E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στο Αίγιο – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της γνωστή επιχειρηματίας

Οι οικείοι της τη βρήκαν νεκρή το πρωί της Δευτέρας μέσα στο σπίτι της στο Αίγιο

Δημοσίευση 25/7/2022 | 15:12

Σοκ στο Αίγιο – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της γνωστή επιχειρηματίας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου από την είδηση του θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου. Η 43χρονη ήταν συνιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης στο Λόγγο Αιγιαλείας και ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή.

Επίσης, υπήρξε παρουσιάστρια, κριτής στα καλλιστεία και είχε τη δική της διαδικτυακή εκπομπή.

Οι οικείοι της τη βρήκαν νεκρή το πρωί της Δευτέρας (25/7) μέσα στο σπίτι της στο Αίγιο και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο όλα θα διευκρινιστούν με τη νεκροψία – νεκροτομή.

Σημειώνεται, ότι στις 3 Φεβρουαρίου του 2011 ο πατέρας της, Άγγελος, δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Αίγιο. Ήταν καθηγητής μαθηματικών και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης.

Η τελευταία της ανάρτηση στο Facebook

Η εκλιπούσα είχε μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της, Γιώργο. Συχνά μιλούσε γι΄αυτόν και αναφερόταν προς το πρόσωπό του σε αναρτήσεις που έκανε στα social media.

Μάλιστα, στο τελευταίο της ποστ στο Facebook, στις 22 Ιουλίου, δήλωσε «ερωτευμένη» μαζί του. Έγραφε συγκεκριμένα: «Ο αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημαδομαθηματικά. Είναι εκεί για να σε βοηθήσει να θα σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι).Αλλά Αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος, είτε μεγαλύτερος ένα είναι βέβαιο: θα τις φας. Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι απ’ αυτά που βρίσκονται στη λίστα «πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας». Όμως, μια στο τόσο, θα έχεις την ευκαιρία που καρτερικά περίμενες. Και τότε, θα έρθει η σειρά σου να δώσεις μια ηχηρή καρπαζιά ή –αν είσαι γνήσιο θηλυκό- μια οδυνηρή νυχιά …. Για σένα George Angelopoulos Η ερωτευμένη……πάντα μαζί σου Μαριτα Αγγελοπουλου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: «Ένας ολόκληρος πολιτισμός θα πεθάνει απόψε»

Κόσμος 07.04.2026
Εκατέρωθεν απειλές όσο το τελεσίγραφο του Τραμπ πλησιάζει στη λήξη του

Υποκλοπές: Στον Αρειο Πάγο βασικό κομμάτι της δικογραφίας

Ελλάδα 07.04.2026
Μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου

Πατέρας στη Θεσσαλονίκη επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή εκείνη ξύπνησε το παιδί

Ελλάδα 07.04.2026
Στο δικαστήριο η σύζυγός του ζήτησε από την έδρα να μην τον τιμωρήσει - Ο άνδρας καταδικάστηκε και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή

Οι 3 λόγοι που φέτος πληρώνουμε ακριβότερα το φετινό πασχαλινό τραπέζι

Οικονομία 07.04.2026
Συνεχείς ανατιμήσεις λίγο πριν την Κυριακή του Πάσχα

Ιρανικά ΜΜΕ: Στόχος αμερικανικών πληγμάτων το νησί Χαργκ

Κόσμος 07.04.2026
Λίγες ώρες πριν τη λήξη του τελεσίγραφου του Ντόναλντ Τραμπ

Νταντάδες της γειτονιάς, σε όλη τη χώρα – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Ελλάδα 07.04.2026
Μετά το Πάσχα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα – Οι δικαιούχοι και τα ποσά

Τραγωδία στα Μετέωρα: Γυναίκα έπεσε στο κενό από Ιερά Μονή

Ελλάδα 07.04.2026
Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες της πτώσης της άτυχης γυναίκας - Έρευνες διεξάγουν οι Αρχές

Ειρήνη Μουρτζούκου: Στις 27 Απριλίου η απολογία για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη

Ελλάδα 07.04.2026
Η Ειρήνη Μουρτζούκου κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση του μικρού Παναγιώτη

Ο Τραμπ απειλεί και τη φέτα: «Η διαμάχη επιδεινώνει τους δεσμούς Αμερικής με Ευρώπη»

Κόσμος 07.04.2026
Στο στόχαστρο του Αμερικανού προέδρου, είναι κι άλλα τυριά όπως η παρμεζάνα