Εσείς ξέρετε που κάνει καλό το λευκό σημείο στη φλούδα του καρπουζιού;
Μαντέψτε
Δημοσίευση 7/7/2016 | 00:05
Όταν κόβουμε για να φάμε καρπούζι συνήθως πετάμε το λευκό κομμάτι ανάμεσα στη φλούδα και τη κόκκινη σάρκα του.
Η επιστήμη όμως λέει πως αυτό είναι λάθος, καθώς το λευκό αυτό κομμάτι κάνει πολύ καλό στην καρδιά μας.
Περιέχει την ουσία κιτρουλίνη η οποία βοηθάει τα αγγεία μας να διαστέλλονται και να λειτουργούν καλύτερα. Όταν λοιπόν καθαρίζετεγια να φάτε καρπούζι μην το κόβετε πολύ βαθιά αλλά κρατάτε λίγο από το λευκό επιφανειακό του κομμάτι.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Cozy Cardio: Κάνει δουλειά η χαλαρή γυμναστική;
Body+Mind
07.05.2024
Μια νέα φιλοσοφία που ίσως σε κάνει να αθληθείς παραπάνω
Χάσε τρία κιλά σε ένα μήνα με μικρές αλλαγές στη διατροφή
Body+Mind
07.05.2024
Eφικτό και θα νιώσεις αμέσως καλύτερα
Eggshell Nails: Μήπως αντιμετωπίζεις κι εσύ αυτό το πρόβλημα στα νύχια;
Body+Mind
07.05.2024
Ένα πολύ συχνό πρόβλημα
Τι λένε τα νύχια για την υγεία σου; Κι όμως αποκαλύπτουν για σένα τα πάντα
Body+Mind
07.05.2024
Πώς θα κρατήσεις τα νύχια σου υγιή
Οι γαλλίδες ηθοποιοί που μας δίδαξαν μαθήματα style
Retro
07.05.2024
Τις λατρεύουμε όλες και υπάρχει λόγος γι` αυτό!
7 σημάδια που σου δίνει το σώμα σου όταν πέσουν τα οιστρογόνα σου
Body+Mind
07.05.2024
Πώς θα καταλάβετε πως κάτι δεν πάει καλά με τα οιστρογόνα σας;
Μια από τις πιο μικρές ευρωπαϊκές πόλεις που όμως θέλουν όλοι να επισκεφτούν
Ταξίδια
Χτες
Έχει υπέροχη αρχιτεκτονική και εντυπωσιακή ιστορία
5 συνήθειες self ‑ love που κάθε γυναίκα αξίζει να υιοθετήσει
Body+Mind
Χτες
Ακολουθείς κάποια από αυτές ή μήπως ήρθε η ώρα να το κάνεις;
Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα κατά της δίαιτας, οπότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις
Body+Mind
Χτες
Εσύ πόσες φορές έχεις κάνει δίαιτα στη ζωή σου;
Κυριακή του Πάσχα: Φυσικοί τρόποι για να χωνέψετε πιο γρήγορα
Food
Προχτές
Μπορείτε να χωνέψετε πιο γρήγορα τα γεύματά σας, ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών