E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρίνα Σάττι: Έντονο επεισόδιο με Ισραηλινό δημοσιογράφο

Ένα απρόσμενο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βασιλεία της Ελβετίας

Δημοσίευση 13/5/2025 | 11:21

Μαρίνα Σάττι: Έντονο επεισόδιο με Ισραηλινό δημοσιογράφο

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βασιλεία της Ελβετίας, όπου διεξάγεται η Eurovision 2025, με τον δημοσιογράφο του ισραηλινού ιστότοπου Walla, Γιανίβ Ντορνμπούς, να έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τη Μαρίνα Σάττι που πέρσι είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό.

Η ένταση δημιουργήθηκε αρχικά με ένα απλό story στο Instagram, ενώ γρήγορα εξελίχθηκε σε προσωπική ανταλλαγή δηλώσεων, με πολιτικές αλλά και συναισθηματικές αποχρώσεις.

Όλα ξεκίνησαν στο αεροδρόμιο, όταν ο Ντορνμπούς επιβιβάστηκε στην πτήση του προς Ελβετία για να καλύψει τη φετινή Eurovision και, προς έκπληξή του, διαπίστωσε ότι δίπλα του καθόταν η Μαρίνα Σάττι. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, η τραγουδίστρια φαινόταν ιδιαίτερα φορτισμένη κι έκλαιγε, προφανώς λόγω του περιστατικού στο αεροδρόμιο με τους δημοσιογράφους.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ντορνμπούς παρακολούθησε τη Σάττι να τραγουδά σε πάρτι Euroclub στη Βασιλεία και ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο θέλησε να… θυμίσει το χασμουρητό της τραγουδίστριας πέρσι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Ισραηλινής εκπροσώπου Eden Golan.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε ένα ειρωνικό story με βίντεο από την εμφάνισή της, με τον ίδιο να κρατά ωτοασπίδες, ενώ πρόσθεσε φωτογραφία της περσινής της στάσης.

Η Σάττι δεν άφησε αναπάντητο το εν λόγω story, γράφοντάς του σε προσωπικό μήνυμα τα εξής: «Ωτοασπίδες; Για να μην ακούς τις βόμβες που πέφτουν, bitch»

Ο δημοσιογράφος, σε μια απόπειρα να ρίξει τους τόνους, της εξήγησε πως καθόταν δίπλα της στην πτήση και ότι, παρά το εμφανές συναισθηματικό της φορτίο, σεβάστηκε την ιδιωτικότητά της. Της πρότεινε δε, να απαντήσει στα ελληνικά δημοσιεύματα που σχολίαζαν τις δηλώσεις της Golan και την εχθρική στάση κάποιων καλλιτεχνών απέναντι στην Ισραηλινή αποστολή.

Απαντώντας, με τη σειρά της, η Μαρίνα Σάττι ζήτησε συγγνώμη μόνο για τη χρήση της λέξης “bitch”, ενώ δεν ανακάλεσε το υπόλοιπο σχόλιο. Αρνήθηκε, ωστόσο, να κάνει οποιαδήποτε δήλωση αναφορικά με την περσινή διαμάχη με την Eden Golan ή για το πώς παρουσιάστηκε η ίδια στα ελληνικά ΜΜΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid 31.03.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό

Στην κηδεία της Μαρινέλλας η σύζυγος του Καζαντζίδη: «Με προστάτευσε όταν πέθανε ο Στέλιος, ήταν η μάνα όλου του κόσμου»

Tabloid 31.03.2026
H Βάσω Κατσαβού μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, υπογραμμίζοντας δεν υπήρξε μόνο κορυφαία καλλιτέχνιδα, αλλά και άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social 31.03.2026
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε

Ο Τάκης Ζαχαράτος «έσπασε» μπροστά από το φέρετρο της Μαρινέλλας στο λαϊκό προσκύνημα

Tabloid 31.03.2026
Πλήθος κόσμου άρχισε να συρρέει στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου

Σαρλίζ Θερόν: Μαγνήτισε τα βλέμματα με καυτό μπικίνι σε παραλία της Χαβάης

Tabloid 31.03.2026
Εντυπωσίασε τα πλήθη η Χολιγουντιανή σταρ με την άψογη σιλουέτα της

Η Κινέζα Faye Yuan τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά Ακύλα και «Ferto», δείτε βίντεο

Social 31.03.2026
Καλή επιτυχία Ελλάδα, έγραψε η 22χρονη με καταγωγή από την Κίνα που τα τελευταία χρόνια ζει και σπουδάζει στην Ελλάδα

Η Kylie Jenner μάς δείχνει πώς είναι οι τέλειες διακοπές ‑ Κάθε μέρα με το μαγιό

Tabloid 31.03.2026
Oι πιο intimate στιγμές του διάσημου ζευγαριού

Η σύντροφος της Rosalía είναι ένα πανέμορφο μοντέλο

Celebrity Stories 31.03.2026
Ήταν άγνωστη τώρα πια, fashion icon

Στράτος Τζώρτζογλου: Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στο να ερωτευτώ

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό από τη Σοφία Μαριόλα

Ζόζεφιν για Νίνο: Έκανα το πρώτο βήμα μετά τον χωρισμό μας, του είπα ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον

Tabloid Χτες
Μην με βλέπεις έτσι ήρεμη, έχω και εγώ τα δικά μου, εκείνος είναι νορμάλ, δήλωσε η τραγουδίστρια