Αγρότης έφτιαξε κάλτσες που δεν προκαλούν κακοσμία στα πόδια
Από προβιά κατσίκας - Μπορείς να μην τις πλένεις
Δημοσίευση 6/5/2016 | 00:17

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας αγρότης από το Ντέβον ανακάλυψε τη λύση για την κακοσμία των ποδιών. Όχι, δεν βρήκε κάποιο φάρμακο. Απλά σκέφτηκε από τι υλικό πρέπει να είναι φτιαγμένες οι κάλτσες για να μην μυρίζουν τα πόδια. Το υλικό είναι το μαλλί ανκορά, με το οποίο φτιάχνονται τα ακριβά ρούχα μεγάλων οίκων μόδας.
Τα πόδια ιδρώνουν πιο εύκολα από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Η κακοσμία δημιουργείται όταν τα πόδια έρχονται σε επαφή με τα βακτηρίδια του δέρματος, αναφέρει η Daily Mail.
Ο αγρότης, που αν ισχύει το δημοσίευμα μπορεί να γίνει ζάμπλουτος, ονομάζεται Steve Whitley, και ισχυρίζεται πως οι κάλτσες που έφτιαξε από προβιά κατσίκας, παγιδεύουν τα βακτηρίδια και δεν μπορούν να προκαλέσουν κακοσμία. Μπορείς μάλιστα να φοράς αυτές τις κάλτσες για μεγάλο διάστημα, χωρίς να τις αλλάζεις ή να τις πλένεις! «Οι πελάτες που τις φόρεσαν μας είπαν ότι τις φορούσαν για μέρες και τα πόδια τους δεν μύριζαν».

Οι συγκεκριμένες κάλτσες είναι πολύ ζεστές και μπορούν να αντέξουν σε ακραίες καταστάσεις», λέει ο 65χρονος Whitley στην Daily Mail και συνεχίζει: «Εγώ τις φοράω στις αγροτικές μου δουλειές καθημερινά και για πολλές ώρες και δεν έχω κανένα πρόβλημα κακοσμίας».
Μάλιστα όπως λέει ο ίδιος έλαβε ένα γράμμα από μια γυναίκα που πρόσφατα έχασε τον άνδρα της ο οποίος ζήτησε να τον θάψουν με αυτές.
Το μειονέκτημα με αυτές τις κάλτσες είναι ότι δεν πλένονται στο πλυντήριο γιατί θα «μπουν».

Τo AI‑Scam του 2026: Η φωνή που σε παγιδεύει
Η πλατφόρμα φαγητού που έκλεψε τους μισθούς των εργαζομένων
Πως ο Τραμπ κατάφερε να δώσει προβάδισμα 55 τρισ. δολαρίων στην Κίνα
Ένας «αληθινός» βρικόλακας που τον αποκεφάλισαν για να μην… επιστρέψει
Το διάσημο ιταλικό νησί που βάζει αυστηρότατους κανόνες στους τουρίστες το επόμενο καλοκαίρι
Ο λόγος που ο βρετανικός στρατός έφτιαξε ένα ψεύτικο χωριό στην Αγγλία
Ο άνθρωπος που πούλησε τον Πύργο του Αιφελ – Και το έκανε δύο φορές
Η Δούκισσα της Πλακεντίας επιστρέφει! Η αληθινή ιστορία πίσω από την παράσταση που θα συζητηθεί φέτος
Αυτή είναι η χώρα της Ευρώπης με το μεγαλύτερο πρόβλημα αδέσποτων – Και η Ελλάδα στη «μαύρη» λίστα
Οδηγός delivery έσωσε γυναίκα που ήταν παγιδευμένη για 30 ώρες: Πώς την εντόπισε
Πώς είναι η ζωή για μια Ελληνίδα μαμά στο εξωτερικό
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Stories Χτες






