E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καρολίνα Καλύβα: «Ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε, είπα ας μαθευτεί μια ώρα αρχύτερα»

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» το απόγευμα της Δευτέρας 30/1 βρέθηκε καλεσμένη η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/1/2023 | 19:22

Καρολίνα Καλύβα: «Ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε, είπα ας μαθευτεί μια ώρα αρχύτερα»

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μετά την αποχώρησή της μίλησε δημόσια στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι»για το πολυσυζητημένο φλερτ της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ξεκαθαρίζοντας όλα όσα ακούστηκαν.

«Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Και οι παίκτες δοκιμάζονται αλλά για άλλον σκοπό στο παιχνίδι. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα που σου κάνει καλό εσωτερικά» είπε αρχικά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Σχετικά με το αν γνώριζαν αν οι κινήσεις τους καταγράφονται από το drone η παίκτρια ξεκαθάρισε: «100% το ξέραμε, μας δεν είδες που έφυγα; Του λέω: Σάκη, drone! Ήταν ακριβώς στα 5 μέτρα. Στο ίδιο σανίδι καθόμασταν απλώς δεν τον πήρε η κάμερα. Εγκαταλελειμμένη καλύβα ήταν αυτή. Δεν υπήρχαν παίκτες από άλλα Survivor, ήταν άδεια».

«Δεν γνωριζόμασταν με τον Μάριο. Γνωριστήκαμε 2 Ιανουαρίου στα γραφεία, μία μέρα πριν φύγουμε. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί στο πως εκφράζονται. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, επειδή είμαι γυναίκα και μιλάει η καρδιά. Εκείνος έπρεπε να κρατήσει τα αισθήματα χαμηλά, για να μη δώσει δικαιώματα. Προχωράμε» πρόσθεσε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.


Survivor All Star – Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα πιστεύει ότι αποχώρησε εξ αιτίας του φλερτ της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη;

«Ναι. Για αγωνιστικούς λόγους σίγουρα όχι και ειδικά τώρα που άρχισα να παίρνω τα πάνω μου. Ο κόσμος έξω έχει δει άλλα πράγματα και βασίστηκε σε αυτό. Κόπηκε ένα όνειρο που ήταν 2 χρόνια στο μυαλό και στην καρδιά μου, μου άνοιξε άλλο δρόμο» απάντησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Στη συνέχεια η παίκτρια τόνισε: «Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. It’s reality Survivor, εδώ καλά-καλά δεν τα είχαμε πει στο μεταξύ μας, θα τα είχαμε πει στον έξω κόσμο; Δεν ήξερα κι εμένα τι με περιμένει έξω για εκείνον. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είναι ένας μήνας. Είπα ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί μία ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή. Προστατεύσαμε αυτό που έχουμε εμείς κι όχι αυτό που σκέφτονται οι άλλοι. Η πληροφορία που βγήκε από εμάς ήταν αρκετή για να μας προστατεύσει και να εξυπηρετήσει και το Survivor».

Τέλος, αποκάλυψε πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλη και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι οι τρεις αγαπημένοι της παίκτες.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς είναι να δουλεύεις για έναν διάσημο

Celebrity Stories 26.04.2024
Οι αφανείς ήρωες της showbiz, οι βοηθοί των διασημοτήτων

Το πιο «κουλό» ζευγάρι των 00s ήταν σίγουρα αυτό ‑ Αυτός ένιωθε πάθος, αυτή το αρνείται κατηγορηματικά

Celebrity Stories 26.04.2024
Ένα απόσπασμα από τη βιογραφία ενός διάσημου μουσικού που αποκαλύπτει τη σχέση

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

TV Buzz Χτες
«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Tabloid Χτες
Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Media Χτες
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid Χτες
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε