Οι τηγανίτες πατάτες είναι ένα έδεσμα που λίγοι μπορούν να αντισταθούν. Δεν είναι όμως εύκολο να τις φτιάξεις στο σπίτι όπως σε ένα καλό εστιατόριο. Αλλά υπάρχει ένα απρόσμενο κόλπο για να το πετύχεις.
Μόλις κόψετε τις πατάτες μεταφέρετε τις σε ένα μπολ με κρύο νερό και βάλτε μέσα μια κουταλιά της σούπας λεμόνι. Ύστερα ρίξτε στο μπολ λίγα φλιτζάνια με πάγο και βάλτε το στο ψυγείο για μισή ώρα.
Αυτό γίνεται για να μην μαυρίσουν γρήγορα όσο τηγανίζονται. Ρίξτε το λάδι στο τηγάνι και περιμένετε λίγο να ζεσταθεί καλά. Στεγνώστε τις πατάτες με μια πετσέτα και ρίχτε τις στο λάδι για 6 με 8 λεπτά. Βγάλτε τις από το τηγάνι και βάλτε τις σε ένα πιάτο που πάνω θα έχετε τοποθετήσει ένα χαρτί κουζίνας για ένα λεπτό. Ύστερα ρίξετε τις πάλι στο τηγάνι για 2-3 λεπτά και θα γίνουν τόσο τραγανές που δεν θα το πιστεύετε.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το μικροσκοπικό καφέ στο κέντρο που γεμίζει ρομάντζο κι έρωτα τη μέρα σου
Food
05.12.2023
Το χρώμα που ήθελες στο γκρίζο της πόλης
Η επιστήμη μίλησε: Τα μακαρόνια μας κάνουν χαρούμενους
Food
05.12.2023
Φάτε άφοβα, είναι για τη ψυχική μας υγεία
Ζώδια Εβδομάδας: Νέες ιδέες, υποχρεώσεις και πονηρά βλέμματα
Ζώδια
Χτες
Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
4 tips για να βελτιώσετε τη σeξουαλική σας ζωή
Body+Mind
Χτες
Συμβουλές για ζευγάρια που έχουν βαλτώσει
Η επιστήμη μίλησε: Τι χρειάζονται οι γυναίκες περισσότερο από τους άνδρες
Body+Mind
Χτες
Σίγουρα δεν σκεφτήκατε αυτό που λένε οι επιστήμονες
Τα ωραιότερα παλτό για κάθε μπάτζετ: Ξεκινούν από 40 ευρώ
Style
Χτες
Με Style Notes για να σε βοηθήσουμε στο styling!