E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς είναι σήμερα ο Αργύρης από το «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα»

Αργύρης Κοντόλαιμος, ή αλλιώς RG, μέλος του θρυλικού BCC

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 26/7/2022 | 00:21

Πώς είναι σήμερα ο Αργύρης από το «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα»
MEGA

Το 2000 ξεκίνησε η προβολή του «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα» στο Mega με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα και τους φίλους του - ανάμεσά τους και ο Αργύρης, ο ράπερ της παρέας του, ο οποίος ξεχώριζε με το στυλ του.

Για τέσσερις σεζόν παρακολουθούσαμε τις περιπέτειες του Λεωνίδα -ενός έφηβου hip-hop fan, της παρέας του και των γονιών του. "Η οικογένειά μου έχει σχέση με την τηλεόραση" λέει ο ίδιος. "Η μητέρα μου είχε γράψει ήδη ένα σήριαλ για το MEGA και μετά έκανε κι αυτό. Αρχικά δεν είχα σκοπό να παίξω, δεν μου άρεσε η προσέγγιση που είχαν οι ηθοποιοί στο θέμα του hip-hop. Ήταν λίγο αχταρμάς.

Δεν το λέω με κακία, απλά τα παιδιά δεν το είχαν ζήσει. Ήταν και μια εποχή που δεν υπήρχε τρόπος να έρθεις εύκολα σε επαφή με μια κουλτούρα και να τη μελετήσεις από απόσταση. Σε κάποια φάση λοιπόν, αποφάσισα να παίξω και εγώ με σκοπό να δείξω λίγο πώς ήταν το hip-hop εκείνη την εποχή. Έφαγα αρκετό haτe, αλλά δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Δεν νιώθω ότι έκανα κάτι κακό."

Ο Αργύρης Κοντόλαιμος, ή αλλιώς RG, ήταν μέλος του θρυλικού BCC, του συγκροτήματος που είχε στήσει ο Λεκτικός, και μετράει πολλές επιτυχίες. 

"Όπως είναι φυσικό βέβαια, πλέον με αναγνωρίζουν λιγότερο σε σχέση με πριν από δέκα χρόνια. Το έχω συνηθίσει πάντως. Δεν με τρελαίνει, προτιμώ να μη με αναγνωρίσει κάποιος και γι' αυτό προσπαθώ πάντα να μην τραβάω τα βλέμματα, είτε με τη συμπεριφορά μου, είτε με το ντύσιμό μου".

Σήμερα δεν έχει αλλάξει και πάρα πολύ όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ δεν έχει σταματήσει την ενασχόλησή του με τη ραπ μουσική και στο Instagram κάνει συχνά αναρτήσεις από τις δουλειές του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Γεννήθηκα σε αίρεση»: Η συγκλονιστική ζωή της Rose McGowan μοιάζει με σενάριο ταινίας – αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή

Celebrity Stories 13.05.2025
Από απομονωμένη παιδική ηλικία μέσα σε θρησκευτική κοινότητα, μέχρι το λαμπερό (και σκοτεινό) Χόλιγουντ, η Rose McGowan δεν έζησε απλώς μια ζωή… έζησε δέκα. Και δεν σιώπησε ποτέ

«Έραβε νυφικό κι εκείνος της έστειλε προσκλητήριο με την άλλη» – Η θυελλώδης σχέση του Κώστα Βουτσά με πασίγνωστη ηθοποιό

Celebrity Stories 13.05.2025
Ένας έρωτας σαν ταινία... αλλά με τέλος που ούτε η Φίνος Φιλμ δεν θα τολμούσε να γράψει

Κάννες 2025: Απαγορεύεται το yυμνό στο κόκκινο χαλί ‑ Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός για τα «naκed dresses»

Tabloid Χτες
Αλλαγή πλεύσης στο Φεστιβάλ Καννών, που βάζει φρένο στην τάση της υπερέκθεσης, απαγορεύοντας τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Μοντέλο σε… αποστολή για να σταματήσει παρθένους άνδρες να συμμετέχουν σε θυμωμένες κοινότητες incel

Tabloid Χτες
Η Στρέλα θεωρεί πως πολλοί νέοι άνδρες αναζητούν απλώς αναγνώριση και επιβεβαίωση, πέρα από το σeξ

Eurovision 2025: Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής με την εμφάνιση της Klavdia επάνω στη σκηνή

Eurovision Χτες
Με ένα φόρεμα - έκπληξη στη σκηνή της Eurovision 2025 τη βραδιά του Β` Ημιτελικού

Μικαέλα Φωτιάδη: «Δε σε έχω δει εδώ και πολύ καιρό λόγω της ασθένειας μου, αλλά κάθε μέρα παλεύω για σένα»

Tabloid Χτες
Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε χθες Κυριακή 11 Μαΐου η Μικαέλα Φωτιάδη, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ο Γιώργος Πρίντεζης βάφτισε τη δεύτερη κόρη του στην Αίγινα

Tabloid Χτες
Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Αριάδνη

Eurovision 2025: Τα προγνωστικά για την Ελλάδα με την Klavdia ‑ Ποια είναι τα φαβορί

Tabloid Χτες
Η δική μας Klavdia με την «Αστερομάτα», που εμφανίζεται στον β` ημιτελικό της Eurovision την Πέμπτη, 15 Μαΐου, έχει λάβει θετικές κριτικές με την είσοδο στον τελικό να θεωρείται εύκολη