E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτή είναι η αφίσα που είδε η Δέσποινα Βανδή και ακύρωσε τη συναυλία

Όλο το παρασκήνιο

Δημοσίευση 18/7/2024 | 12:25

Αυτή είναι η αφίσα που είδε η Δέσποινα Βανδή και ακύρωσε τη συναυλία

Αναβρασμό προκάλεσε σε Ελλάδα και Τουρκία η απόφαση της Δέσποινας Βανδή να μην εμφανιστεί τελικά σε προγραμματισμένη συναυλίας της στο Τσεσμέ της Σμύρνης.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την ανακοίνωσή της, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη συναυλία της στη Σμύρνη της Τουρκίας, το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουλίου καθώς θεώρησε ότι αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας αυτής.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με θέματα που αφορούν στη χώρα μας και στη θέση της στο εξωτερικό, επέλεξε να μην τραγουδήσει στο Τουρκικό Ίδρυμα Παιδείας (Ίδρυμα που βοηθά οικονομικά παιδιά να σπουδάσουν), όταν είδε ότι στον χώρο της εκδήλωσης αναρτήθηκε μία γιγαντοαφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ.

Το TLIFE παρουσιάζει αποκλειστικά την αφίσα που είδε η Δέσποινα Βανδή και αποφάσισε να μην τραγουδήσει:

Τι συνέβη στην Τουρκία – Όλο το παρασκήνιο

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Δέσποινα Βανδή πληροφορήθηκε για την αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ λίγες ώρες πριν τη συναυλία. Αμέσως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, γνωστοποίησε στους διοργανωτές ότι δεν πρόκειται να τραγουδήσει, αν η αφίσα δεν κατέβει άμεσα.

Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι ενημέρωσαν την τραγουδίστρια και την ομάδα της ότι η αφίσα δε θα κατέβει, επισημαίνοντας πως «ο Κεμάλ είναι σύμβολο της Δημοκρατίας».

Η Δέσποινα Βανδή επέμεινε ότι δε θα εμφανιστεί στη σκηνή, με τη Δήμαρχο της Σμύρνης, Λαλ Ντενιζλί να ανεβαίνει στο stage και να τονίζει ότι η Ελληνίδα τραγουδίστρια που κρατά αυτή τη στάση πρέπει να φύγει από τα σύvoρα άμεσα!

«Κανείς δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να κατεβάσουμε την αφίσα του Ατατούρκ. Η κυρία αυτή θα πρέπει να φύγει αμέσως από εδώ, ήρεμα και ειρηνικά. Αλλά ελπίζω ότι δε θα προσπαθήσει ποτέ ξανά να κατεβάσει τη σημαία της Τουρκίας που έχει βαφτεί με αίμα» είπε χαρακτηριστικά η Λαλ Ντενιζλί στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να απολαύσει τη Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τραγουδίστρια και η ομάδα της κίνησαν αμέσως τις διαδικασίες για να αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στο Τσεσμέ. Έφυγαν ιδιαίτερα αναστατωμένοι για την Κωνσταντινούπολη, όπου με την πρώτη πτήση τα ξημερώματα έφτασαν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Δέσποινα Βανδή και η εταιρία παραγωγής Galaxias πρόκειται να κινηθούν νομικά για όλα όσα συνέβησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο νέο επεισόδιο του Survivor οι «Αθηναίοι» παλεύουν για τη ρεβάνς

Media 12.01.2026
Οι «Επαρχιώτες» όμως δεν έχουν καμία διάθεση να καταθέσουν τα όπλα, δείτε το τρέιλερ

Χρυσές Σφαίρες 2026: Οι κονκάρδες που φόρεσαν οι διάσημοι στα βραβεία έγιναν σύμβολο διαμαρτυρίας

Tabloid 12.01.2026
Διασημότητες στις Χρυσές Σφαίρες φόρεσαν κονκάρδες “ICE OUT” και “BE GOOD” καταγγέλλοντας τη βία της ICE μετά την πρόσφατη δολοφονία.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με πήρε μια γυναίκα τηλέφωνο και μου είπε ότι θα σας κατασχέσουμε τα πάντα»

Tabloid 12.01.2026
Κάποιες δύσκολες στιγμές πέρασε το τελευταίο διάστημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες

Φαίη Σκορδά: «Όταν πήγα στον ΣΚΑΪ δεν είχα άλλη επιλογή»

Tabloid 12.01.2026
όσα ανέφερε για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Tabloid 12.01.2026
Στο σπίτι της βρίσκεται η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία τις προηγούμενες ημέρες χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο κέντρο της Αθήνας

Αντιδράσεις για διαφήμιση μαγαζιού: Δείχνει τον Γιώργο Παπαδάκη να κερνάει καφέ στον παράδεισο

Social 12.01.2026
Το συγκεκριμένο κατάστημα είχε κάνει παρόμοια διαφήμιση με τον πάπα Φραγκίσκο

Στο νοσοκομείο η σεφ Μαρία Εκμετσίογλου

Tabloid 12.01.2026
Η γνωστή κυρία της γαστρονομίας δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο