E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

#TiNaDeis: Το σeξ στα Μάλια, ο Matthew Perry και το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Οι προτάσεις της ομάδας του E-Daily.gr για αυτή την εβδομάδα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 2/11/2023 | 00:21

#TiNaDeis: Το σeξ στα Μάλια, ο Matthew Perry και το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
@Nextweb Studio

Καιρό είχαν να βγουν 10 νέες ταινίες στις αίθουσες την ίδια Πέμπτη και να που στις 2 Νοεμβρίου θα γίνει αυτό. Τι ακριβώς να πρωτοπούμε δεν ξέρουμε καθώς οι καλές επιλογές είναι αρκετές.

Πρώτα απ’ όλα υπάρχει το πολυβραβευμένο «How to Have Sex» που είναι γυρισμένο στα Μάλια της Κρήτης. Μετά έχουμε την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Χρήστου Νίκου, μια ακόμα σκανδιναβική ταινία με πρωταγωνιστή τον Mads Mikkelsen, ένα οικογενειακό θρίλερ, ένα queer γουέστερν από τον Πέδρο Αλμοδοβάρ, μια ταινία για τον Νταλί, την πιο τρομακτική ταινία τρόμου της χρονιάς από τα αδέλφια Φιλίππου, ένα animation και μια κλασσική αμερικανική περιπέτεια.

Αυτές όλες οι ταινίες λοιπόν θα είναι από σήμερα στις αίθουσες. Στο σπίτι τώρα, μπορείτε να κάνετε ξανά ένα tribute στα Φιλαράκια και σας εξηγούμε γιατί στο άρθρο για τον Matthew Perry. Επίσης αν και πέρασε, μπορείτε να δείτε κάποιες ταινίες για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τρεις αξέχαστες κομεντί από τα 90s και μερικά βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν έργα τέχνης.

Και να μην ξεχάσουμε το «Loki» στο Disney+, το οποίο επανήλθε με δεύτερη σεζόν, η οποία είναι τόσο καλή όσο η πρώτη. Όπως και το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που ξεκινά σήμερα και θα κρατήσει συντροφιά σε όσους βρεθούν στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 12 Νοεμβρίου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ7 ΘΕΜΑΤΑ
Μουσική

Τα βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν έργα τέχνης

Και θα καταλάβετε αμέσως γιατί
Σινεμά

Τρεις κομεντί από τα 90s που δε θυμόσουν ότι υπάρχουν

Διαμαντάκια για τους νοσταλγούς των 90s
TV Σειρές
TV Σειρές