LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγωδία στην Πέλλα: Συγκλονίζει η κόρη του ζευγαριού που πέθανε λόγω κορωνοϊού

«Δεν κατάφερα να τους αποχαιρετήσω και να τους πω ότι τους αγαπώ»

Δημοσίευση 8/12/2020 | 18:23

Τραγωδία στην Πέλλα: Συγκλονίζει η κόρη του ζευγαριού που πέθανε λόγω κορωνοϊού

Συγκλονίζει η Αναστασία Αζάν, που μέσα σε 10 ημέρες έχασε και τους δύο γονείς της λόγω κορωνοϊού. «Ξεκληρίστηκε η οικογένειά μας από τη μία στιγμή στην άλλη» λέει στο protothema.gr.

Η κοπέλα από την Πέλλα νόσησε επίσης από κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, όπως και οι γονείς της. Αν και ήταν σε διπλανά δωμάτια, δεν μπόρεσε να τους δει. «Δεν κατάφερα να τους αποχαιρετήσω και να τους πω ότι τους αγαπώ», ανέφερε.

Πρώτα χάθηκε η μητέρα της και μετά από 10 ημέρες ο πατέρας της, γνωστός παιδίατρος της περιοχής, που δούλευε στην Έδεσσα και κατοικούσε στη Σκύδρα, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο.

«Χάθηκαν άδικα οι γονείς μου. Ξεκληρίστηκε η οικογένειά μας από τη μια στιγμή στην άλλη. Κόλλησα κι εγώ κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτούμε και οι τρεις στο νοσοκομείο. Ήμασταν σε διπλανά δωμάτια και δεν κατάφερα να τους αποχαιρετήσω και να τους πω ότι τους αγαπώ . Πρώτη έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου και δέκα μέρες αργότερα έφυγε κι ο πατέρας μου . Εγώ νοσηλεύτηκα πέντε μέρες και ήλπιζα ότι θα τους έβλεπα ξανά στο σπίτι μας αλλά έχασαν τη μάχη με τον ιό και οι δυο» λέει στο protothema.gr η Αναστασία Αζάν.

«Ο θάνατος του παιδιάτρου συγκλόνισε την περιοχή»

Για την τραγωδία της οικογένειας μίλησε λίγο νωρίτερα η Ροζαλία Γαβριηλίδου, περιγράφοντας στο MEGA τις δύσκολες στιγμές που περνάνε στη Σκύδρα της Πέλλας.

«Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μηνύματα ήταν καταιγιστικά. Ήταν πολύ αγαπητός, εξαίρετος επιστήμων, ο θάνατός του συγκλόνισε όλη την περιοχή. Επειδή δούλευε στην Έδεσσα και κατοικούσε στη Σκύδρα, είχε μια ευρύτερη περιοχή που ήταν γνωστός και αγαπητός στον κόσμο», ανέφερε η κ. Γαβριηλίδου για τον παιδίατρο, σύζυγο της ξαδέρφης της, που χάθηκε δέκα ημέρες μετά απ’ αυτή.

«Το τραγικό είναι ότι στέλνεις τους ανθρώπους σου σαν πακέτο»

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς κόλλησε. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, μπορεί από κάτι που άγγιξε, μπορεί από οτιδήποτε. Με διαφορά λίγων ημερών χάθηκε το ζευγάρι, ξεκληρίστηκε μια οικογένεια. Έμεινε η κόρη της μόνη της. Την ημέρα που πέθανε η πρώτη μου ξαδέρφη, μου πέθανε και ο πατέρας μου, από κορωνοϊό. Δέκα ημέρες μετά έφυγε και ο Χρήστος. Έχουμε μάθει να ρωτάμε πόσο χρονών ήταν, αν είχε υποκείμενο νόσημα. Ό,τι υποκείμενο και αν έχει ο καθένας μας, το παλεύει. Έρχεται αυτός ο αόρατος εχθρός και αυτός τελικά κόβει το νήμα της ζωής», πρόσθεσε η ίδια.

«Το τραγικό είναι ότι στέλνεις τους ανθρώπους σου σαν πακέτο. Και είναι η πληγή που μένει. Η εικόνα που σου μένει είναι αυτή. Χωρίς να μπορείς να τους αποχαιρετίσεις. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Τα κρατήσαμε τα μέτρα. Πονάει το γεγονός ότι αφήσαμε να φτάσει σε αυτό το σημείο, να είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση. Οι επιστήμονες μας συμβουλεύουν, και εμείς τους αγνοούμε. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να πούμε ότι αυτό πρέπει να το σταματήσουμε εδώ. Ας καθίσουμε στο σπίτι, ας μην κάνουμε γιορτές όπως τις κάναμε», τόνισε η κ. Γαβριηλίδου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάτοικος στη Σύμη βρήκε στην παραλία τσάντα με 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Ελλάδα 19.04.2024
Παραδόθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Ελλάδα 19.04.2024
Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Τέμπη: Εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών

Ελλάδα 19.04.2024
Έρευνα μετά από αίτημα των συγγενών των θuμάτων

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Ελλάδα 19.04.2024
Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Κόσμος 19.04.2024
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Κόσμος 19.04.2024
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Ελλάδα 19.04.2024
Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Κόσμος 19.04.2024
Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες