E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ψυχίατρος εξηγεί γιατί ο Αναγνωστόπουλος μιλούσε για την Καρολάιν σαν να ήταν εν ζωή

«Η βαθιά μεταμέλεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι επιφανειακή»

Δημοσίευση 13/5/2022 | 11:59

Ψυχίατρος εξηγεί γιατί ο Αναγνωστόπουλος μιλούσε για την Καρολάιν σαν να ήταν εν ζωή

Σοκ στην κοινή γνώμη έχουν προκαλέσει η λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με θύμα την Καρολάιν Κράουτς από τον ίδιο τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος του εγκλήματος που σόκαρε το πανελλήνιο περιέγραψε στο δικαστήριο κυνικά τη σχέση του με την 20χρονη κοπέλα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο την δολοφόνησε, πριν από έναν χρόνο.

Η Άλκηστις Ηγουμενάκη, η ψυχίατρος που ορίστηκε για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για το ψυχιατρικό προφίλ του Μπάμπη Αναγωστόπουλου, βάσει των λεγομένων του στο δικαστήριο.

«Έχουν σκιαγραφήσει και άλλοι επιστήμονες την προσωπικότητα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Στην απολογία του που δεν ήμουν παρούσα, επιβεβαιώνονται όσα έχω πει όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι επιστήμονες. Δεν έχει ίχνος μεταμέλειας, μιλάει στο τρίτο ενικό πρόσωπο όπως κάνουν οι ναρκισσιστικές προσωπικότητες, αλλά και στον ενεστώτα, σαν να είναι ακόμα εδώ η Καρολάιν, όλα δείχνουν το υποσυνείδητο προς τα πού πάει, «δεν ήμουν εγώ, ήταν κάποιος άλλος», ανέφερε αρχικά.

«Η βαθιά μεταμέλεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι επιφανειακή»

«Παρουσίασε τον εκθειασμό του, που αυτόματα παραδέχεται τον ναρκισσισμό του, και την «δυσανεξία» στην απόρριψή του, το πώς «εγώ που είμαι τέλειος, αυτή η τέλεια κοπέλα με απορρίπτει». Στο βάθος είναι η συνεχής προσπάθεια να δικαιολογήσει την πράξη του. Η βαθιά μεταμέλεια είναι επιφανειακή. Η συνείδηση ότι έχει σκοτώσει μία 20χρονη κοπέλα, ότι αφαίρεσε από τους γονείς της το παιδί τους», πρόσθεσε.

«Δεν έχει κανένα δικαιολογητικό, αυτοί οι άνθρωποι έχουν απόλυτη γνώση του τί κάνουν, έχουν απόλυτη γνώση του αποτελέσματος των πράξεών τους. Ο ίδιος αναφέρει στην απολογία του ότι ξυπνά την κοπέλα πολλές φορές, για να της πει συγγνώμη. Αυτό αποτελεί βασανισμό, και προκάλεσε προφανώς θυμό στο θύμα», μίλησε αναφορικά με τον τρόπο δράσης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Κατά τη γνώμη μου είναι προμελετημένο. Η προμελέτη μπορεί να σημαίνει και 5 λεπτά πριν, και φαίνεται από όλη την πρακτική του, και από το πώς έδρασε. Το μόνο που βλέπω σε όλο αυτό είναι κακοποίηση και κακοποίηση του βρέφους, με το να βάλει το μωρό στο άψυχο σώμα της μάνας, με το να το κρατάει επί 4 ώρες στην κηδεία της, και να το χρησιμοποιεί σαν αλεξίσφαιρο. Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς, πώς ένας άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του και τον σκύλο, τους άκουγε που ψυχορραγούσαν, δεν του προκάλεσε κανένα συναίσθημα αυτό, και μετά κρατούσε την κόρη του στην κηδεία και να κρύβει ό, τι έχει κάνει», κατέληξε η κ. Ηγουμενάκη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τροχαίο στην Πειραιώς: Αυτοκίνητο παρέσυρε πέντε άτομα, ανάμεσά τους τρία παιδιά

Ελλάδα Χτες
Ένας από τους τραυματίες είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σοβαρή κατάσταση

«Ευχαριστούμε αμερικανικά Πανεπιστήμια»: Μηνύματα ευγνωμοσύνης από Παλαιστίνιους στη Γάζα

Κόσμος Χτες
«Ευχαριστούμε, φοιτητές για την αλληλεγγύη σας προς τη Γάζα, το μήνυμά σας έφτασε»

Από σήμερα σε ισχύ ο νέος Ποινικός Κώδικας: Ποια αδικήματα οδηγούν απευθείας σε φυλάκιση

Ελλάδα Χτες
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, από το βήμα της βουλής χθες ανέλυσε τις αλλαγές που φέρνει μεταξύ άλλων ο νέος νόμος

Κρήτη: Πέθανε η 44χρονη που έπαθε ανακοπή στο κέντρο του Ηρακλείου μπροστά στο παιδί της

Ελλάδα Χτες
Η γυναίκα κατέρρευσε στη μέση του δρόμου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν επανήλθε

Μεξικό: Χαμός σε γάμο ‑ 100 καλεσμένοι έπαθαν τροφική δηλητηρίαση

Κόσμος Χτες
Βίντεο από τις πρώτες βοήθειες στους προσκεκλημένους

Κοζάνη: Συναγερμός για νεαρό αγόρι που κατανάλωσε φυτοφάρμακο

Ελλάδα Χτες
Το αγόρι μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο, οπου στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για να βρεθεί το φάρμακο - αντίδοτο

Σοκ: Ακρωτηρίασαν γνωστό μοντέλο λόγω κρυοπαγημάτων

Κόσμος Χτες
Ανέβηκε σε βουνό ύψους 6.476 μέτρων στο Νεπάλ αλλά υπέστη κρυοπαγήματα και επέστρεψε μ` ένα δάχτυλο λιγότερο - Superwoman, τη χαρακτήρισαν οι θαυμαστές της

Ρώσοι κατάσκοποι στη Χαλκιδική: Η περιβόητη ομάδα με κωδική ονομασία «29155» και οι φόνοι με αέριο

Ελλάδα Χτες
Οι ελληνικές αρχές βρήκαν ότι δεν είχαν δράσει στην Ελλάδα - Τι αποκαλύπτει η ΕΥΠ

Σήμα κινδύνου για παραισθησιογόνο φυτό σε αλεύρι ‑ Επηρεάζει το νευρικό σύστημα

Κόσμος Χτες
Κρούσματα δηλητηρίασης λόγω της παρουσίας datura, ενός φυτού που επηρεάζει το νευρικό σύστημα