E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλεξανδρούπολη: Νονά δεν δίνει το βαφτιστήρι πίσω στους γονείς του!

Οι δύο πλευρές είναι πλέον στα δικαστήρια με τη νονά να ισχυρίζεται ότι έχει υιοθετήσει το παιδί

Δημοσίευση 27/9/2022 | 10:16

Αλεξανδρούπολη: Νονά δεν δίνει το βαφτιστήρι πίσω στους γονείς του!
Pixabay

Μια απίστευτη ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας από την Αλεξανδρούπολη όπου μία νονά αποφάσισε να κρατήσει το παιδί των κουμπάρων της και να μην τους επιστρέψει.

Σύμφωνα με το Star, όλα ξεκίνησαν όταν η νονά μαζί με τις δύο κόρες της προσφέρθηκαν να κρατήσουν το 13 μηνών κοριτσάκι όταν η μητέρα του θα γεννούσε το τέταρτο παιδί της. Το κοριτσάκι έμεινε κάποιες ημέρες στο σπίτι της νονάς με τους γονείς να δίνουν το «πράσινο» φως, καθώς όπως λένε, της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη. Στη συνέχεια, οι γονείς ανακοίνωσαν ότι θα μετακόμιζαν σε άλλη πόλη αλλά η νονά αρνήθηκε να επιστρέψει το παιδί.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού οι κόρες της νονάς ήταν εκείνες που αρνήθηκαν. «Κανονίσαμε με τη νονά της το πρωί με το που θα γυρνούσα εγώ από τη δουλειά μου να περνούσα και να πάρω τη μικρή στις 8 και εκείνες σηκωθήκανε και φύγανε. Πήραν το παιδί και έφυγαν! Μας έστειλαν ένα μήνυμα ότι κάτι τους έτυχε και έχουν φύγει» είπε ο πατέρας μιλώντας στο Star.

Στη συνέχεια, ο πατέρας πήγε στην αστυνομία και ότι τους είπε ότι θα τους πήγαιναν το παιδί στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Οι γονείς περίμεναν το παιδί τους, αλλά όπως είπαν, βρέθηκαν στα δικαστήρια αντιμέτωποι με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για προσωρινή επιμέλεια του κοριτσιού στη νονά και τις κόρες της, γιατί οι γονείς ήταν… ακατάλληλοι.

Οι γονείς του παιδιού έκαναν μήνυση για αρπαγή και εδώ και δύο χρόνια πηγαινοέρχονται στα δικαστήρια για να πάρουν πίσω το παιδί τους. Όμως η νονά έκανε αίτηση για υιοθεσία του παιδιού κάτι που εξόργισε ακόμα περισσότερο τους γονείς.

«Εγώ δεν το έδωσα για υιοθεσία το παιδί. Ούτε χαρτιά έχω κάνει, ούτε τίποτα. Εγώ τα αγαπάω και τα πέντε το ίδιο! Δεν έχω ξεχωρίσει κανένα παιδί. Όπως έχω τα τέσσερα να έχω και το πέμπτο. Να πάρω το παιδί μου πίσω, δε θέλω τίποτα άλλο. Μόνο το παιδί!» λέει η μητέρα του.


Την περασμένη Τετάρτη στο αρμόδιο δικαστήριο συζητήθηκε η αίτηση υιοθεσίας. Το παιδί προσωρινά μένει στην Αλεξανδρούπολη με τη νονά και τις κόρες της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγιο Όρος: Βίντεο από την στιγμή του ισχυρού σεισμού των 4,9 Ρίχτερ

Ελλάδα 26.03.2026
Η ισχυρή δόνηση έγινε αισθητή όχι μόνο στη χερσόνησο του Αθω αλλά και στη Θεσσαλονίκη

Χάος στην Ινδία υπό τον φόβο έλλειψης καυσίμων: Τεράστιες ουρές, ξύλο και αναφορές για νεκρούς σε βενζινάδικα, δείτε βίντεο

Κόσμος 26.03.2026
Η Ινδία προμηθεύεται πάνω από το 40% των καυσίμων της αποκλειστικά από τα Στενά του Ορμούζ

Επίθεση με τσεκούρι κατά αστυνομικών στους Αμπελόκηπους

Ελλάδα 26.03.2026
Την επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί κατά την προσπάθειά τους να εκτελέσουν εντολή ακούσιας νοσηλείας

Ισπανία: Συγκλονίζει η 25χρονη που θα κάνει ευθαvασία – «Θέλω να μην υποφέρω άλλο»

Κόσμος 26.03.2026
Ο ομαδικός βιασμός και η απόπειρα αυτοκτονίας που την άφησε τετραπληγική

Ανακοινώθηκε ο κατώτατος μισθός στα 920 ευρώ

Οικονομία 26.03.2026
Μηνιαία αύξηση 40 ευρώ από πέρυσι

Εκτεταμένη σύρραξη στο παρκέ μετά από αγώνα Α1 μπάσκετ γυναικών, δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα 26.03.2026
Απίστευτα σκηνικά διαδραματίστηκαν στο ματς του Αμύντα με την Ανόρθωση Βόλου, καθώς μετά το φινάλε υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων και του προπονητή των φιλοξενούμενων

Αυξήσεις – «φωτιά» σε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Οικονομία 26.03.2026
Αυξήσεις που φτάνουν έως το 560% στα αεροπορικά εισιτήρια – Πιέσεις και στα ακτοπλοϊκά

Λουτράκι: Ληστεία με καλάσνικοφ και βαριοπούλες στα ΕΛΤΑ

Ελλάδα 26.03.2026
Οι δράστες μπούκαραν στο κατάστημα με καλάσνικοφ και βαριοπούλες και αφαίρεσαν 32.000 ευρώ

Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει φέτος

Ελλάδα 26.03.2026
Πώς θα δοθούν 300.000 επιταγές