E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαριάννα Τουμασάτου για την 15χρονη κόρη της: «Πληρώνεις με πόνο το να μάθεις στο παιδί σου να είναι ελεύθερο!»

Η εξομολόγηση για το παιδί που έχει αποκτήσει με τον Αλέξανδρο Σταύρου

Δημοσίευση 9/10/2025 | 20:16

Μαριάννα Τουμασάτου για την 15χρονη κόρη της: «Πληρώνεις με πόνο το να μάθεις στο παιδί σου να είναι ελεύθερο!»

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, κατά την οποία μίλησε για τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι», για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, και στην κόρη που έχει αποκτήσει με τον Αλέξανδρο Σταύρου, η οποία είναι 15 χρονών, και όσο περνούν τα χρόνια και θα χαράξει τη δική της πορεία, θα πρέπει να λάβει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της.

Η εξομολόγηση της Μαριάννας Τουμασάτου για την κόρη της

«Η υπόθεση της σειράς “Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι” περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια της Θεοδώρας και τις πέντε κόρες της, οι οποίες επιλέγουν διαφορετικά μονοπάτια ζωής, προσπαθώντας να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, συχνά ερχόμενες σε σύγκρουση με τα κοινωνικά πρότυπα της εποχής, τα οικογενειακά μυστικά και τις προσωπικές τους επιθυμίες.

Εγώ, είμαι η Άννα, είμαι η θεία των πέντε κοριτσιών, η οποία έχει πάρει κοντά της τη μία κόρη, λόγω του ότι η ίδια δεν μπόρεσε ποτέ της να αποκτήσει ένα παιδί. Έχει τη Μαγδαληνή σαν φυλαχτό και κάνει ό,τι μπορεί για να την προστατέψει. Άλλοτε τα καταφέρνει και άλλοτε όχι. Ο χαρακτήρας μου έχει θυμό, τσαγανό και μεγάλη αγάπη για τον άντρα της, γι’ αυτό και ανέχεται τις ζαβολιές του», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός σχετικά με το σίριαλ.

Και πρόσθεσε για τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει: «Δεν ασχολούμαι καθόλου με τα ποσοστά τηλεθέασης. Το βιοποριστικό μας έχει να κάνει με την τηλεθέαση, αλλά αυτή αφορά την παραγωγή και το κανάλι. Εμείς πρέπει να απολαύσουμε αυτό που κάναμε, να μετρήσουμε τι κάναμε καλά και τι λάθος ώστε να το διορθώσουμε στην επόμενη δουλειά και να είμαστε λίγο καλύτεροι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο κάποια στιγμή η κόρη της να φύγει από το σπίτι τους, απάντησε: «Κι εγώ έφυγα από το σπίτι μου. Θέλω να μεγαλώσω ένα παιδί που θα φύγει εύκολα από το σπίτι και θα ανοίξει τα φτερά του. Πολλές φορές πληρώνεις με πόνο το να μάθεις στο παιδί σου να είναι ελεύθερο, γιατί οι μανάδες θέλουμε να τα έχουμε κοντά μας. Αυτό όμως που θέλουμε να μάθουμε στα παιδιά μας είναι να μπορούν να σταθούν μονάχα τους. Η επιτυχία ενός γονιού είναι να ετοιμάσει το παιδί του ώστε να βγει στην κοινωνία και να το δει να πετάει με τα φτερά του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν η Madonna ζήτησε σε γάμο έναν σταρ ‑ και εκείνος την παράτησε για ... ένα βιβλίο!

Celebrity Stories 10.10.2025
Από το απόλυτο πάθος στη δημόσια ταπείνωση - πώς ένα τολμηρό βιβλίο «πάγωσε» τον πιο καυτό έρωτα των ’90s!

Ανθρωποι που στάθηκαν... πολύ τυχεροί σε τρομακτικές στιγμές

Παράξενα 10.10.2025
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Η Victoria Beckham μιλά πρώτη φορά για τη διατροφική της διαταραχή

Celebrity Stories 10.10.2025
Παραδέχτηκε πως η εικόνα του σώματός της την βασάνισε

Eurovision 2026: Αλλάζουν τα δεδομένα για το Ισραήλ μετά την Ειρήνη στη Γάζα ‑ Τα «χαρτιά» της EBU

Tabloid Χτες
Η πρόσφατη υπογραφή συμφωνίας Eιρήνης μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς μεταβάλλει ριζικά το πολιτικό κλίμα, καθιστώντας αβέβαιη την έκτακτη Γενική Συνέλευση της EBU για την ψηφοφορία αποκλεισμού του Ισραήλ από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2026

Μαριάννα Τουμασάτου για την 15χρονη κόρη της: «Πληρώνεις με πόνο το να μάθεις στο παιδί σου να είναι ελεύθερο!»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση για το παιδί που έχει αποκτήσει με τον Αλέξανδρο Σταύρου

Γιάννης Κατινάκης: Στα σχολικά μου χρόνια βίωσα μόνο μίσος λόγω της σεξουαλικότητάς μου

Tabloid Χτες
Γι` αυτό δεν περίμενα ότι θα πάρω πολλή αγάπη από τον κόσμο, πρόσθεσε ο κωμικός

Influencer χώρισε τον Βινίσιους γιατί ήταν... άτακτος ‑ Ζήτησε συγγνώμη ο Βραζιλιάνος

Tabloid Χτες
«Δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι ήμουν απρόσεκτος»

Από τα παρκέ στο Catwalk: Η Έιντζελ Ρις γράφει ιστορία

Tabloid Χτες
Η σταρ του WNBA θα περπατήσει ως «Αγγελος» στο Victoria`s Secret Fashion Show

Η Δανάη Παππά απαντά για τον χορό με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Γιατί είμαι υπόλογη σε κάτι που δεν έχω καμία σχέση;»

Celebrity Stories Χτες
«Δεν υπάρχει λόγος να παρερμηνεύσεις κάτι σε έναν χορό, είναι διασκέδαση», είπε σχολιάζοντας το βίντεο που χόρευε με τον ηθοποιό λίγες ώρες πριν από το τροχαίο στη Φιλοθέη

Τζένιφερ Ανιστον: «Προσπαθούσα επί 20 χρόνια να κάνω παιδί, δεν ξέρουν τι περνούσα»

Tabloid Χτες
Η Τζένιφερ Ανιστον αποκάλυψε ότι για είκοσι χρόνια έδινε τη δική της μάχη για να αποκτήσει παιδί

Βασίλης Μπισμπίκης: Πώς αντέδρασε η Δέσποινα Βανδή στην απόφαση του δικαστηρίου

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή δεν βρέθηκε στο πλευρό του συντρόφου της στη χθεσινή δίκη