LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

#TiNaDeis: Το «Air», η 3η σεζόν του «Ted Lasso» και το «Unbelievable»

Οι προτάσεις του E - Daily.gr για αυτή την εβδομάδα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 5/4/2023 | 16:15

#TiNaDeis: Το «Air», η 3η σεζόν του «Ted Lasso» και το «Unbelievable»
@Nextweb Studio

Το πολυσυζητημένο «Air» του Ben Affleck, έρχεται επιτέλους στις αίθουσες για να μας διηγηθεί την ιστορία της συνεργασίας του Michael Jordan και της Nike, και το πόσο επικερδές ήταν τα επόμενα χρόνια και για τους δυο.

Οι υπόλοιπες επτά ταινίες, είναι ξανά για όλα τα γούστα, με τη Γυναίκα του Τσαϊκόφσκι να ξεχωρίζει, εξιστορώντας την παθιασμένη και δύσκολη σχέση του συνθέτη με τη σύζυγό του Αντονίνα Μιλιούκοβα. Επίσης ξεχωρίζει και ο Εξορκιστής του Βατικανού, μιας αληθινής ιστορίας του εξορκιστή που κατά τη διάρκεια μιας υπόθεσης εξορκισμού ανακάλυψε μια συνωμοσία του Βατικανού.

Από εκεί και πέρα υπάρχει η ταινία του Super Mario, μια ισπανική ταινία γυρισμένη στην Ελλάδα, μια σινεφίλ ταινία με ελληνική συμμετοχή, ένα γαλλικό θρίλερ και ένα ελληνικό ντοκιμαντέρ που αποτυπώνει την παλιά Θεσσαλία μέσα από φωτογραφίες.

Από εκεί και πέρα, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε ΑΜΕΣΩΣ την 3η σεζόν του Ted Lasso, της πιο feelgood σειράς που υπάρχει εκεί έξω. Καλύτερα να το δείτε μετά το Unbelievable για να ξαλαφρώστε λίγο, αφού η σειρά του Netflix λέει όλη την αλήθεια για την σeξουαλική κακοποίηση.

Σας προτείνουμε ακόμα 5 ντοκιμαντέρ του Netflix που θα σας βάλουν σε σκέψεις και δεν θα σας αφήσουν να κοιμηθείτε, την καλύτερη ελληνική σειρά και μια ταινία που ένωσε δυο ανθρώπους για πάντα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ7 ΘΕΜΑΤΑ