E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή αποκαλύπτει τι συνέβη στην Τουρκία: Μας προστάτευσαν για να φύγουμε

Η Ευγενία Λιάκου περιέγραψε όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην ακύρωση της εμφάνισης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/7/2024 | 17:29

Συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή αποκαλύπτει τι συνέβη στην Τουρκία: Μας προστάτευσαν για να φύγουμε

Η Ευγενία Λιάκου είναι τραγουδίστρια που συνεργάζεται με την Δέσποινα Βανδή και έκανε δηλώσεις αναφορικά με όσα συνέβησαν στην Τουρκία και την ακύρωση της προγραμματισμένης της εμφάνισης.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Ελληνίδα τραγουδίστρια αρνήθηκε να εμφανιστεί στη σκηνή που είχε στηθεί, καθώς πίσω της είχαν αναρτηθεί πανό και αφίσες τόσο με τον Κεμάλ Ατατούρκ, όσο και με την τουρκική σημαία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s Cool» η Ευγενία Λιάκου δήλωσε ότι η δήμαρχος του Τσεσμέ απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι αξίζει να κουράζεστε και να σπαταλάτε τις ανάσες σας».

«Είχαμε μια συναυλία στο Τσεσμέ της Τουρκίας, με το εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας. Φτάσαμε εκεί, έστησαν τη σκηνή και την ώρα που φτάσαμε για sound check με την μπάντα, ήταν αναρτημένα μπάνερ πίσω στη σκηνή», είπε αρχικά.

Επιπλέον, ανέφερε ότι: «ρωτήσαμε αν είναι για τη δική μας συναυλία ή αν είναι για κάτι άλλο. Ήταν λίγο σε διαβουλεύσεις, ότι εντάξει η Δέσποινα θα έκανε μια συναυλία ποπ, λαϊκή, τη δική της συναυλία, δεν θα είχε κάποια χροιά, δεν είχαν συμφωνήσει κάτι τέτοιο».

Σε ό, τι αφορά τις αφίσες του Κεμάλ είπε πως: «ήταν πολύ μεγάλη η αφίσα. Ήταν ένα μπάνερ του Κεμάλ και η τούρκικη σημαία. Εμείς περιμέναμε στο καμαρίνι να βγούμε και μας έγινε η ανακοίνωση ότι δεν θα βγούμε στη σκηνή».

«Μας προστάτευσαν για να φύγουμε, γιατί μίλησε μετά αυτή η δήμαρχος λίγο πιο έντονα και ο κόσμος είχε αναστατωθεί. Μας έβγαλαν έξω και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Η Δέσποινα Βανδή έφυγε κατευθείαν, εμείς φύγαμε σήμερα. Είμαστε καλά» συμπλήρωσε η Ευγενία Λιάκου, ενώ δήλωσε στεναχωρημένη με το περιστατικό.

«Στενοχωρήθηκα που έγινε αυτό, γιατί ο κόσμος ήρθε για να ακούσει μουσική. Αγαπάνε την ελληνική μουσική και τους Έλληνες καλλιτέχνες Δεν είναι ωραίο μια συναυλία να γίνεται πολιτική εκδήλωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν ο Mark Ruffalo είδε σε όνειρο ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο – Λίγες ώρες μετά οι γιατροί βρήκαν αυτό

Celebrity Stories 16.01.2026
Η περιπέτεια υγείας που σημάδεψε για πάντα τον Mark Ruffalo

Ιωάννα Τούνη: Στο γιατρό με τον μικρό Πάρη – «Το γενναίο μου μωράκι»

Tabloid Χτες
Το στιγμιότυπο από την ώρα της εξέτασης

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Αιμίλιου Χειλάκη

Social Χτες
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός με ανάρτησή του

Η εντυπωσιακή γυναίκα διαιτητής,με φούστα την ώρα του αγώνα και μαγνητίζει τα βλέμματα!

Παράξενα Χτες
Η Αγκουστίνα Λος Ματρέγια γράφει ιστορία στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο, σπάζοντας τα στερεότυπα εντός γηπέδου.

«Πώς παίρνω το 100;» ‑ Η Εύη Βατίδου μίλησε για την ατάκα έμεινε στην ιστορία

Tabloid Χτες
«Έμεινε για πάντα στην ιστορία και δεν το εξήγησε κανένας» λέει η Εύη Βατίδου για τα όσα συνέβησαν στις εγκαταστάσεις του Alter

Γλυκερία: «Ξέρω ότι με αγαπάνε και με λατρεύουν στο Ισραήλ» – Η τραγουδίστρια μίλησε στα εβραϊκά

Tabloid Χτες
H τραγουδίστρια έχει προγραμματίσει συναυλίες στο Ισραήλ για τέλος Ιανουαρίου

Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε σε κλάματα στο Ευρωκοινοβούλιο – «Έχω υπάρξει θύμα κακοποίησης»

Tabloid Χτες
«Είμαι εδώ ως γυναίκα, η οποία έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης στη σχέση της»