E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαθήματα μαγειρικής με κύριο συστατικό το σπέρμα

Ξεκινούν στο Λονδίνο σύντομα!

Δημοσίευση 24/10/2016 | 21:22

Μαθήματα μαγειρικής με κύριο συστατικό το σπέρμα

Στο Λονδίνο αποφάσισαν να διοργανώσουν μαθήματα μαγειρικής με σπέρμα, το οποίο καλούνται να παρέχουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες - φρέσκο ή κατεψυγμένο.  

Όσοι συμμετάσχουν στα μαθήματα καλούνται να φέρουν το δικό τους σπέρμα -ή του συντρόφου τους- σε μια μυστική τοποθεσία, όπου στη συνέχεια θα μάθουν τρόπους για να προετοιμάσουν ένα γεύμα τριών πιάτων μαζί με ποτά, όλα με το συγκεκριμένο «υλικό». Ο σεφ θα διδάξει όσους παρακολουθήσουν τα μαθήματα πώς να χρησιμοποιούν το σπέρμα ως κεντρικό συστατικό σχεδόν στα πάντα, από ορεκτικά και κύρια πιάτα με κοτόπουλο, για παράδειγμα, μέχρι ροφήματα, όπως παγωμένο τσάι.  

Να σημειωθεί πως υπάρχει ήδη σχετικό βιβλίο μαγειρικής, το "Natural Harvest" του Paul Phoenhauer που είναι γεμάτο με συνταγές βασισμένες στο σπέρμα και στο Amazon έχει βαθμολογηθεί με 4 αστεράκια.   

Ο υπεύθυνος σεφ, παρόλο που χαρακτηρίζει το σπέρμα «θρεπτικό» με «καταπληκτικές μαγειρικές ιδιότητες», εξηγεί πως ο ίδιος δεν το περιλαμβάνει σε όλα του τα φαγητά και πως απλώς είναι μια «αστεία ανατροπή». «Φιλοδοξούμε να διοργανώσουμε το πρώτο στα χρονικά μάθημα μαγειρικής BYOS (Bring Your Own Semen), όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργούν διαφορετικές συνταγές χρησιμοποιώντας το δικό τους σπέρμα (ή του συντρόφου τους). Τα οφέλη του σπέρματος στην υγεία έχουν συζητηθεί εδώ και χρόνια, αλλά για πρώτη φορά, ερασιτέχνες μάγειρες θα διδαχθούν πώς να το χρησιμοποιούν ως βασικό υλικό σε ορεκτικά, κύρια πιάτα, επιδόρπια και ποτά» λέει ο Nelson, ιδρυτής της Wonderush, που εξειδικεύεται σε «περίεργα» μαθήματα μαγειρικής.      

Σύμφωνα με τον Independent, μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές αν τα μαθήματα όντως θα πραγματοποιηθούν γιατί σε σχετικό δελτίο τύπου οι υπεύθυνοι εξηγούν πως χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή εδώ τουλάχιστον 30 άτομα για να δημιουργηθεί τάξη.    

Ο ειδικός σε θέματα σeξ Alix Fox, που έχει αναλάβει την προώθηση του event, εξηγεί: «Παρόλο που, αναμφίβολα, κάτι τέτοιο είναι απωθητικό για πολύ κόσμο, ορισμένοι θα βρουν την ιδέα του να καταναλώσεις ένα τόσο ιδιαίτερο υλικό απίστευτα ερεθιστική. Νομίζω πως, αν σκεφτείς ότι οι άνθρωποι καταναλώνουν καθημερινά αυγά, τα οποία είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα της έμμηνου ρύσης της κότας, το να φας σπέρμα του συντρόφου σου ίσως δεν είναι τελικά και τόσο ακραίο».    

Οι διοργανωτές διευκρινίζουν πως όσο πιο φρέσκο είναι το σπέρμα τόσο το καλύτερο, αλλά μπορεί κάποιος να φέρει και κατεψυγμένο, αν και σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να έχει αλλοιωθεί η γεύση και η περιεκτικότητά του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πασχαλινά κουλουράκια σε 15 λεπτά

Food 03.05.2024
Πως να φτιάξετε σωστά Πασχαλινά κουλουράκια εύκολα με επαγγελματικό αποτέλεσμα

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Eat + Drink 03.05.2024
Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Νέα έρευνα δείχνει πως αυτή η διατροφή προσθέτει 13 χρόνια στη ζωή σας

Body+Mind 03.05.2024
Nέα έρευνα διαπίστωσε ότι η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών μπορεί να ενισχύσει την υγεία σας

Αυτή η παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ είναι τέλεια για την άνοιξη

Style Χτες
Αλλωστε, η ζωή είναι πολύ μικρή για βαρετά νύχια!

Η βιταμίνη που σβήνει τα σημάδια της γήρανσης

Body+Mind Χτες
Νέα έρευνα αλλάζει τα δεδομένα

Xάσε 5 κιλά μέχρι το καλοκαίρι με αυτή την εύκολη διατροφή

Body+Mind Προχτές
Μια αποτελεσματική μέθοδος, η υιοθέτηση ενός ισορροπημένου σχεδίου διατροφής χωρίς υπερβολές

Διαιτολόγος αποκαλύπτει ένα κόλπο για τον έλεγχο της όρεξης

Body+Mind Προχτές
Όταν θέλετε να χάσετε βάρος

Aυτό το παντελόνι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το πιο δροσερό ανοιξιάτικο στυλ

Style Προχτές
Αυτό είναι το μοναδικό παντελόνι που θα χρειαστείς την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι!