E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η γυναίκα του Αγγελίδη: «Έχει 90% αναπηρία που σημαίνει ότι είναι σχεδόν φυτό»

Στο δικαστήριο συζητήθηκε η αγωγή του παρουσιαστή για το ατύχημα

Δημοσίευση 28/11/2019 | 13:12

Συγκλονίζει η γυναίκα του Αγγελίδη: «Έχει 90% αναπηρία που σημαίνει ότι είναι σχεδόν φυτό»

«Αιτούμαστε διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης γιατί ο κ. Αγγελίδης ζητά 2.796.000 ευρώ για την περίθαλψη του. Έχουμε και ένσταση επειδή δεν φορούσε κράνος και αρνούμαστε την αγωγή γιατί ήταν συνυπαίτιος ή υπαίτιος κατά 95% ο ίδιος για τον τραυματισμό του» ανέφερε η συνήγορος του οδηγού λεωφορείου.

Η Εβελίνα Βαρσάμη τόνισε: «Ο σύζυγος μου αυτή τη στιγμή έχει 90% αναπηρία που σήμαινε ότι είναι σχεδόν φυτό. Έχει ελάχιστη επικοινωνία με το περιβάλλον».

Στη συνέχεια υπογράμμισε τα έξοδα που έχει πλέον η οικογένεια και το μισθό του συζύγου της που λείπει, ανέφερε: «Εκτός από την τηλεόραση ασχολούνταν με ένα μαγαζί στη Γλυφάδα το Blend όπου έκανε τις δημόσιες σχέσεις και ήταν υπεύθυνος καταστήματος. Έπαιρνε μισθό 1.300 συν τα τιπς που ήταν 300 το μήνα που σε γιορτές έφτανε συνολικά τις 2.500 ευρώ».

Πρόεδρος: Είναι μια δουλειά που θα την έκανε μέχρι πότε;

Μάρτυρας: Δεν ξέρω μέχρι μεγάλος.

Πρόεδρος: Είναι μια δουλειά που κάνει κάποιος σε όλες τις ηλικίες;

Μάρτυρας: Υπεύθυνος ήταν. Θα μπορούσε.

Όσο για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη σήμερα, η σύζυγός του ανέφερε πως βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης. «Το κόστος είναι δωρεάν χάρη στην Τατιάνα Στεφανίδου που γνώριζε τον ιδιοκτήτη. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτό. Χρειαζόμαστε δαπάνη νοσοκόμου σίγουρα για όταν επιστρέψει σπίτι. Εγώ λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να δουλέψω. Έχουμε ένα αγοράκι 8 ετών και τα έξοδα του, περίπου 500 το μήνα. Τα έξοδα του σπιτιού επίσης».

Στο δικαστήριο κλήθηκε να καταθέσει ο πραγματογνώμονας που όρισε η σύζυγος του παρουσιαστή. «Από τα στοιχεία και τις χαραγές που έχουν εντοπιστεί προσδιορίσαμε το σημείο σύγκρουσης και φαίνεται ξεκάθαρα ότι το λεωφορείο κινείται από τη δεξιά λωρίδα και κινείται προς τα αριστερά για να πιάσει τη λωρίδα.

Υπάρχουν οι χαραγές της μηχανής που δείχνουν την πορεία από την πτώση μέχρι την τελική θέση, που αποτελούν προέκταση του σημείου σύγκρουσης. Στη σελίδα 22 της έκθεσης η χαραγή Χ2 και Χ1 είναι προέκταση του σημείου σύγκρουσης που προσδιορίζεται στη μεσαία λωρίδα από την αλλαγή πορείας του λεωφορείου. Το μηχανάκι που κινείται στη μεσαία λωρίδα βλέποντας τον ελιγμό του λεωφορείου προς τα αριστερά που κλείνει το πεδίο, ο μόνος ελιγμός που μπορεί να κάνει είναι προς τα δεξιά. Η μηχανή είχε ταχύτητα γύρω στα 75 χλμ.» ανέφερε ο μάρτυρας, ενώ όταν ερωτήθηκε σχετικά με το εάν ο Αγγελίδης φορούσε κράνος, απάντησε πως δεν είναι ειδικός αλλά «αυτό φαίνεται από χτυπήματα στο κεφάλι του».

Σχολιάζοντας την πραγματογνωμοσύνη που διατάχθηκε για το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης, ο πραγματογνώμονας της οικογένειας εξήγησε, ότι σε αυτήν «ο κ. Μπούρας που την ανέλαβε αναφέρει ότι δεν δούλευε ο ταχογράφος του λεωφορείου. Ο ταχογράφος γράφει ταχύτητα, χρόνο και απόσταση. Αυτές οι τρεις καταγραφές είναι ανακόλουθες σύμφωνα με τον Μπούρα».

Σύμφωνα με το ethnos δε οδηγός του λεωφορείου με το οποίο συγκρούστηκε ο παρουσιαστής περιέγραψε: «Κινούμουν στην αριστερή λωρίδα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Τα φανάρια ήταν κόκκινα και άφησα το λεωφορείο να ρολάρει, αλλά έγιναν πράσινα τα φανάρια και συνέχισα την πορεία μου. Σε εκείνο το σημείο είδα πάνω έντονα φώτα, μια λάμψη, είδα ότι μια μηχανή εκσφενδονίστηκε δέκα μέτρα κι έφτασε ο αναβάτης στο πεζοδρόμιο και η μηχανή σταμάτησε 5-6 μέτρα παρακάτω. Κατέβηκα και ένας κύριος που ήταν μάρτυρας μου λέει δεν φταις σε τίποτα. Έφυγε αυτός μετά το ΕΚΑΒ. Μάλιστα κινδύνεψε και η ζωή του για να σβήσει τη φωτιά με τη μηχανή».

Πρόεδρος: Πώς εξηγείται να υπάρχουν οι χαραγές 15 μέτρα πριν την τελική θέση της μηχανής, η οποία φαίνεται πάντα δεξιά;

Οδηγός: Έκανε γκελ στη γωνία του λεωφορείου. Σύρθηκε δεξιά και έγινε ανάφλεξη. Ακούσαμε για αλλαγή πορείας από τη δεξιά λωρίδα στην αριστερή. Δεν αλλάζει λωρίδα με ταχύτητα. Μόνο ομαλά αλλάζεις πορεία αλλιώς χάνεται ο έλεγχος. Όταν άλλαζα λωρίδα δεν είδα καμία μηχανή. Ήταν νύχτα θα έβλεπα τα φώτα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Γεννήθηκα σε αίρεση»: Η συγκλονιστική ζωή της Rose McGowan μοιάζει με σενάριο ταινίας – αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή

Celebrity Stories 13.05.2025
Από απομονωμένη παιδική ηλικία μέσα σε θρησκευτική κοινότητα, μέχρι το λαμπερό (και σκοτεινό) Χόλιγουντ, η Rose McGowan δεν έζησε απλώς μια ζωή… έζησε δέκα. Και δεν σιώπησε ποτέ

«Έραβε νυφικό κι εκείνος της έστειλε προσκλητήριο με την άλλη» – Η θυελλώδης σχέση του Κώστα Βουτσά με πασίγνωστη ηθοποιό

Celebrity Stories 13.05.2025
Ένας έρωτας σαν ταινία... αλλά με τέλος που ούτε η Φίνος Φιλμ δεν θα τολμούσε να γράψει

Κάννες 2025: Απαγορεύεται το yυμνό στο κόκκινο χαλί ‑ Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός για τα «naκed dresses»

Tabloid Χτες
Αλλαγή πλεύσης στο Φεστιβάλ Καννών, που βάζει φρένο στην τάση της υπερέκθεσης, απαγορεύοντας τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Μοντέλο σε… αποστολή για να σταματήσει παρθένους άνδρες να συμμετέχουν σε θυμωμένες κοινότητες incel

Tabloid Χτες
Η Στρέλα θεωρεί πως πολλοί νέοι άνδρες αναζητούν απλώς αναγνώριση και επιβεβαίωση, πέρα από το σeξ

Eurovision 2025: Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής με την εμφάνιση της Klavdia επάνω στη σκηνή

Eurovision Χτες
Με ένα φόρεμα - έκπληξη στη σκηνή της Eurovision 2025 τη βραδιά του Β` Ημιτελικού

Μικαέλα Φωτιάδη: «Δε σε έχω δει εδώ και πολύ καιρό λόγω της ασθένειας μου, αλλά κάθε μέρα παλεύω για σένα»

Tabloid Χτες
Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε χθες Κυριακή 11 Μαΐου η Μικαέλα Φωτιάδη, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ο Γιώργος Πρίντεζης βάφτισε τη δεύτερη κόρη του στην Αίγινα

Tabloid Χτες
Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Αριάδνη

Eurovision 2025: Τα προγνωστικά για την Ελλάδα με την Klavdia ‑ Ποια είναι τα φαβορί

Tabloid Χτες
Η δική μας Klavdia με την «Αστερομάτα», που εμφανίζεται στον β` ημιτελικό της Eurovision την Πέμπτη, 15 Μαΐου, έχει λάβει θετικές κριτικές με την είσοδο στον τελικό να θεωρείται εύκολη