E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση σε 55χρονη για επεισοδιακό τσιγγάνικο γλέντι

Είχαν τραυματιστεί πέντε αστυνομικοί

Δημοσίευση 7/10/2022 | 17:24

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση σε 55χρονη για επεισοδιακό τσιγγάνικο γλέντι

Με φυλάκιση 35 μηνών τιμώρησε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης 55χρονη, η οποία κατέστη κατηγορούμενη για εμπλοκή σε επεισοδιακό γλέντι στον οικισμό Ρομά του Δενδροποτάμου, τον περσινό Ιούνιο, όπου τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε αστυνομικοί και προκλήθηκαν φθορές σε δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για απείθεια, διατάραξη κοινής ησυχίας, όπως επίσης για συνέργεια σε σωματική βλάβη και σε φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Αποφασίστηκε να μην ανασταλεί ούτε να μετατραπεί η ποινή, αλλά δόθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, με συνέπεια να αφεθεί ελεύθερη έως τη δευτεροβάθμια δίκη.

Στις καταθέσεις τους, οι αστυνομικοί σημείωσαν ότι μετέβησαν στον χώρο, ύστερα από καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας, κάνοντας αρχικά συστάσεις και ζητώντας να διαλυθεί η συγκέντρωση (όπου συμμετείχαν τουλάχιστον 100 άτομα). Στη συνέχεια αποχώρησαν, αλλά επέστρεψαν τρεις ώρες αργότερα, καθώς δεν υπήρξε συμμόρφωση στις υποδείξεις τους.

«Τη δεύτερη φορά που πήγαμε, ήταν εριστικοί και αντιδραστικοί. Μας πετούσαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους» κατέθεσε μάρτυρας αστυνομικός, ενώ συνάδελφός του, ο οποίος χρειάστηκε, όπως είπε, να κάνει τουλάχιστον 40 ράμματα στο κεφάλι για τραύμα από μπουκάλι ή τασάκι, πρόσθεσε: «Πήγαμε και μας είπαν ότι είχαν σφάξει δύο σφάγια και έχουν τάμα για γλέντι. Τους δώσαμε μία ώρα διορία, αλλά τη δεύτερη φορά ήταν πιο αντιδραστικοί. Μας επιτέθηκαν».

Απολογούμενη, η κατηγορούμενη αρνήθηκε ότι υποκίνησε την επίθεση στους αστυνομικούς. «Όταν ήρθαν την πρώτη φορά, είπαμε χαλάσαμε τόσα λεφτά. Εγώ περίμενα ότι θα έρθει και πάλι η αστυνομία. Τους είπα: “σας παρακαλώ φύγετε, μεθυσμένοι είναι, θα την κλείσω τη μουσική”», ανέφερε -μεταξύ άλλων- στην απολογία της.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλεία: «Αν δεν επενέβαινε εισαγγελέας, το μωρό δεν θα ζούσε ‑ Οι γονείς να κάτσουν στο σκαμνί»

Ελλάδα Χτες
Αποκαλύψεις για την κακοποίηση του 10 μηνών βρέφους

Ευθύμης Λέκκας ‑ Σεισμός: «Στο Αγιο Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο»

Ελλάδα Χτες
O καθηγητής περιέγραψε μια εξελισσόμενη κατάσταση

Έκλεψε εκκλησία και έκρυψε τα κλοπιμαία σε παρτέρι ‑ Πού τον τσάκωσαν

Ελλάδα Χτες
Είχε αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή

ΗΠΑ: Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μπάιντεν... πυροβολεί το πόδι του

Κόσμος Χτες
Η πρώην πρώτη κυρία βρισκόταν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αθήνα ‑ Συνελήφθησαν 12 άτομα

Ελλάδα Χτες
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές προχωρούν ξανά στη σφράγιση των χώρων

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του ‑ Τραυματίστηκε η γυναίκα

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα ‑ Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση

Ελλάδα Χτες
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Βόρεια Πίνδο – Νεκρά ζώα και παγίδες θανάτου παντού

Ελλάδα Χτες
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air

Κόσμος Χτες
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»