E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέθανε η δημοσιογράφος Γεωργία Παπαδοπούλου

Δεν είχε συμπληρώσει τα 45 της χρόνια

Δημοσίευση 15/9/2021 | 15:14

Πέθανε η δημοσιογράφος Γεωργία Παπαδοπούλου

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου του αθλητικού ρεπορτάζ, Γεωργίας Παπαδόπουλου, ύστερα από τέσσερα χρόνια που έδινε μάχη με τη λευχαιμία.

Η Γεωργία Παπαδοπούλου εργαζόταν για πολλά χρόνια στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», ως ρεπόρτερ του βόλεϊ, και ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Η δημοσιογράφος που δεν είχε προλάβει να συμπληρώσει τα 45 της χρόνια, άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από το Facebook, o σύζυγός της και ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Σταύρος Γεωργακόπουλος, που έγραψε: Σήμερα υπό νορμάλ συνθήκες θα έπρεπε σε αυτό εδώ το post να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας λόγω της χθεσινής γιορτής. Ξημέρωσε, ωστόσο, μια πολύ δύσκολη μέρα για την οικογένειά μας. Η Georgia Papadopoulou, ο δικός μου Γώγος, έφυγε στις 4.05 π.μ. έπειτα από 4 χρόνια σκληρής και περήφανης μάχης με τη λευχαιμία. Από την πρώτη ώρα ως την τελευταία, πάλεψε γενναία, με όλες της τις δυνάμεις και με απίστευτη αξιοπρέπεια για να νικήσει. Κέρδισε πολλές "μάχες", αλλά ο εχθρός αποδείχθηκε ανίκητος και κάθε φορά επέστρεφε πιο δυνατός. Αφήνει πίσω της τρία υπέροχα παιδιά και γλυκές αναμνήσεις 25 χρόνων. Δεν πρόλαβε να φτάσει τα 45 χρόνια της, αλλά θέλω να πιστεύω ότι έζησε όμορφα, παρότι το νήμα κόπηκε πολύ νωρίς και πολύ άδικα.
Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας από το φθινόπωρο του 2017 μέχρι σήμερα και -πιστέψτε με- ήταν πολύ περισσότεροι από όσους περίμενα. Κυρίως τις αιματολόγους του "Ερρίκος Ντυνάν" Elina Vervessou, Koutsi Katrina και Fani Kalala που έδωσαν συγκλονιστικό αγώνα πλάι μας, όπως και τους Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, Maria Liga, Nick Spyridis και Δημήτρης Αγγελινάς από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας για τον ίδιο λόγο.
Υ.Γ.: Ακόμη και μέσα από το νοσοκομείο φρόντισε χθες να μου κάνει το τελευταίο δώρο. Ζήτησε, μάλιστα, να το έχει στα χέρια της, λίγο πριν φτάσω, για να μου κάνει έκπληξη. Μου την έκανε κι έφυγε με το πού άλλαξε η μέρα. Μαχήτρια, περήφανη, με το χαμόγελο στα χείλη και με τα παιδιά μας στο μυαλό της ως την τελευταία ανάσα... Ακόμη κι από εκεί ψηλά, είμαι σίγουρος, ότι θα είναι πάντα δίπλα μας.


Το μήνυμα του συζύγου της στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Μη με μπλέξεις, φεύγω εγώ»: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε δικυκλιστή στη Λαμία

Ελλάδα Χτες
Η Τροχαία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού

Εκτός ελέγχου η φωτιά στο Λασίθι, απειλούνται σπίτια και ξενοδοχεία

Κόσμος Χτες
Έρευνες για εμπρησμό στη Χαλκιδική

Νέος μεγαλομέτοχος του Αρη και επίσημα ο Ρίτσαρντ Σιάο: Πάρτι στο Nick Galis Hall από τους οπαδούς

Αθλητικά Νέα Χτες
Εγκρίθηκε ομόφωνα η μεταβίβαση των μετοχών

Προσγείωση θρίλερ για αεροσκάφος στη Μαδέρα: Αναπηδούσε λόγω των σφοδρών ανέμων

Κόσμος Χτες
Πολλοί χαρακτηρίζουν το αεροδρόμιο της Μαδέρα ως ένα από τα πιο επικίνδυνα στην Ευρώπη

50χρονος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην Αρκαδία και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Ελλάδα Χτες
Είχε στείλει βίντεο σε 13χρονη και αναζητείται

Νέος καύσωνας από την Κυριακή: Πού θα φτάσει ο υδράργυρος στην Αθήνα

Καιρός Χτες
Η διάρκειά του θα είναι τουλάχιστον έως και την Πέμπτη

La Croix: Μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα για τους 10.000 εκ των 80.000 που έφυγαν από το Ισραήλ

Κόσμος Χτες
Η Ελλάδα, σημειώνει η γαλλική εφημερίδα, έχει αναδειχθεί σε βασικό προορισμό για τους Ισραηλινούς που επιδιώκουν να απομακρυνθούν από τον πόλεμο

Συγκλονιστική αποκάλυψη για την Κυριακή Γρίβα:Ήταν έγκυος και απέβαλε από ξυλοδαρμό του δολοφόνου

Ελλάδα Χτες
Ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα την είχε χτυπήσει και βιάσει ενώ ήταν έγκυος και απέβαλε

Με δάκρυα στα μάτια η υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας δίπλα στον Στάρμερ

Κόσμος Χτες
Για προσωπικό ζήτημα μιλά η Ντάουνινγκ Στριτ, αλλά η φημολογία για καβγά με τον Στάρμερ επιμένει – Σε υψηλούς τόνους η συνεδρίαση της «ώρας του πρωθυπουργού»