LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καθαρισμός σαλονιού από το MyConstructor!

Δημοσίευση 26/5/2022 | 10:50

Καθαρισμός σαλονιού από το MyConstructor!

Για να μπορούμε να νιώθουμε άνετα και ευχάριστα στο σπίτι μας είναι απαραίτητο να φροντίζουμε για την καθαριότητά του. Η αίσθηση ότι κατοικούμε σε έναν χώρο ο οποίος είναι καθαρός μάς διευκολύνει και μας δίνει τη δυνατότητα να κινηθούμε στον χώρο με άνεση και διάθεση για δημιουργία. 

Μια δυσάρεστη οσμή, ένα πάτωμα ή ένα χαλί γεμάτο λεκέδες, ένας καναπές που δεν έχει καθαριστεί ποτέ, είναι σε θέση να δυσκολέψουν τη ζωή μας και να μας εκθέσουν σε κάποιο σχετικό κίνδυνο. 

Ο καθαρισμός σαλονιού είναι μια εξαιρετική λύση, και με αυτό ακριβώς το θέμα θα καταπιαστούμε στο παρόν άρθρο μας. 

Σε πολλές περιπτώσεις, είτε επειδή λείπουμε πολλές ώρες μακριά από το σπίτι, είτε επειδή η κατάσταση του σαλονιού μας έχει φτάσει στο απροχώρητο, ο καθαρισμός σαλονιού είναι απαραίτητος, αν όχι επιβεβλημένος.

Με τις υπηρεσίες απολύμανσης σπιτιού που προσφέρουν τα συνεργεία του MyConstructor μπορείτε να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και την οικογένειά σας ασφαλή από παθογόνους οργανισμούς. Στο MyConstructor θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο που θα φροντίσει ώστε ο καθαρισμός σαλονιού να είναι άμεσος, αποτελεσματικός και οικονομικός. 

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας παρέχουν υπηρεσίες απολύμανσης ολόκληρου του σπιτιού σύμφωνα με τα κορυφαία πρότυπα του κλάδου. Διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και πληρούν τις προδιαγραφές υγιεινής, σεβόμενα το περιβάλλον και τον πελάτη. Ο καθαρισμός σαλονιού που σας προσφέρουμε είναι ένας συνδυασμός των σχολαστικών μεθόδων καθαρισμού μας με ισχυρά απολυμαντικά, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα πεντακάθαρο σαλόνι για σας και τους αγαπημένους σας. 

 Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμός σαλονιού;

Συνήθως αγνοούμε ότι ο αέρας στους εσωτερικούς χώρους μπορεί να είναι πολλαπλάσια πιο ρυπογόνος. Κατανοώντας και ελέγχοντας τους ρύπους των εσωτερικών χώρων μπορούμε να περιορίσουμε τους κινδύνους και να αναπνέουμε σε ένα πιο υγιές περιβάλλον. Οι παράγοντες που μπορεί να συμβάλλουν στην εν λόγω ρύπανση του αέρα στο σπίτι μας μπορεί να είναι βακτήρια, ακάρεα, γύρη, τρόφιμα κ.α. Παγιδεύονται στα υφάσματα και ενδέχεται να προκαλέσουν αναπνευστικές παθήσεις ή αλλεργίες. 

Τα ακάρεα, ένα είδος αραχνοειδούς οργανισμού αόρατου στο γυμνό μάτι,  αναπτύσσονται σε θερμά και υγρά περιβάλλοντα, σε καναπέδες, στρώματα και μαξιλάρια, και πολλές φορές συγκατοικούν μαζί μας χωρίς να καταλαβαίνουμε την ύπαρξή τους. Τα περιττώματα λοιπόν αυτών των μικροβίων εκκρίνουν μια ουσία που είναι βλαβερή για τον άνθρωπο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα. Τα ακάρεα αποτελούν συχνά την αιτία για την εμφάνιση διάφορων παθήσεων και αλλεργιών,  όπως άσθμα,

παιδικό άσθμα, βρογχίτιδα, ρινίτιδα, ερεθισμό των ματιών και του δέρματος, ημικρανίες, πονοκεφάλους, αϋπνίες, ατονία, κόπωση κ.ά. Τα ακάρεα πολλαπλασιάζονται με αξιοσημείωτη ταχύτητα, γι’ αυτό πρέπει να φροντίζουμε έτσι ώστε να μην περνάει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί ένας καθαρισμός σαλονιού.

 Έχετε παιδιά ή κατοικίδιο ζώο;

Ο καθαρισμός σαλονιού είναι ένα εγχείρημα που μπορεί να φαίνεται απλό σε μια πρώτη ματιά. Παρόλα αυτά, ένας επαγγελματικός καθαρισμός σαλονιού μπορεί να σας απαλλάξει από αόρατους μικροοργανισμούς και δυσάρεστες οσμές που δύσκολα εντοπίζονται και εξουδετερώνονται. Ο βαθμός δυσκολίας του καθαρισμού είναι σαφώς μεγαλύτερος αν έχετε παιδί ή παιδιά, και πολύ περισσότερο αν έχετε κατοικίδιο ζώο.

Όσον αφορά τα παιδιά, ο καθαρισμός σαλονιού είναι επιτακτικός για δύο λόγους. 

 • Από τη μία πλευρά, η ασταμάτητη κίνησή τους και η δυσκολία τους να κρατήσουν σταθερά στα χέρια τους τα διάφορα αντικείμενα, έχει ως αποτέλεσμα να λερώνουν συνεχώς τις επιφάνειες του σπιτιού.

 • Από την άλλη, η σκόνη και οι διάφοροι μικροοργανισμοί μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες και μια γενικότερη δυσχέρεια στο αναπνευστικό σύστημα και την υγεία των παιδιών. 

Ένας επαγγελματικός καθαρισμός σαλονιού είναι επομένως μια απαραίτητη διαδικασία που θα πρέπει να εφαρμόζουμε κάθε τόσο, έτσι ώστε να προφυλάσσουμε τα παιδιά μας και την απρόσκοπτη ανάπτυξή τους.

Όσον αφορά τα κατοικίδια ζώα και τη συγκατοίκηση με αυτά, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς ο καθένας που ζει με κάποιο ζώο ξέρει πόσο σημαντικό είναι να πραγματοποιείται καθαρισμός σαλονιού, όπως και καθαρισμός σε όλο το σπίτι. Το κατοικίδιο ζώο, είτε είναι σκύλος είτε γάτα (είτε οποιοδήποτε άλλο ζώο), αφήνει συνεχώς τρίχες και χνούδι στον καναπέ, λερώνει πολλές φορές το χαλί με ακαθαρσίες, σάλια, ακόμη και ούρα ή κόπρανα που μπορεί να του ξεφύγουν, ειδικά αν είναι ηλικιωμένο. 

Ο καθαρισμός σαλονιού είναι ακόμη πιο επιτακτικός αν έχουμε και τις δύο περιπτώσεις: αν δηλαδή έχουμε και παιδί ή παιδιά και κάποιο κατοικίδιο. Είναι σημαντικό να εξασφαλίσουμε την υγιή συνύπαρξή μας στο σπίτι, χωρίς να αφαιρούμε από τα παιδιά τη δυνατότητα να παίζουν ελεύθερα.

 

Γιατί να επιλέξω επαγγελματικό καθαρισμό;

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν και εφαρμόζουν τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμού. Το δύσκολο όμως είναι το πώς θα διασφαλίσουμε ότι το σπίτι μας είναι ασφαλές από μολυσματικούς παράγοντες, όπως οι ιοί ή τα βακτήρια, καθώς μπορεί μεν να φαίνεται καθαρό, αλλά ίσως να αποτελεί εστία μόλυνσης. Τα εξειδικευμένα συνεργεία που σας συστήνουμε είναι πλήρως εξοικειωμένα με τα πρωτόκολλα του CDC, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς ο επαγγελματικός καθαρισμός σαλονιού. Χρησιμοποιούμε χημικά

καθαριστικά που είναι ασφαλή και περιβαλλοντικά υπεύθυνα που δεν στερούνται αποτελεσματικότητας. 

Εάν έχετε στο σπίτι σας αγαπημένα πρόσωπα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο, όπως ηλικιωμένους, ανοσοκατασταλμένους ή με προηγούμενα αναπνευστικά προβλήματα, έχετε έναν σημαντικό λόγο παραπάνω. Ένας επαγγελματικός καθαρισμός σαλονιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία σας και την υγιεινή του σπιτιού σας.


Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθεί ένας καθαρισμός σαλονιού;

 

 1. Καθαρισμός: στο στάδιο αυτό καθαρίζονται με ειδική σκούπα οι καναπέδες και οι πολυθρόνες από την πρώτη στρώση σκόνης.

 2. Πλύση – απόπλυση: σε αυτό το στάδιο γίνεται καθαρισμός με πλυστικό μηχάνημα υψηλής ισχύος.

 3. Ατμοαποστείρωση: στο τελευταίο αυτό στάδιο γίνεται αποστείρωση με ατμό από εξειδικευμένα μηχανήματα. Στόχος της ατμοαποστείρωσης είναι η εξόντωση και απομάκρυνση όσων μικροοργανισμών δεν αφαιρέθηκαν στα προηγούμενα στάδια.

 

Πόσο κοστίζει;

Ο καθαρισμός σαλονιού χωρίζεται στις επιμέρους εργασίες που απαιτούνται. Μια ενδεικτική τιμή για τον καθαρισμό ενός καναπέ είναι ανά 10€ ανά θέση. Για τον καθαρισμό χαλιών κατ’ οίκον, μια ενδεικτική τιμή είναι 3.50€ / m².

Κάθε σαλόνι έχει και τις δικές του απαιτήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους υποδεικνύουν τον κατάλληλο τρόπο εργασίας, όπως επίσης και την τιμή πολλές φορές. Για παράδειγμα, ένας βελούδινος καναπές έχει άλλες απαιτήσεις στον καθαρισμό του, απ’ ό,τι ένας δερμάτινος ή ένας υφασμάτινος. 

Οι συνεργάτες μας, με σεβασμό στο σπίτι και τα αντικείμενά σας, παρέχουν υπηρεσίες σε υψηλό επίπεδο και οικονομικές τιμές. Στο MyConstructor θα βρείτε αξιολογημένα συνεργεία έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε, σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια, το κατάλληλο και να εξυπηρετηθείτε άμεσα και υπεύθυνα.

 

 • Πλήρως ελεγχόμενοι και άρτια εκπαιδευμένοι επαγγελματίες καθαρισμού

 • Εγγυημένες και ασφαλισμένες υπηρεσίες καθαρισμού

 • Eγγύηση ικανοποίησης

 • Προσαρμόσιμα σχέδια καθαρισμού για κάθε πελάτη

 • Περιβαλλοντικά υπεύθυνα και εγκεκριμένα χημικά εργαλεία 

 • Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού, έτσι ώστε να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα, επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του myconstructor.gr, ώστε να κλείσετε το ραντεβού σας για Καθαρισμό Σαλονιού ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323, για να λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: 15 Αυγούστου

Πριν λίγο
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα 10 plus size μοντέλα που άλλαξαν την ιστορία της μόδας

Πριν λίγο
Πριν από 20 χρόνια δεν γνωρίζαμε κανένα plus size μοντέλο

5 πράγματα που κάνεις και η επιδερμίδα σου γερνάει πιο γρήγορα

Πριν λίγο
Συνήθειες που γερνάνε το προσωπό σου

Ποιον κίνδυνο μειώνετε τρώγοντας γιαούρτι

Πριν λίγο
Μια σημαντική τροφή για τον οργανισμό

Οι 2 ερωτήσεις που θα σου αλλάξουν την ζωή

Πριν λίγο
Κάνε τις στον εαυτό σου και παρατήρησε τις απαντήσεις που θα δώσεις

Τι συμβαίνει στο σώμα σου όταν κάνεις 1.000 βήματα ημερησίως

Πριν λίγο
Το περπάτημα θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια

Ο μύθος της «όασης της Αμερικής»

Πριν λίγο
Μεταφέρεται από στόμα σε στόμα μεταξύ των ντόπιων εδώ και αιώνες

Τα ζώδια σήμερα: 14 Αυγούστου

Χτες
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Αυτές οι 10 celebrities αλλάζουν πρόσωπο όταν δεν έχουν φτιαγμένα μαλλιά

Χτες
Αν τις έβλεπες στον δρόμο θα τις αναγνώριζες;

Οι τρεις πιο συνηθισμένοι λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει σeξ

Χτες
Δεν είναι σπάνιο και διορθώνεται με λίγη θέληση

Το αεροπλάνο που μετατρέπεται σε ξενοδοχείο με σουίτα στο πιλοτήριο

Χτες
Θα έχει συνολικά 31 δωμάτια και δυο σουίτες

Το φρούτο που λέγεται και «Δώρο των Θεών»

Χτες
Πρέπει να το προσθέσεις στη διατροφή σου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.