E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Θέλω να της βάλω φωτιά, να την δω να πεθαίνει» είχε πει ο 6χρονος πριν πυροβολήσει τη δασκάλα του

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις για τις δολοφονικές σκέψεις του μαθητή της πρώτης Δημοτικού Βιρτζίνια

Δημοσίευση 22/1/2023 | 09:52

«Θέλω να της βάλω φωτιά, να την δω να πεθαίνει» είχε πει ο 6χρονος πριν πυροβολήσει τη δασκάλα του

Στις 6 Ιανουαρίου ο μικρός μαθητής της πρώτης Δημοτικού, και παρ'ολίγον δολοφόνος της 25χρονης δασκάλας του, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά την Άμπιγκεϊλ Ζουέρνερ την ώρα που βρίσκονταν όλοι μαζί στην τάξη του Δημοτικού Σχολείου «Ρίτσνεκ».

Έπειτα από συζήτηση μεταξύ τους, το περιεχόμενο της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, αγόρι 6 ετών έβγαλε από την τσάντα του πιστόλι Taurus, διαμετρήματος 9 χιλιοστών, και το έστρεψε πάνω της.

Η κυρία Ζουέρνερ πήρε αμυντική στάση, εκτείνοντας το χέρι της. Το παιδί πυροβόλησε μια φορά και η σφαίρα διαπέρασε το χέρι της δασκάλας και τη χτύπησε στον κορμό. Ο τραυματισμός που υπέστη ήταν πολύ σοβαρός και χρειάστηκε να νοσηλευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι αμερικανικές Αρχές εξήραν την αυτοθυσία της 25χρονης που προτού καταρρεύσει εκείνη προσπάθησε να προστατέψει τους μαθητές της απονέμοντάς της τον τίτλο της «ηρωίδας».

Η 25χρονη είχε εκφράσει στη διεύθυνση της σχολικής μονάδας πολλές φορές την ανησυχία της για την επιθετική συμπεριφορά του παιδιού, χωρίς όμως να μπορεί να φανταστεί κανείς πως θα έφτανε στον σημείο να αποπειραθεί να την σκοτώσει.

Ο μικρός φαίνεται να βρήκε το πιστόλι που χρησιμοποίησε από την μητέρα του, το οποίο ήταν νόμιμα αγορασμένο.«Είχε ζητήσει βοήθεια και υποστήριξη για το περιστατικό, πολλές φορές», εξήγησε ένα μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου.

Το παιδί, που ήταν γνωστό για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, καθώς συχνά πετούσε καρέκλες και άλλα αντικείμενα στην τάξη, έγραψε κάποτε ένα σημείωμα στη δασκάλα στο οποίο της έλεγε ότι τη μισούσε. Ήθελε να της βάλει φωτιά για να τη σκοτώσει, αποκάλυψε η ένωση δασκάλων.

Η 25χρονη Ζουέρνερ πυροβολήθηκε ενώ δίδασκε στην τάξη της πρώτης Δημοτικού. Τότε ήταν που έβγαλε τους μαθητές της έξω από την τάξη πριν καταρρεύσει από το χτύπημα και χρειαστεί να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καιρός: Ζέστη με σκόνη και τοπικές βροχές, υποχωρεί η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Καιρός 09.05.2025
Έως 32 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος, η πρόγνωση της ΕΜΥ

Mε πολλαπλά εγκαύματα νοσηλεύεται η 15χρονη – Πώς προκλήθηκε η έκρηξη στο διαμέρισμα του Νέου Κόσμου

Ελλάδα 09.05.2025
Η ανήλικη βρισκόταν εντός του χώρου τη στιγμή της έκρηξης

Πανικός σε σχολικό λεωφορείο στη Ρόδο: Φωτιά ξέσπασε εν κινήσει με 80 μαθητές

Ελλάδα 09.05.2025
«Κατεβείτε έξω, θα εκραγεί το λεωφορείο», φώναζε ο οδηγός

Ο Νίκος Πλακιάς ανάρτησε Λουίς Ενρίκε: «Απάντησε στο ερώτημα πώς γίνεται να είναι όρθιος ένας γονιός που έχασε το παιδί του»

Ελλάδα 09.05.2025
Ο Νίκος Πλακιάς κοινοποίησε την συγκινητική συνέντευξη του Λουίς Ενρίκε, για την αδικοχαμένη κόρη του, Χάνα.

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν τον Λευκό Πύργο ‑ Έκαναν γκράφιτι με κίτρινα γράμματα

Ελλάδα 09.05.2025
To γκράφιτι έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς Παρασκευή

Παπάς ήταν πληροφοριοδότης για ληστεία ηλικιωμένης στη Δράμα για 650€ ‑ Η οργή των δραστών και η κατάθεση του θύματος

Ελλάδα 09.05.2025
Η δράση του ιερέα αποκαλύφθηκε έξι χρόνια μετά την εισβολή των ληστών σε σπίτι στο Περιθώρι Δράμας το 2019

Μετς: Παραμένει το θρίλερ με τον απανθρακωμένο άνδρα

Ελλάδα 09.05.2025
Βρέθηκε και κουτάλι δίπλα στο καμινέτο

Κλιμακώνεται η ένταση στο Κασμίρ: Πακιστάν και Ινδία αλληλοκατηγορούνται για επιθέσεις με drones

Κόσμος 09.05.2025
Δεκατρείς άμαχοι νεκροί και περίπου 50 στρατιώτες στην Ινδία από πακιστανικά πυρά

Γιατί ο νέος Πάπας διάλεξε το όνομα Λέων ‑ Η άγνωστη ιστορία και οι κρυφοί συμβολισμοί

Κόσμος 09.05.2025
Ο καρδινάλιος από το Σικάγο των ΗΠΑ, μέχρι πριν από μερικές ώρες Ρόμπερτ Πρέβοστ, επέλεξε το όνομα Λέων 14ος και στο πρώτο του μήνυμα στα ιταλικά – τα ισπανικά (καθώς έχει καταγωγή από το Περού) αλλά όχι και στα αγγλικά, μίλησε για παγκόσμια, ουσιαστική ειρήνη και συμπερίληψη

Νέος Πάπας ο Ρόμπερτ Πρεβόστ ‑ Θα ονομαστεί Λέων `ΙΔ

Κόσμος Χτες
Αυτός είναι ο νέος Ποντίφικας μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας

Ιταλία: Ο νέος Πάπας στο Δωμάτιο των Δακρύων για να φορέσει τα λευκά άμφια

Κόσμος Χτες
Το “Habemus Papam” αναμένεται να ακουυστεί σε λίγο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου της Ρώμης