E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρίτη 15 Ιουνίου: Online #Jobday από το Skywalker

Online #Jobday «Αναζήτηση Εργασίας» Την ερχόμενη Τρίτη στις 11.30

Δημοσίευση 10/6/2021 | 12:54

Τρίτη 15 Ιουνίου: Online #Jobday από το Skywalker

Τι αφορά τελικά η αναζήτηση εργασίας; Τι πρέπει να προηγηθεί για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα; Ένα καλό βιογραφικό; Ένα προφίλ στο LinkedIn; Μια πετυχημένη συνέντευξη; Αυτοπεποίθηση; Αφοσίωση και επιμονή; Το να βρούμε την αγγελία που θα ταιριάζει με τα προσόντα μας; Όλα αυτά και άλλα πολλά στάδια μας καθοδηγούν κατά την αναζήτηση εργασίας προκειμένου να φτάσουμε στην επιθυμητή πρόσληψη.

Το skywalker.gr, με σκοπό να βοηθήσει το κοινό να αποσαφηνίσει τα στάδια από τα οποία περνά ο υποψήφιος πριν προσληφθεί, συνεχίζει τις επιτυχημένες δράσεις του στον χώρο της εργασίας με άλλο ένα διαδικτυακό #JobDay, το οποίο εντάσσεται στη δέσμη πρωτοβουλιών του «Βγαίνουμε μπροστά», με τίτλο «Αναζήτηση Εργασίας».

Την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 11.30 συντονιζόμαστε με μια live συνάντηση στο Facebook του skywalker.gr-Εργασία στην Ελλάδα και στο site «Βγαίνουμε Μπροστά».

Πρόκειται για μια δράση που απευθύνεται σε όσους αναζητούν εργασία ή επιθυμούν να κάνουν μια αλλαγή στην καριέρα τους και έχει ως στόχο την ενδυνάμωσή τους με την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων και δεξιοτήτων ώστε να αντεπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας.

Δύο ειδήμονες του αντικειμένου θα κληθούν να απαντήσουν με βάση την εμπειρία τους σε δημοφιλείς ερωτήσεις που αφορούν τη διαδικασία και τα στάδια αναζήτησης εργασίας, η κα Ζαρωτιάδου Μαρία, M.Sc. Marketing, Managing Director, Plan of Business & Μέλος του Harvard Business Review Advisory Council, και ο κ. Κορβέσης Μάρκος, Σύμβουλος Καριέρας & NLP Practitioner.

Παράλληλα το κοινό θα μπορεί να υποβάλει τα ερωτήματά του μέσω της σελίδας Facebook του skywalker.gr, απ’ όπου θα γίνεται και η απευθείας μετάδοση. Θα μεταδοθεί επίσης live από το site vgainoumemprosta.skywalker.gr (χωρίς τη δυνατότητα παρεμβάσεων).

 

Το Online #Jobday «Αναζήτηση Εργασίας» θα συντονίσει η κα Πάλλα Κωνσταντία, Κοινωνιολόγος, Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, Associate Certified Coach (ACC – ICF), Business & Life Coach, Trainer & Public Speaker.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το site https://jobdays.gr για περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο Facebook Event Online #Jobday «Αναζήτηση εργασίας».

 

Επιπλέον, μπορούν να δουν το video του Online #Jobday «Αναζήτηση Εργασίας» στο εξής link

Η διοργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Χορηγοί επικοινωνίας:

STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, VORIA.GR, BUSINESS NEWS.GR,                       E-DAILY, E-RADIO, THATS LIFE, MAGDAS NEWS, EMEA.GR, PINK.GR, ADVERTISING.GR, BUSINESS WOMAN, PAIDEIA-ERGASIA.GR, FLOW MAGAZINE, SIGMA MEDIA GROUP, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, LET IT BE.GR, ECOZEN.GR, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους και ιστορικό χρυσό μετάλλιο

Αθλητικά Νέα 26.04.2024
Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν έχει αντίπαλο στους κρίκους και το απέδειξε για ακόμα μία φορά!

Ισραήλ: Μια τελευταία ευκαιρία για συμφωνία με τη Χαμάς πριν την επιχείρηση στη Ράφα, σύμφωνα με αξιωματούχους

Κόσμος 26.04.2024
Ισραηλινοί αξιωματούχοι συνομίλησαν με τους Αιγύπτιους ομολόγους τους

«Δεν πωλείται»: Γιατί η Κίνα θα κρατήσει για τον εαυτό της την τεχνολογία του TikTok

Tech + Science 26.04.2024
Ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί το TikTok για να προτείνει περιεχόμενο στους χρήστες φαίνεται πως πλεονεκτεί του ανταγωνισμού

Πάτρα: Φοιτητές εγκλώβισαν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου στο γραφείο του

Ελλάδα 26.04.2024
Ο κ. Μπούρας υποστηρίζει ότι οι φοιτητές περιφρουρούν και το αυτοκίνητό του για να μην μπορέσει να φύγει από το Πανεπιστήμιο

Πέθανε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κωστής Ζώης

Ελλάδα 26.04.2024
Οι ταινίες του είχαν βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά και στο εξωτερικό

Η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στον Εργκίν Αταμάν

Αθλητικά Νέα 26.04.2024
Η συμπεριφορά ανθρώπων της Μακάμπι προς τον Εργκίν Αταμάν στο ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR, έγινε αιτία να αντιδράσει η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ με ανακοίνωσή της.

Το άλυτο μυστήριο στις ΗΠΑ με τύπο που είχε καλέσει σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Σκότωσα 12 πόρνες»

Κόσμος 26.04.2024
Όσοι άκουγαν την εκπομπή εκείνο το βράδυ του 1997, δεν πίστευαν ότι ένας άνδρας ομολογούσε δημόσια ότι σκότωσε 12 γυναίκες.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ελλάδα και Ισπανία δεν στέλνουν πυραύλους

Ελλάδα 26.04.2024
Ο Μπόρις Πιστόριους δήλωσε ότι η Ελλάδα και η Ισπανία αρνούνται να ενισχύσουν την εμπόλεμη χώρα με πυραυλικά συστήματα

Ιταλία: 15.000 άτομα πλήρωσαν για να εισέλθουν στη Βενετία

Κόσμος 26.04.2024
Πρέπει να αναλαμβάνουμε και ουσιαστική δράση για να προστατέψουμε την πόλη μας, δήλωσε ο δήμαρχος Λουίτζι Μπρουνιάρο