχει αποκτήσει με τον Αλέξανδρο Σταύρου

Γιάννης Κατινάκης: Στα σχολικά μου χρόνια βίωσα μόνο μίσος λόγω της σεξουαλικότητάς μου

Tabloid Χτες
Γι` αυτό δεν περίμενα ότι θα πάρω πολλή αγάπη από τον κόσμο, πρόσθεσε ο κωμικός

Influencer χώρισε τον Βινίσιους γιατί ήταν... άτακτος ‑ Ζήτησε συγγνώμη ο Βραζιλιάνος

Tabloid Χτες
«Δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι ήμουν απρόσεκτος»

Από τα παρκέ στο Catwalk: Η Έιντζελ Ρις γράφει ιστορία

Tabloid Χτες
Η σταρ του WNBA θα περπατήσει ως «Αγγελος» στο Victoria`s Secret Fashion Show

Η Δανάη Παππά απαντά για τον χορό με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Γιατί είμαι υπόλογη σε κάτι που δεν έχω καμία σχέση;»

Celebrity Stories Χτες
«Δεν υπάρχει λόγος να παρερμηνεύσεις κάτι σε έναν χορό, είναι διασκέδαση», είπε σχολιάζοντας το βίντεο που χόρευε με τον ηθοποιό λίγες ώρες πριν από το τροχαίο στη Φιλοθέη

Τζένιφερ Ανιστον: «Προσπαθούσα επί 20 χρόνια να κάνω παιδί, δεν ξέρουν τι περνούσα»

Tabloid Χτες
Η Τζένιφερ Ανιστον αποκάλυψε ότι για είκοσι χρόνια έδινε τη δική της μάχη για να αποκτήσει παιδί

Βασίλης Μπισμπίκης: Πώς αντέδρασε η Δέσποινα Βανδή στην απόφαση του δικαστηρίου

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή δεν βρέθηκε στο πλευρό του συντρόφου της στη χθεσινή δίκη