E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή αποκαλύπτει τι συνέβη στην Τουρκία: Μας προστάτευσαν για να φύγουμε

Η Ευγενία Λιάκου περιέγραψε όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην ακύρωση της εμφάνισης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/7/2024 | 17:29

Συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή αποκαλύπτει τι συνέβη στην Τουρκία: Μας προστάτευσαν για να φύγουμε

Η Ευγενία Λιάκου είναι τραγουδίστρια που συνεργάζεται με την Δέσποινα Βανδή και έκανε δηλώσεις αναφορικά με όσα συνέβησαν στην Τουρκία και την ακύρωση της προγραμματισμένης της εμφάνισης.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Ελληνίδα τραγουδίστρια αρνήθηκε να εμφανιστεί στη σκηνή που είχε στηθεί, καθώς πίσω της είχαν αναρτηθεί πανό και αφίσες τόσο με τον Κεμάλ Ατατούρκ, όσο και με την τουρκική σημαία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s Cool» η Ευγενία Λιάκου δήλωσε ότι η δήμαρχος του Τσεσμέ απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι αξίζει να κουράζεστε και να σπαταλάτε τις ανάσες σας».

«Είχαμε μια συναυλία στο Τσεσμέ της Τουρκίας, με το εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας. Φτάσαμε εκεί, έστησαν τη σκηνή και την ώρα που φτάσαμε για sound check με την μπάντα, ήταν αναρτημένα μπάνερ πίσω στη σκηνή», είπε αρχικά.

Επιπλέον, ανέφερε ότι: «ρωτήσαμε αν είναι για τη δική μας συναυλία ή αν είναι για κάτι άλλο. Ήταν λίγο σε διαβουλεύσεις, ότι εντάξει η Δέσποινα θα έκανε μια συναυλία ποπ, λαϊκή, τη δική της συναυλία, δεν θα είχε κάποια χροιά, δεν είχαν συμφωνήσει κάτι τέτοιο».

Σε ό, τι αφορά τις αφίσες του Κεμάλ είπε πως: «ήταν πολύ μεγάλη η αφίσα. Ήταν ένα μπάνερ του Κεμάλ και η τούρκικη σημαία. Εμείς περιμέναμε στο καμαρίνι να βγούμε και μας έγινε η ανακοίνωση ότι δεν θα βγούμε στη σκηνή».

«Μας προστάτευσαν για να φύγουμε, γιατί μίλησε μετά αυτή η δήμαρχος λίγο πιο έντονα και ο κόσμος είχε αναστατωθεί. Μας έβγαλαν έξω και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Η Δέσποινα Βανδή έφυγε κατευθείαν, εμείς φύγαμε σήμερα. Είμαστε καλά» συμπλήρωσε η Ευγενία Λιάκου, ενώ δήλωσε στεναχωρημένη με το περιστατικό.

«Στενοχωρήθηκα που έγινε αυτό, γιατί ο κόσμος ήρθε για να ακούσει μουσική. Αγαπάνε την ελληνική μουσική και τους Έλληνες καλλιτέχνες Δεν είναι ωραίο μια συναυλία να γίνεται πολιτική εκδήλωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Λιάγκας: «Ο ξεπεσμένος γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος παρακαλούσε τη Μιμή Ντενίση να παίξει»

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Με αφορμή σχόλιο που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για τη σάτιρα που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος στο “Τσαντίρι”, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο Πρωινό την Πέμπτη

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Συγκινεί η εξομολόγηση για τη μητέρα του: «Ναι, το έζησα αυτό, αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε άλλο γιατρό»

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη μητέρα του και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno»

Δημήτρης Κόκοτας: Ξεσπά η αδελφή του – «Nτρέπομαι γι’ αυτά που γράφονται»

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Ο τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη

Μαζωνάκης: Η νέα ανάρτηση στο Instagram μετά τον τραυματισμό του και η απάντηση στις φήμες

E-Daily 3.Left 04.06.2026
«Μη ξανακούσω ότι δε θα γίνει η συναυλία λόγω του ματιού μου… γιατί θα του κόψω το κεφάλι!»

Βραζιλιάνα Influencer κάλυψε όλο το κορμί της με 1.000 αυτοκόλλητα Panini

E-Daily 3.Left 04.06.2026
H Καρολάιν Τσάβες χρειάστηκε επτά ώρες για να κολλήσει τα αυτοκόλλητα σε όλο το κορμί της

Σελένα Γκόμεζ: Η αλλαγή στην εμφάνισή της που σχολιάστηκε

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες με το νέο της look στα social media

Η σκοτεινή πλευρά της Ντέμι Μουρ πίσω από τη λάμψη του Χόλιγουντ – Οι αποκαλύψεις που άφησαν άφωνους τους πάντες

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Οικογενειακά τραύματα, αλκοολισμός, κακοποίηση και αγώνας με τις εξαρτήσεις. Η ζωή της Ντέμι Μουρ αποδείχθηκε πολύ πιο επώδυνη από όσο φανταζόταν το κοινό.

Jennifer Lopez: Η αμήχανη στιγμή στην τηλεόραση και η απάντηση στις φήμες για τον Brett Goldstein

E-Daily 3.Left 04.06.2026
H Savannah Guthrie πίεσε τη Jennifer Lopez για την προσωπική της ζωή – Η αντίδρασή της έγινε θέμα συζήτησης

Η Κλέλια Ανδριολάτου άλλαξε χρώμα μαλλιών ‑ αντίο στο ξανθό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός του «Maestro» του Netflix έγινε μελαχρινή λίγο πριν το καλοκαίρι

Ανατροπή στο streaming: Το YouTube ξεπέρασε το Netflix στον μέσο όρο καθημερινής παρακολούθησης

Media Χτες
Η χρήση της εφαρμογής του YouTube από τις τηλεοράσεις φαίνεται να έκανε την μεγαλύτερη διαφορά

Σοκάρει η Αλεξανδράκη: «Φοβάμαι για εγκεφαλικό» – Ένταση στο δικαστήριο

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση προχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη