E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

8 στέκια στον Πειραιά για να πιεις ποτό με θέα τη θάλασσα

Γιατί το καλοκαίρι είναι εδώ και θέλουμε συνέχεια να σουλατσάρουμε!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 22/6/2023 | 00:20

8 στέκια στον Πειραιά για να πιεις ποτό με θέα τη θάλασσα
@cartel.entertainmentcorner / isntagram

Καλοκαίρι και θάλασσα πάνε παρέα και τι καλύτερο από μια βόλτα στα παραλιακά στέκια του Πειραιά για να πιεις ποτό με υπέροχη θέα; Μαγαζιά για όλες τις ώρες με άποψη και ταυτότητα, τα οποία έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: την απίστευτη θέα στη θάλασσα, που ηρεμεί και χαλαρώνει τους επισκέπτες.

Οι Πειραιώτες δύσκολα φεύγουν προς άλλες αθηναϊκές συνοικίες. Και δεν τους αδικούμε, αφού η θάλασσα και η αίσθηση της μεγάλης γειτονιάς, κάνουν τον Πειραιά μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Αθήνας. Παρακάτω θα δεις 8 στέκια, σημεία αναφοράς για τους Πειραιώτες και όχι μόνο, που θα σε κάνουν να επιστρέφεις εκεί ξανά και ξανά!

Ιστιοπλοϊκός

Στο γραφικό λιμανάκι του Μικρολίμανου, σε ένα από τα πιο προνομιούχα σημεία στον Πειραιά, ο Ιστιοπλοϊκός είναι εκεί με μία άκρως σύγχρονη εμφάνιση σε μοντέρνο χώρο και εξαιρετική φιλική ατμόσφαιρα. Με βασικά χρώματα αυτά της γης, έντονο το στοιχείο του ξύλου και εκλεπτυσμένη αισθητική, θα νιώθεις ότι αιωρείσαι πάνω από τη θάλασσα τη στιγμή που απολαμβάνεις το δροσιστικό ποτό σου. Φιλική συμβουλή: Επισκέψου το την ώρα του ηλιοβασιλέματος και οι εικόνες που θα αντικρίσεις θα σε μαγέψουν!

Ακτή Μικρολίμανου

Δον Κιχώτης

Αγαπημένο στέκι στον Πειραιά, ο Δον Κιχώτης προσφέρει συγκλονιστική πανοραμική θέα στη θάλασσα και σε ολόκληρο τον Πειραιά! Εκεί θα βρεις ψαγμένες ετικέτες ποτών, αλλά και signature cocktails που γεμίζουν επαρκώς το μενού του μαγαζιού. Όσον αφορά τη μουσική, θα ακούσεις μπόλικη ροκ με εναλλαγές από άλλα είδη, ενώ πολλές βραδιές μας συστήνει καταξιωμένους djs.

Αλέξανδρου Παπαναστασίου 68, Καστέλλα

The Art of Bragi

Άλλο ένα μέρος για να απολαύσεις το ποτό σου με θέα τη θάλασσα. Μιλάμε για το The Art of Bragi στη μεριά της Πειραϊκής με τη vintage διακόσμηση και τα ψαγμένα του ποτά. Θα έλεγε κανείς ότι είναι η κατάλληλη επιλογή για μία βραδινή έξοδο που θα κάνει την αλλαγή! Δοκίμασε Smokey Tommy’s ή ιρλανδέζικο Telling ουίσκι και θα πειστείς!

Ακτή Θεμιστοκλέους 154

Amsterdam

Απλό και λιτό στέκι που συνδυάζει όλα αυτά που χρειάζεσαι για να περάσεις καλά σε ένα μαγαζί μια καλοκαιρινή βραδιά. Ωραία ποτά και cocktails, καλή μουσική και θέα θάλασσα για να χαλαρώσει το μάτι. Εκεί λοιπόν θα βρεις πολύ καλές τιμές και ευχάριστο περιβάλλον αλλά και πιστούς φαν που επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά το μαγαζί.

Ακτή Μουτσοπούλου 19

Moby

To Moby είναι ένα από τα πιο γνωστά all day bars στον Πειραιά, για να περάσεις υπέροχα με θέα τη θάλασσα. Βέβαια αν θες να πιεις εκεί ένα βραδινό ποτό ή cocktail τότε είναι το ιδανικό, αφού ο κατάλογός του καλύπτει όλα τα γούστα. Εκτός από αυτά, μπορείς να τσιμπήσεις κάτι γρήγορο από τα εξαιρετικά σνακ και φαγητά που φτιάχνει.

Μαρίνα Ζέας

Cartéλ

Το Cartéλ βρίσκεται στην πιο ιστορική γωνιά στο Μικρολίμανο και είναι ένα από τα αγαπημένα στέκια για όλες τις ώρες της ημέρας και ιδιαίτερα το βράδυ. Στον όμορφο χώρο του μαγαζιού, μια ανάσα από τα ιστιοπλοϊκά της μαρίνας, αλλά και στο καταπράσινο και ατμοσφαιρικό roof garden με την ασύλληπτα εντυπωσιακή θέα, μπορείς να απολαύσεις μοναδικά ποτά και signature cocktails.

Ακτή Κουμουνδούρου 24, Μικρολίμανο

Uncle Tan’s Drinking House

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα μπαρ του Πειραιά όπου θα βρεις μοναδικά cocktails. Πίσω από το μαγαζί κρύβεται μία ιστορία που θα την ανακαλύψεις από κοντά, ενώ οι επιρροές του έχουν ασιατικό αέρα με ιδιαίτερα υλικά. Αν θες κάτι διαφορετικό δοκίμασε το So Kiasu!, μία παραλλαγή του mojito με σάκε, λάιμ, σόδα, βασιλικό και γκρέιπφρουτ. Διαφορετικά, πιες το Singapore Sling που είναι η σπεσιαλιτέ τους!

Μαρίνα Ζέας

The Nola House

Κλείνοντας, αυτός ο ατμοσφαιρικός χώρος με τα μυστηριώδη χρώματα και τις τοιχογραφίες από θρύλους των blues, θα γίνει ένας από τους αγαπημένους σου. Με μαρμάρινα πολυτελή τραπέζια, βελούδινους καναπέδες σε κλασικό στιλ και κρυστάλλινους πολυελαίους που λάμπουν, το Nola House θα σε βάλει για τα καλά στη νοτιοαμερικάνικη κουλτούρα. Φημίζεται για τα εκλεπτυσμένα του πιάτα αλλά αν το επισκεφθείς με σκοπό να πιεις κάτι διαφορετικό, τότε θα βρεις φοβερά ποτά και ευφάνταστα δημιουργικά cocktails που δεν έχεις δοκιμάσει αλλού. Όλα αυτά με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και την παραμυθένια θάλασσα!

Ακτή Κουμουνδούρου 16, Μικρολίμανο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι να φας πριν και μετά τη γυμναστική για να έχεις ενέργεια

Body+Mind 16.05.2024
Τα σνακ που θα σε βοηθήσουν πολύ

Φεστιβάλ Καννών: Οι πιο καλοντυμένες της βραδιάς

Style Χτες
Best dressed σε ένα από τα ωραιότερα μέρη

Τα 2 νέα μαγαζιά για να απολαύσεις το brunch σου στην Αθήνα

Eat + Drink Χτες
Για να ξεκινήσεις όμορφα την ημέρα σου!

Bikini Ready: Τι έρχεται φέτος στις τάσεις των μαγιό

Style Προχτές
Το 2024, ο κόσμος των μαγιό είναι έτοιμος για μια συναρπαστική εξέλιξη

Τροφές που είναι ασπίδα προστασίας για τα νεφρά μας

Body+Mind Προχτές
Δείτε γιατί πρέπει να τα εντάξουμε στη διατροφή μας

Κόλπα στο μακιγιάζ για να φαίνονται τα μάτια σου μεγαλύτερα

Style Προχτές
Τα tips που θα κάνουν τη διαφορά

Tripadvisor: Οι 25 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη για το 2024 ‑ Τέσσερις ελληνικές στη λίστα

Ταξίδια 13.05.2024
Τη λίστα του με τις 25 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη για το 2024, έδωσε στη δημοσιότητα το Tripadvisor