LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός με την καταγγελία πρώην παίκτριας του Survivor «Όλοι ξέραμε τι γινόταν, η παραγωγή έκανε τα στραβά μάτια»

«Όλοι οι παίκτες ξέρουμε τι...»

Δημοσίευση 1/2/2023 | 18:55

Χαμός με την καταγγελία πρώην παίκτριας του Survivor «Όλοι ξέραμε τι γινόταν, η παραγωγή έκανε τα στραβά μάτια»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε το πρωί της Τετάρτης 1/2 η Μαίη Εμμανουηλίδου. Η πρωταθλήτρια κωπηλασίας και πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality και εξέφρασε το παράπονό της για τις παρατυπίες της παραγωγής στον προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού.

Η ίδια μίλησε και για την σχέση μεταξύ της Καρολίνας και του Μάριου, όπου πριν μερικές μέρες είχε αναφέρει τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μην έφαγαν ποινή αλλά η πραγματική ποινή έρχεται στην έξω ζωή. Θα γυρίσουν και θα δουν πράγματα που έχουν σχολιαστεί για αυτούς πολύ σκληρά και αυτό θα είναι το τίμημα».

Απασφάλισε η Μαίη Εμμανουλίδου για την παραγωγή του Survivor

«Όλοι οι παίκτες ξέρουμε τι γινόταν στο περσινό, άσχετα που μόνο δύο άτομα ακούστηκαν, ο Άρης και ο Γιώργος. Και είναι άδικο αυτό. Η παραγωγή αυτή τη φορά δεν θέλει να καλύψει κανέναν. Το είδαμε με το ειδύλλιο της Καρολίνας» αναφέρει η Μαίη, σημειώνοντας πως η παραγωγή έκανε τα στραβά μάτια σε διάφορα περιστατικά (δείτε εδώ ποιες είναι οι πρώην παίκτριες μπαίνουν στην Κόκκινη ομάδα μετά την αποβολή των Δαλάκα - Χατζηανδρέου).

«Ο Νίκος Μπάρτζης τα λέει έξω απ’ τα δόντια, είναι σαν τον Σπύρο Μαρτίκα. Όλο αυτό το παρεάκι σίγουρα συζητάνε πράγματα από πίσω, γι’ αυτό είναι λογικό να μας πιάνουν κάποιες φορές στα εξ απίνης στα Συμβούλια και να λένε διάφορα».

Τέλος, όσον αφορά το ειδύλλιο μεταξύ της Καρολίνας και του Μάριου, η Μαίη παραδέχεται ότι έχει μιλήσει με τον Μπο, πως ο ίδιος κράτησε έντιμη στάση απέναντί της και πως η κάθε πλευρά θα προσπαθήσει να στηρίξει τη θέση της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έβρεξε λεφτά! Τρελό βίντεο με TikToker που σκορπάει εκατομμύρια χαρτονομίσματα στο σπίτι του και τα πετάει από το παράθυρο

Πριν 10 ώρες
Τα βίντεό του έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές

Αυτή είναι η μη επεμβατική μέθοδος της Καλομοίρας για να μοιάζει 25 ενώ κοντεύει τα 40

Πριν 10 ώρες
Διατηρείται φρέσκια και σφριγηλή όπως στα 20s της

Πήγε για καφέ και έδωσε για φιλοδώρημα ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο

Χτες
Ο λόγος για τον «Mr Beast», ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τις αγαθοεργίες του

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο Χριστός δεν μίλησε για την ομοφυλοφιλία, στεναχωριέμαι για τη χώρα μου

Χτες
Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος τόνισε πως η Εκκλησία μπορεί να βοηθήσει

MasterChef: Χωρίς ρούχα Πορφύρης και Πωλίνα κάτω από τα σκεπάσματα

Χτες
Πιο δύσκολο από ποτέ έμοιαζε το… ξύπνημα στο σπίτι του Masterchef

Αποθέωση στο Twitter για το γκέι φιλί Αλέξανδρου Μπουρδούμη και Γιώργου Καπουτζίδη στη σειρά «Σέρρες»

Χτες
Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί του Γιώργου Καπουτζίδη

Αποκάλυψη ‑ σοκ της Ελένης Χατζίδου: «Ένιωσα το χέρι του στον ...»

Χτες
Αποκάλυψε τη δυσάρεστη εμπειρία της με γνωστό τραγουδιστή

Η «καυτή» Veronica σέρνει μια Lamborghini και προκαλεί παραλήρημα

Χτες
Το βίντεο που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες

Τρελό γέλιο: Έψαχναν τη μασέλα της γιαγιάς και τη φορούσε ο ...σκύλος

Χτες
Οι σκύλοι μπορούν να γίνουν πραγματικά αστείοι!
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.