E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Έχει γίνει τεστ πατρότητας στον Μάνο Δασκαλάκη;»

«Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα των αρχών…»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/4/2022 | 09:05

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Έχει γίνει τεστ πατρότητας στον Μάνο Δασκαλάκη;»

Νέες «βόμβες» αναφορικά με την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας έριξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία εξέφρασε την άποψη πως οι αρχές πρέπει να προχωρήσουν σε τεστ πατρότητας και DNA, προκειμένου ίσως να «ξεκλειδωθεί» η υπόθεση.

«Έχουμε ακούσει και από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και από τον Μάνο Δασκαλάκη ότι ζήτησαν και έγινε γονιδιακός έλεγχος για να δουν αν υπάρχει κάποιο κληρονομικό πρόβλημα υγείας στα παιδιά. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τους επιστήμονες: Έχουν κάνει τεστ DNA; Αυτό έχει σημασία και για τους γονείς, αλλά και για τις ερευνητικές αρχές, γιατί μπορεί να δώσει πολλές απαντήσεις. Και ο νοών νοείτο», είπε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Είναι μια απορία που έχει πάρα πολύς κόσμος μετά από όλα αυτά που βλέπουμε και αυτή τη διάσταση απόψεων που εμφανίζουν οι δύο γονείς στα ΜΜΕ, ενώ πίσω από τις κάμερες κάνουν αλλά».

«Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» λέει ο κ. Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας.

«Ίσως να είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα…»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε ξανά την καθυστέρηση των αρχών ως προς την πολύκροτη υπόθεση, αλλά και τη δυλειτουργική επικοινωνία που υπάρχει.

«Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα των αρχών. Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Αν από την πρώτη στιγμή οι γιατροί ενημέρωναν τις αρχές όπως όφειλαν, θα είχαν επιληφθεί. Παρόλα αυτά, φτάσαμε στην πορεία να ενημερωθούν τόσες υπηρεσίες, υπάρχει μια δυσλειτουργία μεταξύ τους, καθόλου επικοινωνία μεταξύ τους και θα περίμενα ο εισαγγελέας που έγινε αποδέκτης μιας καταγγελίας, έστω και ‘μισής’, να κινητοποιηθεί και να ενημερώσει τις αρχές» είπε.

«Ίσως να είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα. Εύχομαι να μη συμβαίνουν τέτοια πράγματα, δυστυχώς όμως κάτι δεν πάει καλά και κάποιοι πρέπει να δουν από την αρχή το όλο σύστημα αμφίδρομης επικοινωνίας δικαστικών αρχών – αστυνομίας και υγειονομικών υπηρεσιών» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

OpenAI: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο μοντέλο GPT‑Rosalind

Tech + Science Χτες
Το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης πήρε το όνομά του από τη Rosalind Franklin, τη Βρετανίδα επιστήμονα που έγινε γνωστή για τον ρόλο της στην ανακάλυψη της δομής του DNA

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ ντελαπάρισε στην Κρήτη από τους θυελλώδεις ανέμους

Ελλάδα Χτες
Οι άνεμοι έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα

Τέμπη: Βρέθηκε νεκρός ελεγκτής που κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος

Ελλάδα Χτες
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕ ΕΜΔΥΔΑΣ

Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Κόσμος Χτες
Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους

Το Ιράν δεσμεύτηκε να μην κλείσει ποτέ ξανά τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Τραμπ: «Είναι μία υπέροχη μέρα για τον κόσμο»

Κόσμος Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι το στρατηγικής σημασίας πέρασμα δεν θα χρησιμοποιείται πλέον ως εργαλείο πίεσης σε βάρος της διεθνούς κοινότητας

Κεφαλονιά: Βίντεο ντοκουμέντο ‑ Η στιγμή που ο 26χρονος αρσιβαρίστας σηκώνει περιπολικό

Ελλάδα Χτες
Και όμως ο πρώην αρσιβαρίστας κυκλοφορούσε ελεύθερος

Αγγλία: 7χρονη με αυτισμό εντοπίστηκε νεκρή σε λίμνη ‑ Συνελήφθη για ανθρωποκτονία η παιδοκόμος της

Κόσμος Χτες
Η 30χρονη συνελήφθη με την υποψία ανθρωποκτονίας από βαριά αμέλεια και παραμέλησης ανηλίκου

Youth Pass 2026 αίτηση: Πώς θα λάβουν οι δικαιούχοι το voucher των €300

Οικονομία Χτες
«Τρέχει» η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων

Στο νοσοκομείο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ‑ Μητσοτάκη

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη είναι καλά στην υγεία της