E-Daily

Aπίστευτες ιστορίες Facebook: Aποκαλύψεις, ευτράπελα και συλλήψεις

Πώς το κοινωνικό δίκτυο έφερε στο φως περίεργες ιστορίες

3/4/2017 | 10:52

Υπάρχει ένα όριο μεταξύ των προσωπικών, απόρρητων στοιχείων και των δημόσιων. Υπάρχουν πράγματα που δεν τα λέμε ούτε στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους, υπάρχουν μυστικά και πληροφορίες που πρέπει να κρατήσεις για σένα. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που δεν ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν σωστά το Facebook. Παρακάτω είναι μερικοί από αυτούς...

Δεν είναι και πολύ σύνηθες οι παντρεμένοι άντρες να κάνουν αναρτήσεις στο Facebook για να μιλούν για τις παράνομες σχέσεις τους! Αυτό όμως αποφάσισε να κάνει ένας άντρας από το Τέξας εν ονόματι Lonnie Turner, ο οποίος φαίνεται ότι δεν ντράπηκε ιδιαίτερα με την επιλογή και την πράξη του. Φυσικά το απίστευτο γεγονός έγινε viral, με περισσότερους από 900 χρήστες να το έχουν κοινοποιήσει, καθώς έμειναν άναυδοι από τις θρασύτατες απαιτήσεις του. Ανέβασε μια φωτογραφία με τη γυναίκα του Tammy M. Arrington-Turner και την ερωμένη του Helen Yancy, με μπικίνι.

Το αποκορύφωμα ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας, η όποια έγραφε: "Αυτές οι δυο καλύτερα να μάθουν να συνυπάρχουν. Δουλεύω σκληρά και πιστεύω ότι αξίζω να έχω οτιδήποτε η μικρή μου καρδιά επιθυμεί. Γιατί να έχω ένα κέικ και να μην το τρώω; Θέλω διάφορα κέικ!!".

Σε άλλη ανάρτηση έγραψε: "Η γυναίκα μου φυσικά και είναι σέξι! Είμαι χαρούμενος που την παντρεύτηκα. Έχει τρία παιδιά και το κορμί της είναι καλύτερο από γυναίκες που είναι 20 χρόνια μικρότερες της. Είμαι χαρούμενος που ο Κύριος με ευλόγησε με μια τέτοια γυναίκα", ενώ τέλος, σε μια άλλη ανάρτηση φωτογραφίας από τον γάμο τους, είχε γράψει: "Με έχει κρατήσει δίπλα της για χρόνια, όμως ήμουν κακό αγόρι τα τελευταία χρόνια. Η διασκέδαση βέβαια έχει σχεδόν τελειώσει τώρα".  

Αυτό κι αν είναι ανόητο: Η 23χρονη Whitney Beall, αφού μέθυσε, θέλησε να οδηγήσει μέχρι το σπίτι της, όμως θέλησε να έχει σε ζωντανή σύνδεση όλο το περιστατικό, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια ομολογεί πόσο μεθυσμένη είναι, την ώρα της πράξης της. Εν τέλει, κάποιος κάλεσε την άμεση δράση, η οποία εντόπισε μέσω του live stream, που ακριβώς ήταν...



Ο James Tindell , ένας καταδικασμένος ληστής, βαρέθηκε την φαρμακευτική του θεραπεία, καθώς και τις μηνιαίες τους εμφανίσεις στο δικαστήριο, όπως και στο τμήμα, όροι που δέχτηκε προκειμένου να αποφύγει την πολυετή ποινή φυλάκισης.

Οπότε, άρχισε να ποστάρει άσχημα μηνύματα στον δικαστή που τον είχε καταδικάσει, ενώ έστελνε απειλητικά μηνύματα και στο υπεύθυνο του γραφείου που τον επιτηρούσε και όλα αυτά, δημόσια, από τον λογαριασμό του στο Facebook! Μάλιστα, έγραψε : «Φρέσκος, σε νέα πολιτεία. Αν μπορείτε, πιάστε με».

Δεν έκατσε να σκεφτεί ποιος έβλεπε την σελίδα του στο Facebook, όταν έγραψε ότι ήταν στην Αλαμπάμα....

"Αν αυτός είναι ο άντρας σου να ξέρεις πως εδώ και δύο ώρες μιλά με τους φίλους του για τις παράλληλες σχέσεις του!" έγραψε ο Steph και σύντομα τα μαντάτα έφτασαν στην άγνωστη γυναίκα του εικονιζόμενου! Απίστευτο κι όμως μια δημόσια φωτογραφία με χιλιάδες like χωρίς καν να κατονομάσεις το πρόσωπο, μπορεί να βρει τον ενδιαφερόμενο...

Και μια πολύ αισιόδοξη ιστορία για χαρούμενο φινάλε.

Όταν η Megan Nash έστειλε σε ένα πρακτορείο μοντέλων φωτογραφίες του γιου της Asher, ο οποίος πάσχει από Σύνδρομο Down, έλαβε σαν απάντηση από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ότι οι φωτογραφίες του παιδιού τους δεν έγιναν δεκτές για το διαφημιστικό που απευθύνθηκε, επειδή αυτό δεν θέλει άτομο με ειδικές ανάγκες. Tότε η ίδια ανέβασε και μερικές φωτογραφίες του γλυκύτατου μωρού στο Facebook, ελπίζοντας ότι θα τραβήξει την προσοχή της εταιρεία παιδικών ρούχων OshKosh B’Gosh’s. Όπως δήλωσε, θεωρούσε ότι αν μπορούσε να πλησιάσει την εν λόγω εταιρεία, τότε ίσως θα είχε και αρκετή προσοχή για να αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος βλέπει τα άτομα με ειδικές ανάγκες!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυριακή των Βαΐων: Τι γιορτάζουμε σήμερα ‑ Τα βάγια, οι παραδόσεις και τα έθιμα

Ιστορικά 28.04.2024
Πρόκειται για την τελευταία Κυριακή της Σαρακοστής και ταυτόχρονα την πρώτη ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας

Οι έρευνες που θα αλλάξουν την ιατρική

Νέα Εποχή 28.04.2024
Ελπιδοφόρα μηνύματα

Πώς ένα μέντιουμ, η Ελένη Ζακυνθινού οδήγησε την αστυνομία στην εξιχνίαση μιας υπόθεσης το 1934

Ιστορικά 28.04.2024
«Πώς ένα μέντιουμ οδήγησε τας αστυνομικάς αρχάς εις την ανακάλυψιν δύο διαρρηκτών»

Βίλα Μαργαρίτα, η έπαυλη των Αθηνών που δεν υπάρχει πια

Ιστορικά 28.04.2024
Βρισκόταν στη συνοικία των Αμπελοκήπων

Πώς η Βιέννη κράτησε τις τιμές των κατοικιών της σε λογικά επίπεδα και γκρέμισε τα ταμπού

Stories 28.04.2024
Τι είναι τα Gemeindebau που κάνουν τη Βιέννη να ξεχωρίζει στον ευρωπαϊκό χάρτη για τη σταθερότητα της πολιτικής της στη στέγαση

Γιατί οι γυναίκες στη Νότια Κορέα αρνούνται να βγαίνουν με άνδρες

Stories 28.04.2024
Ο πόλεμος των φύλων στη Νότια Κορέα

Η ηθοποιός Jean Spangler εξαφανίστηκε μια νύχτα. Το μόνο που βρήκαν ήταν ένα σημείωμα

Πρόσωπα 28.04.2024
Η περίπτωση της Jean Spangler, της επίδοξης ηθοποιού που εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη το 1949

Οι κήποι των celebrities που έγιναν viral

Αρχιτεκτονική Χτες
Αν έχεις χρήματα όλα είναι κάπως πιο εύκολα

Οι χώρες με το χαμηλότερο IQ παγκοσμίως

Νέα Εποχή Χτες
Ο παγκόσμιος μέσος όρος IQ είναι 82,12

Ο ερασιτέχνης αστρονόμος που τελικά ανακάλυψε έναν πλανήτη

Ιστορικά Χτες
Αλλά δεν τον ονόμασε αυτός