LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Κατερίνα Βρανά βραβεύτηκε ως πιο αστεία γυναίκα του κόσμου

Ανάμεσα σε 89 κωμικούς από 56 χώρες

Δημοσίευση 14/12/2016 | 09:37

Η Κατερίνα Βρανά βραβεύτηκε ως πιο αστεία γυναίκα του κόσμου

Την τρίτη θέση κέρδισε η Eλληνίδα κωμικός Κατερίνα Βρανά στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy «Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου» που διοργάνωσε το Laugh Factory. Στο πρώτο και δεύτερο σκαλί του βάθρου βρέθηκαν δύο άντρες, ο Harith Iskander από τη Μαλαισία και ο Alex Calleja από τις Φιλιππίνες αντίστοιχα.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διάκριση, τόσο για την Κατερίνα, όσο και για την χώρα μας, αν αναλογιστεί κανείς πως η αναμέτρηση ήταν σκληρή, αφού το αστείο κορίτσι με τα πλούσια κατσαρά μαλλιά κλήθηκε ν’ αναμετρηθεί με κωμικούς από χώρες με πληθυσμό πολλαπλάσιο της Ελλάδας και ο νικητής αναδεικνύονταν μόνο μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας.

Διαβάστε τη συνέντευξη της Κατερίνας στο E-Daily, εδώ

Το χρονικό μιας επιτυχίας

-Στον πρώτο γύρο διαγωνίστηκαν 89 κωμικοί από 56 χώρες, με διαδικτυακή ψηφοφορία κοινού. Η Κατερίνα έλαβε την 15η θέση, παίρνοντας εισιτήριο για τον ημιτελικό.
-Ημιτελικός: Οι είκοσι κωμικοί που προκρίθηκαν βρέθηκαν στο Ελσίνκι, όπου παρουσίασαν τα σόου τους μπροστά στους κριτές. Η τελική βαθμολογία τους προέκυψε κατά 50% από τις ψήφους των κριτών και κατά 50% από την διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού. Η Κατερίνα πήρε από τους πλέον ειδικούς την υψηλότερη βαθμολογία (9-10-10). Αυτό σε συνδυασμό με την αγάπη του κόσμου την οδήγησε κατευθείαν στο παγωμένο Λέβι της Λαπωνίας και τον μεγάλο τελικό.
- Τελικός: Οι πέντε πλέον κωμικοί παρουσίασαν για μια ακόμη φορά live τα σόου τους και το κοινό είχε στη διάθεσή του μόλις 24 ώρες για να αναδείξει- και πάλι μέσω διαδικτυακή ψηφοφορίας- τους νικητές. Η Κατερίνα Βρανά, η μόνη γυναίκα κωμικός που βρέθηκε στον τελικό, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, αφού συγκέντρωσε 1 εκατομμύριο ψήφους (εντυπωσιακός αριθμός για υποψήφια μιας χώρας των 11 εκατομμυρίων κατοίκων, χωρίς μεγάλη παράδοση στο stand up και με χαμηλά νούμερα διαδικτυακής παρουσίας), αφήνοντας πίσω της τον συνάδελφό της από την Ινδία του 1.5 δισεκατομμυρίου κατοίκων.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα πρώτα γκέι φιλμ στην ιστορία του κινηματογράφου

Σήμερα
Στις αρχές έως τα μέσα του 20ου αιώνα κυκλοφόρησαν πολλές ταινίες με ένα είδος βωβού ποpνογραφικού φιλμ

Η ηθοποιός που λέει ότι κοιμήθηκε με 200 άτομα περισσότερα μετά από έναν και μόνο ρόλο

Χτες
Ο ρόλος και ο όρος που της έδωσε αρκετή... εpωτική δράση

5 θρυλικές σειρές που έκαναν πάταγο πριν οι σειρές γίνουν μόδα

Χτες
Τα κατάφεραν απλά με μια εμφάνιση στην ώρα τους σε ένα κανάλι

Αν ψάχνεις μια σειρά που θα σε χαλαρώνει τα βράδια τότε τη βρήκες

Χτες
Περιμέναμε ότι θα είναι καλή, αλλά όχι τόσο καλή

#TiNaDeis: Ο John Wick, η ταινία του Netflix που κέρδισε 4 Όσκαρ και ταινίες που απαγορεύτηκαν

Προχτές
Οι προτάσεις του E - Daily.gr για αυτή την εβδομάδα

Το διάσημο θρίλερ που είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία τρόμου

Προχτές
Μια υπόθεση φρίκης που παραμένει άλυτη από το 1978!

Είδαμε: Marva Von Theo και Emi Path live στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Προχτές
Ένα μοναδικό live με κατανυκτική ατμόσφαιρα

Η αποτυχημένη ταινία με τη Julia Roberts που έβαλε μέσα την εταιρεία παραγωγής

Πριν 3 μέρες
Μια από τις ταινίες της Julia Roberts δεν έφτασε στις καρδιές των ανθρώπων

Η ταινία του Netflix που κέρδισε φέτος 4 Όσκαρ

Πριν 3 μέρες
Το αντιπολεμικό αριστούργημα που συνεχίζει να είναι επίκαιρο

Οι «ποιητές» της ελληνικής τηλεόρασης

Πριν 4 μέρες
Όλοι οι διάσημοι λογοτέχνες της μικρής οθόνης!

Ο όρος που έβαλε ο Michael Jordan στον Ben Affleck για να γυρίσει το πολυαναμενόμενο «Air»

Πριν 5 μέρες
Ο Affleck λέει ότι ποτέ δεν θα έκανε το «Air» χωρίς τη συγκατάθεση του Michael Jordan
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.