Αν σε τσιμπήσει σε αυτό το σημείο μέλισσα, τότε την πάτησες
Σε ποιο σημείο πονά περισσότερο το τσίμπημα μέλισσας
Δημοσίευση 4/9/2018 | 00:12
Αν και ο πόνος είναι υποκειμενικός, ο Justin Schmidt δημιούργησε ένα δείκτη πόνου τσιμπήματος στη δεκαετία του 1980.
Ο δείκτης Schmidt Sting Pain του δείκτη μετρά τον πόνο από 78 διαφορετικά είδη εντόμων σε κλίμακα 0 έως 4, σύμφωνα με το περιοδικό Discover.
Ο μεταπτυχιακός φοιτητής του Πανεπιστημίου Cornell Michael Smith υπέβαλε τον εαυτό του σε ένα περίεργο πείραμα. Υποβλήθηκε σε τσιμπήματα ζωυφίων για να ανακαλύψει αν ισχύει ο δείκτης του Schmidt! Η μελέτη αξιολόγησε τoν πόνο σε 25 διαφορετικά σημεία στο σώμα! Το πιο επώδυνο σημείο, ήταν το ρουθούνι (δεκάρι κανονικό!) ! Ακολουθούν τα χείλη και το ανδρικό μόριο σύμφωνα με την έρευνα. Εκεί που δεν πονάς σχεδόν καθόλου είναι... στο μεσαίο δάχτυλο!
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Wabi sabi: Πώς ο ιαπωνικός τρόπος ζωής μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την ευτυχία στη ζωή σου
Body+Mind
20.05.2024
Μπορεί το wabi sabi να θυμίζει ιαπωνική κουζίνα, όμως δεν έχει να κάνει με συνταγές, αλλά με την ευτυχία μας!
Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Με αυτά τα φορέματα θα είσαι η πιο καλοντυμένη!
Style
20.05.2024
Διάλεξε τα πιο chic σύνολα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις με το στιλ σου!
4 τροφές που μπορεί να λείπουν από τη διατροφή σου εαν εχεις χαμηλή ενέργεια
Body+Mind
Χτες
Σύμφωνα με ειδικούς στη διατροφή
5 πράγματα που δεν πρέπει να βάζει κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας
Σπίτι
Χτες
Υπάρχουν καλύτερα μέρη για αυτά
Διακοπές στην Κύθνο: Τι να κάνεις και τι να μην κάνεις
Ταξίδια
Χτες
Το πανέμορφο Κυκλαδονήσι που ίσως να έχεις σκοπό να πας φέτος διακοπές!
Το φυτό που φέρνει τύχη και βελτίωση των οικονομικών σου
Σπίτι
Χτες
Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι ο πλούτος και η ευημερία το ακολουθούν
5 τρικ των διατροφολόγων για να κάνεις πάντα healthy επιλογές
Body+Mind
Χτες
Θέλει τρόπο, τα έχουμε ξαναπει
Μήπως έχεις και εσύ εγκέφαλο ποπ κορν;
Body+Mind
Προχτές
Τι είναι, πώς θα ξέρετε αν το έχετε και πώς να το αντιμετωπίσετε
Αυτό το Instagram προφίλ αναζητά το καλύτερο σουβλάκι της χώρας
Food
Προχτές
Πού θα φάμε το καλύτερο ελληνικό «βρώμικο»