E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το ξέσπασμα του πατέρα της Κυριακής Γρίβα στο δικαστήριο

Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα

Δημοσίευση 30/6/2025 | 10:34

Το ξέσπασμα του πατέρα της Κυριακής Γρίβα στο δικαστήριο

Για τις 2 Ιουλίου διεκόπη η δίκη του 40χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα την 1η Απριλίου του 2024, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η απουσία ενός ενόρκου, για σοβαρούς λόγους υγείας, οδήγησε στην αντικατάστασή του. Έτσι, η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ζήτησε τη διακοπή της δίκης «για λόγους ανωτέρας βίας», πρόταση την οποία υιοθέτησε το δικαστήριο διακόπτοντας για δεύτερη φορά τη δίκη.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο εδώλιο λίγο μετά τις 9 το πρωί, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Η δικαστική αίθουσα ήταν κατάμεστη, ενώ στη θέα του κατηγορούμενου ο πατέρας της άτυχης Κυριακής φώναξε : «Καλώς τον, τσόγλανε… και επιλεκτική μνήμη θα μας πεις; Καμία αυτοκτονία θα μας πεις;».

Ακροατήριο: Από μόνος του έπρεπε να εξαφανιστεί. Η Κυριακή δεν ξαναγυρνάει πίσω, τη σταμάτησε στα 27….

Πατέρας: Για ζητά μου συγγνώμη….

Ακροατήριο: Είχε το δικαίωμα να το κάνει… σου το δώσανε.

Ο 40χρονος δεν αντέδρασε και κράτησε το βλέμμα του χαμηλά.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τη στιγμή που αιφνιδίασε πισώπλατα την 28χρονη Κυριακή και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, την 1η Απριλίου του 2024.

Οι εικόνες, όμως, που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας είναι αδιάψευστος μάρτυρας της συγκλονιστικής δολοφονίας της Κυριακής, καθώς απαθανατίστηκαν όλες οι κινήσεις του.

Η κοπέλα είχε πάει στην αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια, συνοδευόμενη από ένα φίλο της καθώς ένιωθε πως απειλείται από τον πρώην σύντροφο της τον οποίο κατήγγειλε ότι την παρακολουθούσε.

Αν και η Κυριακή ζήτησε βοήθεια δεν τη βρήκε. Άφησε την τελευταία της πνοή έξω από το αστυνομικό τμήμα αφού προηγουμένως είχε ακούσει τον εκφωνητή της Άμεσης Δράσης να της λέει, όταν ζήτησε να τη συνοδεύσουν στο σπίτι της, πως «τα περιπολικά δεν είναι ταξί».

Οι αστυνομικοί που υπήρξαν «θεατές» της άγριας δολοφονία είναι κατηγορούμενοι, πλέον, για κακούργημα και θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Ελλάδα Χτες
Υπάλληλος της Εγνατίας και γυναίκα συνοδηγός έχασαν τη ζωή τους σε αλυσιδωτό τροχαίο κοντά στη σήραγγα της Δωδώνης

Μαρινέλλα: Τα αθάνατα τραγούδια που χάρισε στον ελληνικό κινηματογράφο ‑ δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Από το «Ανοιξε πέτρα» ως το «Δώσ` μου τ` αθάνατο νερό», η φωνή της σημάδεψε τις μεγαλύτερες ταινίες της εποχής

Πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα

Ελλάδα Χτες
Η «μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού» άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από μήνες νοσηλείας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Δύο νεκροί σε διπλό τροχαίο ‑ Θύμα και ο υπάλληλος που έσπευσε σε βοήθεια

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός ΙΧ σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με νταλίκα, ενώ λίγο αργότερα υπάλληλος του παραχωρησιούχου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Ισχυρή κακοκαιρία την Τετάρτη: 7 περιοχές σε επιφυλακή με καταιγίδες, 10 μποφόρ και πλημμυρικό κίνδυνο

Καιρός Χτες
Δύο σενάρια για την πορεία του βαρομετρικού χαμηλού - το πιο δύσκολο «χτυπά» Αττική, Πελοπόννησο και Θεσσαλία

Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου» στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ελλάδα Χτες
Επτά εξειδικευμένοι σπηλαιοδύτες ολοκλήρωσαν το Σάββατο την επιχείρηση ανάσυρσης, ενώ από νωρίς το πρωί βρέθηκε στην περιοχή η οικογένεια του άτυχου δύτη.

Κλείνει στις 14:00 ο σταθμός Μετρό Σύνταγμα λόγω αντιπολεμικού συλλαλητηρίου

Ελλάδα Χτες
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός των Γραμμών 2 και 3 κλείνει μία ώρα πριν τη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Βρετανία: Αφγανός μετανάστης καταδικάστηκε σε 15 χρόνια για βιασμό 12χρονης που έπαιζε στις κούνιες

Κόσμος Χτες
Ο 23χρονος Αχμάντ Μουλαχίλ συνέλαβε και βίασε την ανήλικη στο Νιούνιτον, μόλις τέσσερις μήνες μετά την άφιξή του στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αιτών άσυλο.

Βρέφος Πύργου: «Το δάγκωναν τα ξαδέρφια του, έπεσε από το καρότσι» – Οι δικαιολογίες της 18χρονης μητέρας

Ελλάδα Χτες
Ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου αποκάλυψε τους ισχυρισμούς της μητέρας, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι «κάτι περίεργο συνέβαινε».

Συναγερμός για iPhone και iPad: Διέρρευσαν προηγμένα εργαλεία hacking – Τι πρέπει να κάνετε τώρα

Tech + Science Χτες
Τα εργαλεία Coruna και DarkSword κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τον κίνδυνο στοχευμένων επιθέσεων ακόμα και από λιγότερο έμπειρους χάκερ.

Κακοκαιρία Deborah: Πού θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες – Συναγερμός για 5 περιοχές

Καιρός Χτες
Θράκη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα στο επίκεντρο των έντονων φαινομένων - νέα κακοκαιρία αναμένεται από την 1η Απριλίου.

Νοέλια Καστίγιο: Τρεις βιασμοί, παραπληγία και ευθανασία στα 25 – «Θέλω να σταματήσω να υποφέρω»

Κόσμος Χτες
Η 25χρονη Ισπανίδα επέλεξε να φύγει από τη ζωή μόνη της σε κέντρο της Βαρκελώνης, ζητώντας από την οικογένειά της να αποχωρήσει πριν της χορηγηθεί η θανατηφόρα ένεση.