E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Δανάη Παππά απαντά για τον χορό με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Γιατί είμαι υπόλογη σε κάτι που δεν έχω καμία σχέση;»

«Δεν υπάρχει λόγος να παρερμηνεύσεις κάτι σε έναν χορό, είναι διασκέδαση», είπε σχολιάζοντας το βίντεο που χόρευε με τον ηθοποιό λίγες ώρες πριν από το τροχαίο στη Φιλοθέη

Δημοσίευση 9/10/2025 | 15:26

Η Δανάη Παππά απαντά για τον χορό με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Γιατί είμαι υπόλογη σε κάτι που δεν έχω καμία σχέση;»

Για πρώτη φορά τοποθετήθηκε δημόσια η Δανάη Παππά σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να εμπλέκεται στο πολυσυζητημένο τροχαίο του Βασίλη Μπισμπίκη, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα ερωτικά υπονοούμενα και τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Η ηθοποιός μίλησε το πρωί της Πέμπτης 9 Οκτωβρίου στην εκπομπή Super Κατερίνα, απαντώντας στις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης διασκέδαζε σε γλέντι του τοπικού συλλόγου Κρητών της Μεταμόρφωσης την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, πριν από το τροχαίο που προκάλεσε στη Φιλοθέη. Σε βίντεο που προβλήθηκε τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Buongiorno» ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίζεται να διασκεδάζει και να χορεύει σε κρητικούς ρυθμούς μαζί με την ηθοποιό Δανάη Παππά, πράγμα που από πολλούς ίσως παρερμηνεύτηκε.

Η ίδια απάντησε στις φήμες λέγοντας αρχικά: «Με σόκαρε. Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι υπονοούν κάτι  ήταν περίεργο. Με έπαιρναν τηλέφωνο να κάνω δηλώσεις. Είμαι υπόλογη; Για ποιον λόγο; Γιατί είμαι υπόλογη σε κάτι που δεν έχω καμία σχέση;». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις συζητήσεις με δημοσιογράφους κατά την πρόβα της, που προσπαθούσαν να τη συνδέσουν με το περιστατικό: «Μία δημοσιογράφος ήρθε και στην πρόβα και με ρώτησε πώς νιώθω που είμαι το πρόσωπο των ημερών και δεν κατάλαβα τον λόγο. Δεν έχω καμία σχέση».

Για το γεγονός ότι το προηγούμενο βράδυ διασκέδασε μαζί με φίλους και τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Δανάη Παππά ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε λόγος να παρερμηνευτεί κάτι. «Το θέμα δεν είναι ότι βγήκαμε μία μεγάλη παρέα και διασκεδάσαμε αλλά κάτι άλλο. Εγώ γιατί να έχω σχέση με όλο αυτό; Δεν υπάρχει λόγος να παρερμηνεύσεις κάτι σε έναν χορό, είναι διασκέδαση», σημείωσε.

Η ηθοποιός τόνισε επίσης ότι δεν πρόκειται να παρασυρθεί από τα δημοσιεύματα και ότι θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στη δουλειά της: «Με έβαλε κι εμένα στη διαδικασία να σκεφτώ αν πρέπει να είμαι τελικά ο εαυτός μου. Δεν υπάρχει λόγος να δώσω παραπάνω έκταση σε αυτό. Δεν μπορώ να μιλάω με σοβαροφάνεια. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα, επικεντρώνομαι στη δουλειά μου».

Κλείνοντας, υπογράμμισε την αδικία που αντιμετωπίζουν συχνά οι γυναίκες στα μέσα ενημέρωσης: «Δεν ξέρω γιατί πρέπει πάντα μια γυναίκα να είναι υπόλογη για ό,τι λέει ή κάνει. Εγώ αποφάσισα να μην πάρω θέση, να μιλήσω στον δικό μου χρόνο σε ένα περιβάλλον που νιώθω ασφάλεια και δεν θα παρερμηνευτεί κάτι από τα λεγόμενά μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με μαγιό στην Κεφαλονιά – δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Μακρύ Γιαλό και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη θάλασσα.

Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η γνωστή influencer βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν δημοσιογράφος της έθεσε ερώτηση για τη νυν σύντροφο του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σφροδή κακοκαιρία διέκοψε την «Ειρήνη» στην Επίδαυρο – Τι έπαθε η Μακρυπούλια πριν καν ανέβει στη σκηνή

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ισχυρή καταιγίδα ανάγκασε τους υπεύθυνους να σταματήσουν οριστικά την παράσταση του Αριστοφάνη μπροστά σε 7.000 θεατές.

Καλοκαιρινή χιονόπτωση στον Όλυμπο τον Ιούλιο – Εντυπωσιακά βίντεο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Πρωτοφανή για την εποχή φαινόμενα κατέγραψαν κάμερες στο Οροπέδιο των Μουσών και στο Καταφύγιο Κάκαλος στα 2.650 μέτρα.

Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Φλόρα Μπλου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που κατέκλυσαν χιλιάδες ευχές.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι αποκάλυψε για τον Βασίλη Κικίλια και το όνειρο που κρύβει για την Πάτμο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της, τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της στη ζωή της και πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά στο νησί που αγαπά.

Ο Αρης Μουγκοπέτρος ποζάρει αγκαλιά με τις κόρες του και το μήνυμά του «λύγισε» το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο γνωστός μουσικός μοιράστηκε τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε την εγχείρηση που τον ανάγκασε να ακυρώσει live

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χολοκυστεκτομή και χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι νέες ημερομηνίες εμφανίσεων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 56 – Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε χιουμοριστικό βίντεο από την έξοδό της με φίλους, λίγο πριν σβήσει τα κεριά της τούρτας της.

Δήμος Αναστασιάδης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την ανεργία, τις οικονομικές δυσκολίες και τις συγκρούσεις που πέρασε το ζευγάρι

Εβίτα Αγαΐτση: Μάχη με τον καρκίνο στα 31 της δίνει η ηθοποιός από το «Ταμπού»

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η 31χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο TikTok τη συγκινητική στιγμή που οι φίλοι της τη βοηθούν να ξυρίσει το κεφάλι της, πλημμυρίζοντας τα social media με μηνύματα συμπαράστασης.

Η Βίκυ Κουλιανού με μπικίνι σε πισίνα στη Μύκονο ‑ τι έγραψε στη λεζάντα της

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Το 59χρονο μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, ξαπλωμένη δίπλα σε πισίνα με ριγέ μπικίνι.