LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη: Καρχαρίας επιτέθηκε και σκότωσε μια 16χρονη σε ποταμό

Η 16χρονη πήδηξε από τζετ σκι για να κολυμπήσει μαζί με δελφίνια

Δημοσίευση 5/2/2023 | 11:28

Φρίκη: Καρχαρίας επιτέθηκε και σκότωσε μια 16χρονη σε ποταμό

Μια 16χρονη σκοτώθηκε χθες Σάββατο όταν δέχθηκε επίθεση από καρχαρία σε ποταμό του Περθ, στη δυτική Αυστραλία.Η άτυχη κοπέλα ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένη από τα νερά του ποταμού και εξέπνευσε προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η 16χρονη πήδηξε από τζετ σκι για να κολυμπήσει μαζί με δελφίνια που εμφανίστηκαν στον ποταμό Σουάν και λίγο αργότερα δέχθηκε επίθεση από καρχαρία, μετέδωσε το δίκτυο ABC.

Η τελευταία φονική επίθεση καρχαρία στην πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2021, όταν ένας 57χρονος σκοτώθηκε από μεγάλο λευκό καρχαρία στο Πορτ Μπιτς της Πέρθης.

Ένας άνδρας είχε τραυματιστεί από καρχαρία-ταύρο (bull shark) στον ποταμό Σουάν, τον Ιανουάριο του ίδιου έτους.

Περισσότερα από 100 είδη καρχαριών διαβιούν στα ανοικτά των ακτών της Δυτικής Αυστραλίας. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που καρχαρίες εμφανίζονται σε ποταμούς, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τις ακτές.

Στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας, δημοφιλείς παραλίες του Σίδνεϊ έκλεισαν τον προηγούμενο Φεβρουάριο μετά τον θάνατο κολυμβητή από επίθεση καρχαρία, τον πρώτο εδώ και σχεδόν 60 χρόνια στην περιοχή.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δύση προειδοποιεί την Κίνα να μην δώσει όπλα στη Ρωσία

Σήμερα
Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Πούτιν με τον Σι Τζινπίνγκ

Μπορεί πραγματικά να συλληφθεί ο Πούτιν;

Σήμερα
Τι ισχύει με την απόφαση του Ποινικού Δικαστηρίου

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ξύπνησε από την καταστολή η 25χρονη Ανυσία στο Παπανικολάου

Σήμερα
To μεγαλύτερο μέρος της μέρας η νεαρή κοπέλα αναπνέει μόνη της

Πέθανε ο Σπύρος Σημίτης

Σήμερα
Ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη πέθανε σε ηλικία 88 ετών

Τροχαίο στη Μεσογείων: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό

Σήμερα
Θανατηφόρα παράσυρση πεζού στη Λεωφόρο Μεσογείων

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «διέταξε» δημόσια υπουργό του να αλλάξει την υπογραφή του

Σήμερα
Ο υπουργός Εμπορίου της Τουρκίας, πάγωσε και άρχισε να κοιτά αμήχανα τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Η στιγμή που διαδηλωτής βγάζει νοκ άουτ αστυνομικό

Σήμερα
«Καζάνι που βράζει» το Παρίσι μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του Μακρόν για το συνταξιοδοτικό

Πόσα έχασαν τα «βαριά πορτοφόλια» της Credit Suisse

Σήμερα
Κάηκαν περιουσίες δισ. από επενδυτές σε Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Νορβηγία
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.